צריך דחוף תוספת ל- Visual Studio 6,

פרפציל

New member
צריך דחוף תוספת ל- Visual Studio 6,

משהו כמו visual assist, למי שמכיר (היא הכי טובה, אבל עושה לי בעיות איומות)

אלדד28

New member
אני לא מכיר plugins שהם כמו VA,

לא מבחינת המהות ולא מבחינת האיכות. מה הבעיות שלך איתה? לפעמים היא מעיפה לי את VS, ואז אני מתקין אותה מחדש. פעם בחודש בערך, אני מעריך שה-DB שלה מזדבל.

gmorphus

New member
נצל"ש - פרופיילר

בעבודה אני משתמש בNumega DevPartner שמכיל בתוכו גם את הBoundsChecker ועוד כמה שטויות. מה שאני צריך זה משהו שמסוגל לאתר דליפות זיכרון ולבדוק ביצועים (כמה זמן אתה נמצא בתוך כל פונקציה, בבנים שלה וכו'...). מישהו מכיר כלי טוב כזה שאני יכול למצוא באינטרנט? (הוא יכול להיות shareware או trial) תודה,

annefan

New member
איזה קומפיילר? איזו סביבה?

ל-VS יש profiler פנימי, ולמיטב זכרוני גם מזהה דליפות זכרון פנימי. שניהם לא פשוטים לקינפוג (כי התיעוד מעפן), אבל ברמה בסיסית הם עושים את העבודה. לא עשיתי השוואה בינם לבין כלים חיצוניים, השתשמשתי בהם לצרכים ביתיים. פרופיילר ב-gcc יש flag -pg אם אינני טועה, ואחריו אתה מריץ את gprof כדי לייצר דוחו"ת (כרגיל יש מיליון flags שונים לכל מה שאתה צריך). לבדיקת דליפות זכרון, אני השתמשתי ב-mempatrol, אבל יש עוד רבים אחרים.

gmorphus

New member
כמובן...

שכחתי לציין. מדובר בVS6 בC++. אני לא ראיתי איפה מקנפגים את הדבר הפנימי הזה שאתה מדבר עליו. כתבתי איזשהו קטע קוד עם מספר לא קטן של new ולא שחררתי אף אחד מהם ולא הואיל בטובו להודיע לי על אף דליפת זיכרון.

gmorphus

New member
עדיין לא קיבלתי תשובה

ואני לא מוצא את mempatrol... מישהו?

כאגאי

New member
אתה צריך להשתמש ב DCRT

תוסיף את זה בקובץ הגדרות הראשי שלך (מי אמר stdafx.h?) לפני כל האינקלודים שלך:
#define _CRTDBG_MAP_ALLOC​
תוסיף בסוף הקובץ
#include <CRTDBG.H>​
ותכניס את זה בתחילת התוכנה שלך
int flag = _CrtSetDbgFlag(_CRTDBG_REPORT_FLAG); flag |= _CRTDBG_DELAY_FREE_MEM_DF; flag |= _CRTDBG_LEAK_CHECK_DF; _CrtSetDbgFlag(flag);​
תקרא עוד ב MSDN, תחפש Debug Routines, יש שם עוד הרבה דברים מעניינים שאפשר לעשות כדי לגלות דליפות. * יש גם ספריות מסויימות ב CodeProject אבל אני לא יודע על האיכות שלהם

voguemaster

New member
הכי גרוע.

תוריד את Borland builder 6 הבנתי שהוא תומך בכל הדברים האלה (כמעט כמו VA).

למעלה