צריך את עזרתכם

ofirshai

New member
צריך את עזרתכם

יש לי פינה בפורום MTV של טופ 10, והנושא של שבוע הבא הוא נערות רוק. עשיתי רשימה של כל נערות הרוק שהצלחתי למצוא, אבל יש חלק שאני מכיר רק בשמות ולא ממש בשירים, ויש כאלו שאני ממש מתלבט איזה שיר לבחור שייצג אותן. הנה הרשימה שחיברתי: Alanis Morissette- You Oughta Know Tori Amos- יש לי התלבטות בין Spark לבין קורנפלייק גירל. No Doubt- התלבטות בין Just a girl לבין ex-girlfriend. Garbage- Only Happy When It Rains The Cranberries- Zombie Pink- התלבטות בין U+Ur Hand לבין Just like a pill Evanescence- Call Me When You're Sober Sheryl Crow- If It Makes You Happy Anouk- Nobody's Wife Kelly Clarkson- Since U Been Gone Skin- Purple Avril Lavigne- My Happy Ending Merdith Brooks- Bitch זה השיר שכולם חושבים שהוא של אלאניס Michle Brunch- The Game Of Love Hole- Celebrity Skin Juliette & The Licks- Hot Kiss כאלו שאני לא מכיר שירים שלהן: PJ Harvey Fiona Apple Jenis Joplin Sinead O'connor מה שאני בעצם צריך זה חוות דעת על השירים שבחרתי (האם הם מתאימים ומייצגים), עזרה בהתלבטויות והצעות לגבי שירים של כאלו שאני לא מכיר.

WundeRKind

New member
../images/Emo55.gifאוקיי../images/Emo12.gif

Alanis Morissette- You Oughta Know Tori Amos- יש לי התלבטות בין Spark לבין קורנפלייק גירל.- לדעתי בכלל הכי מייצג זה Crusify No Doubt- התלבטות בין Just a girl לבין ex-girlfriend. שני השירים מעולים.. יותר מייצג לדעתי זה "רק ילדה".. אבל "חברה לשעבר" הרבה יותר טוב... Garbage- Only Happy When It Rains, אה.. גרוע X: לדעתי או I thing i'm paranid או androginy The Cranberries- Zombie לא מכיר... Pink- התלבטות בין U+Ur Hand לבין Just like a pill- אני שונא את אתה והיד שלך.. כמו גלולה טוב.. אבל לדעתי הכי ייצוגי של פינק זה Don't let me get me Evanescence- Call Me When You're Sober, אממ שיר גרוע בשביל שייצג אותם.. אם כבר אז הראשון שלהם. שכרגע משום מה ברח לי מהראש.. Sheryl Crow- If It Makes You Happy, מעולה Anouk- Nobody's Wife, מעולה Kelly Clarkson- Since U Been Gon, החדש שלה יותר טוב
Never again.. אבל סינס הכי מזוהה והכי מצליח.. Skin- Purple לא מכיר Avril Lavigne- My Happy Ending, לוזינג גריפ הכי תאים לדעתי. Merdith Brooks- Bitch זה השיר שכולם חושבים שהוא של אלאניס, זה השיר היחיד שלה שאני מכיר
. Michle Brunch- The Game Of Love, אם כבר זה אמור להיות נערות רוק, אז Are you happy now/All i wanted יותר מתאים, לא
Hole- Celebrity Skin לא מכיר Juliette & The Licks- Hot Kiss לא מכיר כאלו שאני לא מכיר שירים שלהן: PJ Harvey Fiona Apple... מישהו הכיר לי את Love ridden והוא מעולה.. לא יודע כמה הוא מייצג אותה אבל. בכלל אני לא חושב שהיא מתאימה לקטגוריה של נערות רוק
) Jenis Joplin Sinead O'connor.... nothing comperd to you כמובן.. אבל שוב.. היא לא נערת רוק
. מקווה שהבלאגן שלי עזר

ofirshai

New member
אז ככה

נוטינג קומפרס היא שיר טוב, גם אני בהתחלה חשבתי, אבל זה לא שיר שמציג נערת רוק עם ביצים; אנדרוגיני הוא יותר שיר פופ מאשר רוק, נראה לי באמת אני אשנה לפראנויד; גם לוזינג גריפ הוא אופציה יותר טובה; לא שמעתי את נבר אגין, אבל הוא עוד לא יצא כסינגל, וזה אחד מהקריטריונים; דונט לט מי גט מי הוא יותר פופי כזה מאשר "כמו גלולה" או "אתה והיד שלך", נראה לי אני ילך על "אתה והיד שלך". ממש תודה לך, אני רוצה לראות עוד כמה תגובות של אנשים.

o0Invisible0o

New member
בטוחבטוח מכיר את זומבי.

אחד השירים המוכרים..באמת!!
בטוח מכיר! ואממ..למה לא את דונט ספיק של נודאוט?
לא יותר מייצג?

ofirshai

New member
דונט ספיק הוא באמת שיר מייצג אבל

זה לא שיר שמציג את גוון כבחורה עם ביצים, וזה קריטריון חשוב...

