צריך דחוף משהו שגר בהרצליה שמבין בפ

zeevlevi

New member
צריך דחוף משהו שגר בהרצליה שמבין בפ

אחים שלי אני מחחר צריך להיפגש בהרצליה עם בן אדם לקנות ממנו פלאפון ואני חייב משהו שמבין בפלאפונים שיבדוק לי אותו לפני שאני קונה .... תודה מראש לבן אדם תכתבו כאן הודעות

zeevlevi

New member
חשבתי שיש צדיקים בסדום

אני חשבתי שזה יהיה משהו מרצון טוב ...

ranzz

New member
ברור! רק נסיעות..

300 שקל אני גר באילת

ranzz

New member
אלירן ../images/Emo26.gif

אתה פה רק בשביל להריץ צחוקים??

shklar1

New member
אני מהרצליה ../images/Emo9.gif

אבל חבל לך על הזמן אין שום סיכוי שבעולם שאני יכול לצאת מהבית מחר... אני חורש כל היום יש לי מבחן אחרון לפני מגן בלשון ואין סיכוי שאני יוצא מהבית...

zeevlevi

New member
אחי אתה לא יכול לעשות לי טובה ?

זה כולה ל-5 דקות לעזור לי אני מבטיח לפצות אותך !

zeevlevi

New member
אחים שלי אני לא צוחק

זה ממש דחוף ! אני צריך משהו מהרצליה או מהאיזור בבקשה !

ranzz

New member
טוב ברצינות..

אל תצפה שמישהו סתם יבוא לשם חחח.. כדאי לך לשכוח מזה. בכל מקרה, מה אתה רוצה לקנות? בכמה כסף? נגיד לך מה לבדוק ואם זה שווה..

zeevlevi

New member
אני קונה ממשהוא את הנוקיה 7650

אני פשוט מפחד שאני אפול בעיסקה הוא מוכר לי אותו ב-1200 ש"ח

Eliran44f

New member
באמת נשמע קצת מוזר...../images/Emo153.gif

סתכל.. תבדוק את המכשיר חיצונית תראה שאין נזק אחר כך תשחק איתו בפנים לראות שאין איזה שהם תקלות... תחרוש עליו ומקסימום אם ניראה לך שזה לא זה אז אל תקנה

ranzz

New member
בטח גנוב..

אבל במה יש לך ליפול? אתה כולה צריך לראות שהוא פעיל.. תכניס את הסים שלך ותבדוק שהכול פועל, תנסה לצלם תמונה או שניים, להתקשר מהסים שלך.. עוד משהו שצריך לבדוק?

zeevlevi

New member
תודה רבה על העיצות

מחכה לעוד עיצות, חוץ מזה אם הוא גנוב והמכשיר פתוח זה צריך להפריע לי ? זה משנה לי מי היה הבעלים הקודמים שלו ?

באבא2000

New member
כן. זה צריך מאוד להפריע לך

אם אתה קונה את המכשיר במחיר הזה, ובתכלס' הוא כמעט בטוח גנוב - אז אתה כאילו גנבת בעצמך ואתה שותף לעבירה. עכשיו אני יודע שעל הזין שלך, אבל תחשוב שעוד יומיים משהו יגנוב ממך את המכשיר כדי למכור אותו למישהו אחר. מבאס? בטח - אל תשתף פעולה

d@r121

New member
תברר מי הבעלים הקודמים שלו

באיזה רשת הוא היה מנוי יש תמיכה בעברית או אין (לך תדע מכשיר מיובא...) לנסות להעביר בעלות...

Kido2222

New member
אח... אני מהרצליה...

אבל אני לא יודע אם אני יכול להיפגש... מתי אתה רוצה? 86838854

למעלה