צריך המלצה ופרטים

• פותח הנושא A&A
  • פורסם בתאריך

A&A

New member
צריך המלצה ופרטים

אוקיי... אז ככה... אני מחפש לקנות נגן MP3 והבנתי שיש שלושה ששולטים היום בשוק ipod iriver creativ אם אני לא מחפש עיצוב (בכלל בכלל) אבל מחפש שיהיה לי מסך עם שמות ואפשרות לסדר לפי תיקיות ורשימות שירים וכאלה מחפש בערך 4 ג'יגה שחיי הסוללה יהיו נוחים ולא בלתי נסבלים ושיהיה איכות שמע גבוהה איזה מהשלושה הכי כדאי לי לקנות וכמה זה צריך לעלות עוד שאלה זה אם אני קונה את זה בחו"ל, יהיה מישהו (עדיף החברה עצמה) שיהיה מוכן לתקן לי את זה (ועד כמה שווה המחיר של חו"ל לעומת המחיר של חוסר אחריות ותיקון בתשלום) מקווה שתענו לי (כן.. אני יודע שאני דורש הרבה :) תודה.

s i r p a d

New member
תשובה :)

יש לך את הIPOD MINI בנפח של 4 ג'יגה, חיי הסוללה שלו מגיעים עד 9 שעות בערך , יש לך שם אפשרות של טאגים שמופיעים לך בIPOD כתיקיות של אומנים,אלבומים ושירים , דבר המקל על חיפוש השירים במכשיר. איכות השמע של הIPOD ממש גבוהה , ואחת הטובות בשוק..
בארץ זה יעלה לך 1699 ש"ח , ובח"ול זה עולה 250$ , כך שמשתלם יותר לקנות את זה בחו"ל. מבחינת האחריות , יש את נציגת APPLE בישראל , ידע מחשבים שיתקנו לך את הIPOD במסגרת האחריות , רק חשוב לשמור את הקבלה במידה ואתה קונה בחו"ל או בארץ.. הנה האתר של ידע למקרה שתרצה לקבל עוד פרטים: http://www.yeda.co.il

../images/Emo71.gif איזה שטויות!

9 שעות? מיני אייפוד?? תראה לי מיניפוד אחד שמחזיק יותר מ8 שעות וזה גם בלי לגעת בתפריטים, בתאורה האחורית ועל חצי ווליום שבד"כ שומעים על הרבה יותר... לפי אפל, על חצי ווליום ובלי התעסקות בכלל בתאורה אחורית הוא מחזיק בקושי 8, ותוסיף 4\3 ווליום בערך וקצת תפריטים והופ-קיבלת 6 שעות!

A&A

New member
אזז....

בעצם לפי מה שנראה פה רוב האנשים מעדיפים את הiriver ולא את הipod... אני צודק? ושמעתי גם משהו שנשמע כמו רעיון ענק אבל לא הגיוני מדי... שמעתי שהipod יכול "להתלבש" על תדר רדיו מסויים (שקט כמובן.. ולא אחד שמדרים בו כבר) ולשדר דרכו את המוסיקה... כדי שיהיה אפשר לשמוע ברכב.. מה הסיכויים שזה נכון? תודה.

../images/Emo71.gifאזז...

כן, אפילו שזה פורום iPod סוף סוף יצא מתחרה ראוי למיני אייפוד ובאמת אין למיניפוד יתרונות עליו-כאילו יש אבל יש לH10 יותר יתרונות על המיניפוד מאשר למיניפוד על הH10

למעלה