Rוית

New member
אם שינייד, ואם בחורה עם ביצים, אז אין ספק

שאת No Man's Woman שלה.. שיר מעולה! בקשר לאחרות שאתה לא מכיר, אני ממליצה כך (אני לא מכירה את החוקים של המשחק שלכם אז זה לפי השירים הרוקיסטים יותר): PJ Harvey - This Is Love Fiona Apple - קשה להגדיר אותה כבחורת רוק ממש.. אבל תנסה את Limp.. ובלי קשר, תשמע פיונה, זה טוב
Jenis Joplin ממ טוב לא חזקה בג'ניס לא עולה לי משהו מקורי כרגע.. בהצלחה.

ofirshai

New member
אין ממש חוקים

יש בכל פעם נושא (השבוע היה רובי וויליאמס, שבוע שעבר בריטני ספירס, ולפני שבועיים נו דאוט וגוון) וכל החברים בפורום שולחים לי במסר את הדירוגים שלהם לגבי אותו נושא כך שמקום 10 מקבל נק' 1, מקום 9 מקבל 2 נק', מקום 8 מקבל 3 נק' וכו'. הנושא להצבעה של השבוע הוא שנות ה90 של מדונה, ואח"כ יהיה הנושא הזה של נערות רוק. יש רק קריטריון אחד חשוב זה שהשיר יצא כסינגל. פה בקטגוריה הזאת גם חשוב שהשיר יציג בחורה עם ביצים...

o0Invisible0o

New member
פיונה אפל- נראה לי פייפר בג!../images/Emo9.gif

love ridden הוא אחד השירים האהובים עלי שלה..
כזה טובבבבבבבב... אה..ומה עוד מייצג של פיונה? criminal.
לגמרי. שיניד אוקונר- אפשר גם את ג'לוס..
[הוא פחות פופי, לא?
נוט'ינג מעולה אבל!
] ואבריל לדעתי..אמממ..קומפליקיידט? אבל אחרי גירלפרינד היא בכלל לא ראויה למקום ברשימה לדעתי..
כי אין יותר פופ מגירלפרינד..XDDD

Tarantelle

New member
מוכן להסביר לי../images/Emo103.gif

מה קלי קלארקסון ומישל בראנץ' עושות ברשימה הזאת? האחרות- נגיד... אבל הן? פופ צרוף לשמו.... דחוף את ג'ניס ג'ופלין ופי ג'יי הארווי במקום... ועם כל האהבה שלי לפיונה- רוק צ'יק היא לא... צריך לעשות רשימה של שירי הלסביות האולטימטיביים... זה בערך יסכם את הסגנון שאני אוהב ב-45 דקות
. אם כבר פינק- just like a pill. שיר פשוט מצויין. U+Ur hand מעצבן. גארבאג' בחירה טובה... כי זה שיר רוק שלהם... אנדרוג'ני זה יותר פופ (כמו כל האלבום השלישי). גם העולם אינו מספיק יכול להתאים. זהו נראה לי... לא מת על הדירוגים של MTV- פעם אחת ראיתי שם אלאניס כרוק צ'יק במקום 8...
-ליאור-

בוא אני יעשה לך קצת סדר

Alanis Morissette- You Oughta Know Tori Amos- קורנפלייק גירל. No Doubt- Just a girl Garbage- Only Happy When It Rains The Cranberries- Zombie Evanescence- GOING UNDER Sheryl Crow- If It Makes You Happy Anouk- נובדי'ס ויף די חרוש וצפוי יש לה שיר יותר טוב EVERYTHING שיותר חזק לדעתי Skin- Purple Merdith Brooks- Bitch Hole- Celebrity Skin Juliette & The Licks- Hot Kiss PJ Harvey-DOWN BY THE WATHER Fiona Apple-קרימנל Jenis Joplin-PIECE OF MY HEART Sinead O'connor-NO MAN'S WOMAN עכשיו זמרות\להקות ששכחת שראויות להיות ברשימה: JEWEL-HANDS K'S CHOICE-EVERYTHING FOR FREE\ NOT AN ADDICT ציינת את סקין אבל לדעתי SKUNK ANANSIE-ALL I WANT The Cardigans-HANGING AROUND\ MY FAVOURITE GAME Natalie Imbruglia-BIG MISTAKE לא בדיוק רוקריט אבל מגיע לה להיות ברשימה Tracy Chapman -TALKING ABOUT REVOULTION Guano Apes -NO SPEACH עכשיו זמרות כמו פינק אבריל וקיילי להעיף דחוף! סתם זמרות סוף ד' שממש לא לעניין להשים אותם באותה רשימה עם הזמרות האלה! זה שיש להן קצת גיטרות לא הופך אותן לרוק צ'יק

Tarantelle

New member
נובודיס ווייף צפוי בדיוק כמו../images/Emo103.gif

you oughta know של אלאניס, if it makes you happy של שריל או זומבי של הקרנבריס...

שירים של ג'ניס ג'ופלין שיכולים להתאים:

אגב, חבל שלא מכירים אותה כאן יותר.... היא מדהימה: summertime piece of my heart mercedes benz bye bye baby

ofirshai

New member
זה צריך להיות צפוי

המצעד הזה לא בא לחדש משהו, השירים שנבחרים בקטגוריות רחבות (לא אומן אחד ספיצפי, אלא נושא שלם) צריכים להיות מייצגים וצפויים.

למעלה