ר רווותמיי New member 31/10/06 #36 באנווווווווות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כתבתי ב"גוגל" אביחי לויי , יצא לי תמונה של דילב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
באנווווווווות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כתבתי ב"גוגל" אביחי לויי , יצא לי תמונה של דילב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
L lililillulululu New member 31/10/06 #21 ביחוששש'''' אין לי איך לעזור לך כי אני לא יודעת להוסיף תמונות אבל אני רואה שעוזרים לך אז רק רציתי להגיד לך שבוע טוב ואוהבים אותך
ביחוששש'''' אין לי איך לעזור לך כי אני לא יודעת להוסיף תמונות אבל אני רואה שעוזרים לך אז רק רציתי להגיד לך שבוע טוב ואוהבים אותך
O oreloosh New member 31/10/06 #35 אביחי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif באתה לי בטוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בדיוק עכשיו חזרתי לפורום ואני רואה הודעה ממך יאוו אני לא מאמינההה
אביחי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif באתה לי בטוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בדיוק עכשיו חזרתי לפורום ואני רואה הודעה ממך יאוו אני לא מאמינההה