צריך הכוונה דחופה!!!

צריך הכוונה דחופה!!!

רקע: אני מסיים בקרוב את התואר הראשון בכלכלה ומדעי המדינה בבר אילן. בר אילן מתכננים להפוך את התואר לתואר ב"ניהול טכנולוגי" פשוט, כל מי שקיבל תואר בכלכה ומדעי המדינה יעשה עוד כמה קורסים ויקבל תואר בניהול טכנולוגי. אני מעונין לעסוק בתחום ניהול מערכות מידע. ההתלבטות: איזה תואר שני כדאי להמשיך- תואר שני במנהל עסקים בהתמחות מערכות מידע או תואר שני בהנדסת תעשיה וניהול? אם יש רעיון/המלצה לתואר שני שיכול לקרב אותי יותר לתחום העיסוק של מערכות מידע ולא ציינתי אותו ,כלומר לא מנהל עסקים ולא הנדסת תעשיה וניהול אלא משהו אחר, אני מאוד אשמח לשמוע תודה ויום נעים.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
אתה צריך להתחזק בתחום המחשוב

לכן אה צריך להתמקד לכיוון הזה. אתה יכול להתפתח בכיוון של לימודי SAP. לא ברור לי למה אתה מתעקש על תואר שני?

אני אב לשניים.כרגע יש לי חלון הזדמנויות

ללימודים שאני בספק אם ייפתח שוב. אני מוכן בנוסף לתואר שני לעשות גם קורס SAP אני קולט שלא עכשיו אלא בעתיד תואר ראשון כבר יהיה שווה ערך לתעודת בגרות. יש אצלנו מזכירות שתנאי הקבלה היה תואר ראשון... כל תפקיד חשוב שנפתח מבקש תואר ראשון עם עדיפות לשני תמיד רציתי להמשיך לתואר שני רק מעצם ההנאה שבלמידה,לא כדי לעשות תואר שני לשם עשיית תואר שני. לשאלתי מנהל עסקים ומערכות מידע-ההיסוס הוא שאולי ההתמחות שם היא לא רצינית תואר שני בהדסת תעשייה וניהול-ההיסוס הוא שמי שעושה תואר שני בהנדסה בלי להיות מהנדס,עושה תואר שעומד על כרעי תרנגולת,ולא תואר שעומד בזכות עצמו. תואר כזה כביכול נועד להוות נדבך נוסף על תואר מהנדס ושוב זה רק היסוס שאולי אין לא כל ביסוס-חרוז
אני אשמח לשמוע את דעתך ואת דעתם של שאר משתתפי הפורום יום מקסים

למעלה