צריך את עצתכם

tzah ye

New member
צריך את עצתכם

אח שלי הגדול השתחרר מהצבא אחרי שנתיים בקבע ומתכנן טיול ארוך במזרח הרחוק ואני רוצה לקנות לו מתנה. מה לדעתכם הדבר הכי מועיל שכדאי לקנות לו? חשבתי על מכשיר GPS אבל אני לא יודע עד כמה זה יהיה שימושי... יש משהו אחר שיעזור לו יותר? תודה על העזרה...

muga

New member
נגן MP3. נראה לי מאוד שימושי

מכשיר GPS...לא מוצאת לזה צורך רב במזרח..

tzah ye

New member
יש לו כבר אחד

יש איזה משהו באמת מועיל שכדאי לקנות לו??

אפשר גם

מצלמה דיגיטלית, וגם הmp3 נשמע אחלה רעיון, אתה גם יכול לקנות לו ת'תרמיל לטיול (למרות שבטח יש לו איזה משהו מתקופת הצבא)

tzah ye

New member
גם מצלמה דיגיטלית יש לו....

תודה על העזרה! אבל יש משהו אחר???

טוב מה אתה רוצה

אחיך בטח קצין בקבע,אלה האנשים האלה יש להם הכל בד''כ :) מכונות גילוח עצבנית אולי? סכין גילוח מאך 3 כולל סט של אפטר שייב וסכינים? אולי תקנה לו לונלי פלנט של המזרח? נעלי הרים משהו בסט ? אין.....הקצינים האלה מצוידים טוב.......

tzah ye

New member
חחחח קצין הוא לא

הוא היה צריך לחתום קבע במסגרת התפקיד שלו... אבל בהחלט יש לו הכל! מכונת גילוח עצבנית - יש סכין גילוח - יש מכונת גילוח... לונלי פלאנט - נראה לי מיותר, הוא עשה את כל המחקר האפשרי על המזרח נעלי הרים - יש לו את הנעליים מהצבא תרמיל - יש מהצבא מצלמה דיגיטלית - יש mp3 - יש אתם מבינים?! יש לו כמעט הכל ומה שאין לו, יש לחברים שלו מהיחידה שמצטרפים אליו לטיול... אני פשוט רוצה לקנות לו את הדבר הכי מועיל שאפשר לטיול במזרח, בגלל זה חשבתי על GPS, אבל הבנתי שזה לא הכי שימושי... תודה על העזרה

Benkok

New member
הדבר הכי טוב שאתה יכול לתת לו...

זה טרוולס בשווי 1,000$... או וואוצ'ר ללילה מפנק במלון יוקרתי במזרח (תרחרח אצלו מהי המדינה האחרונה בה הוא מתכוון לטייל ותארגן לו שם את הלילה האחרון של הטיול. למשל בבנגקוק לילה כזה יעלה כמה מאות שקלים ובהחלט יעשה לו סוף טוב לטיול. אם אתה צריך עזרה בנושא, אתה יכול לפנות אליי במסר. בן

no 33

New member
כרטיס טיסה למזרח../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

כרטיס טיסה לבנקוק הולך וחזור מחיר של 650$

החבר'ה צודקים

GPS לא יעזור לו במזרח אבל זו מתנה נפלאה בלי שום קשר לטיול מה שאתה צריך לחשוב זה על דבר שימושי ויעיל ושיעזור לו במזרח למשל תיק טוב,נעליים וכו'(למרות שיש לו תיק אבל בטח לא הכי טוב לטיול במזרח ) אולי אפילו ספר טוב שילווה אותו במהלך הטיול (כבר המליצו פה על לונלי פלנט שהוא מ-ע-ו-ל-ה)ואפילו משקפי שמש יכולים להיול אחלה של מתנה אני בטוח שתמצא משהו שהוא יאהב... בהצלחה

SPnage

New member
ספר קריאה

אחד המצרכים החשובים בטיול, בעיקר בנסיעות ארוכות. חושב מאוד!!! הספר חייב להיות בעל כריכה דקה, קל משקל ורצוי קטן מימדים, ולא פחות חשוב סחיר, כלומר ספר פופולארי שאפשר להחליף אותו עם מטיילים אחרים בקלות.

למעלה