צריך דעתכם בנושא האם למחשב נייד 98 מגה בייט זה מספיק?
ה השפוי האחרון New member 16/11/01 #2 בעיקרון, כן - השאלה היא.... לאיזה צרכים אתה צריך אותו.... אם זה לתוכנות כמו חבילת אופיס וכאלה, זה דיי והותר. אם אתה רוצה להריץ תוכנות גרפיות או משחקים - אתה צריך לשקול להגדיל.
בעיקרון, כן - השאלה היא.... לאיזה צרכים אתה צריך אותו.... אם זה לתוכנות כמו חבילת אופיס וכאלה, זה דיי והותר. אם אתה רוצה להריץ תוכנות גרפיות או משחקים - אתה צריך לשקול להגדיל.
צ צב חיפוש New member 16/11/01 #3 תודה שפוי, האמת היא שאני ומשחקים זה עולם שונה, הקטע הוא שאני יכול להגדיל את הזיכרון עד 128 מגה בייט. השאלה מה זה נותן למחשב והאם כדאי בכלל? סליחה על הבורות ותודה על עזרתך.
תודה שפוי, האמת היא שאני ומשחקים זה עולם שונה, הקטע הוא שאני יכול להגדיל את הזיכרון עד 128 מגה בייט. השאלה מה זה נותן למחשב והאם כדאי בכלל? סליחה על הבורות ותודה על עזרתך.
L lizansak New member 17/11/01 #4 ליישומי אופיס ואינטרנט זה מספיק מספיק בהחלט אפילו לפתיחה של כמה חלונות במקביל לי יש מחשב נייד עם 16 מגה, עם חלונות 98 ואופיס 97 - והוא לא נתקע אף פעם ולא מאט עבודה בגלל בעיות זכרון. ממילא רוב היישומים לא יודעים מה לעשות עם יותר מ 64
ליישומי אופיס ואינטרנט זה מספיק מספיק בהחלט אפילו לפתיחה של כמה חלונות במקביל לי יש מחשב נייד עם 16 מגה, עם חלונות 98 ואופיס 97 - והוא לא נתקע אף פעם ולא מאט עבודה בגלל בעיות זכרון. ממילא רוב היישומים לא יודעים מה לעשות עם יותר מ 64