צריך את עצתכם

The Guardian17

New member
צריך את עצתכם../images/Emo47.gif

אני משרת בצבא מזה 3 וחצי חודשים ביחידה פתוחה בח"א. אני מגיע בכל יום הבייתה, אך אני כלל לא אוהב את העבודה שלי. מה גם שהאנשים שם די דואגים לתחת של עצמם נון סטופ (ג´ובניק = מ-17:30 הם כבר לא חברים שלך). שאלתי לגבי קצונה אצלנו, ואמרו שמי שיוצא לקצונה מהיחידה שלי זה אך ורק לקצונה מנהלתית (לקצונה מסוג אחר צריך פז"מ של 30 חודשים לפחות). בקיצור, אני קצת מתלבט. מה גם שאאבד את התנאים (יומיות והקל"ב) שלי. לא ממש יודע. הכל קצת מבלבל אותי. אני לא מת בכלל על העבודה שלי, ספק באמת אם אשרוד עם זה 3 שנים. זה הדבר האחרון שהייתי רוצה לעשות בצבא. אישית, אני מרגיש שאני יותר קרוב לאיש משמעת מאשר עבודה עם מכונות. למרות שאני ביחידה קטנה ביותר, עם ריבוי של אנשי קבע וכאלה, אני חש שאני לא במקום הנכון. ולמה אני חושב על כך ? בגלל עניינים אישיים של התנדבות שמחייבת אותי להיות בהתנדבות לפחות פעמיים בחודש (יש אישור מהצבא על כך). האם זה "בזבוז זמן" ? האם באמת כדאי לי לצאת לקצונה או שעדיף לצאת בחיים בחוץ, ללמוד, לעבוד ולהתחיל לבנות את החיים ? יש לי יומיות וקל"ב, אני יכול לעשות גם דברים אחרים בערבים. אני פשוט לא רואה אותי עם קריירה צבאית מזהירה, אולי קצין עם ארון אחד... בתודה רבה

deathcaster

New member
חמודי

ברל'ה ברל'ה צא החוצה , אל תבזבז את החיים שלך. אם כרגע אתה חש שאתה לא במקום הנכון , קצונה ממש לא תשפר את הרגשתך , וגם לבטח תרע את תנאיך , עוד משהו שלא רק לא ישפר את הרגשתך אלא יגרום לך להרגיש עוד יותר מדוכא. צא לאוויר העולם ! אין כמו החופש.

The Guardian17

New member
מה הקשר ?

אני פשוט ממש שונא את התפקיד הנוכחי שלי, הייתי בשמחה מחליף אותו להרבה תפקידים אחרים, אבל ספק אם טופס 55 יעבוד.

noga85

New member
הממ

מטריפים אותי האנשים שיוצאים לקק"צ רק כדי לברוח מהתפקיד שלהם, או כדי לשפר את התנאים שלהם. לא פלא שיש אח"כ חיילים ששונאים את המפקדים שלהם, או כל מיני דעות כוללניות על קצינים. אם אתה רוצה לצאת לקק"צ בגלל אחת מהסיבות הנ"ל - תעשה לי טובה ואל. פשוט תשתחרר.

למעלה