צריך המלצה אם אפשר

danield137

New member
צריך המלצה אם אפשר

מעניין אותי שירים שהם חידושים לשירים ישנים משהו בסגנון של מה שהיה בסרט "רוקדים " "take the lead" היה שם שיר Lena Horne feat Q - Tip - I Got Rhythm משהו בסגנון של זה..שזה די שקט עם מקצב איטי יחסית.. גם של לופה פיאסקו day dreamin חמוד דברים בסגנון של זה

שיר חמוד עם קיו טיפ...

lupe fiasco - kick push ותנסה את כל האלבום של קנייה ווסט late registration

עוד בפס קול הסרט...

take the lead . יש לך את השיר I Like That You Can't Take That Away From Me . שני השירים האלה ,הם חידושים לשתי היצירות הענקיות של מלחין הג'אז האגדי george gershwin ,שאני בלי שום קשר ממליץ לשמוע שירים שלו . תוכל למצוא את הsongbook שלו שמבוצע כולו על ידי ella fitzgerald המדהימה ,או את ה-great american songbook שעשה rod stewart לא מזמן . יחד עם זה אני אמליץ על השיר הענק מאלבומו החדש של nas-hip hop is dead על השיר המצויין cant forget about you שהוא חידוש של unforgetble של nat king cole . ועל הרבה מהחומרים של jazzmattaz (guru). תהנה.

שירים של 2 PAC יש לו מלא

חידושים כמו שאתה מחפש וגם אכשיו יצא לו אלבום חדש ל 10 שנים למותו עם הרבה חידושים.תעשה חיפוש קטן באינטרנט ותמצא הכל...

danield137

New member
בול הטעם שלי

כל הכבוד! השיר מהפסקול אני גם מת עליו והשיר החדש של nas אדיר אני מת עליו..השיר הנוסף אני לא מכיר וגם את מלחין הגאז אני לא מכיר ואני אבדוק את שניהם עוד היום! תודה רבה ! איך הצלחת לקלוע לטעם שלי כל כך מהר?

למעלה