צריך את עזרתכם

FlootzicK

New member
לא לקחתי ללב... סתם קצת נפגעתי...

סתםסתם.. חחחח אוהב אותך... || רואים אותך בטיול פסח?? וואי אבל בסמינר סובלנות הסווטשירט שלי היה אחד הדברים... עשיתי את הקטע הזה בערך לאיזה 70 בנות בלי להגזים... צילמו אותי 5 פעמים.. אפילו הזאת שחילקה מזון.. ואת לא מבינה חבר שלי אמר לי שהוא שמע איזה אחת אומרת לחברה שלה שמישהו שהיא לא מכירה בא ואמר לה משום מקום- ''איזו יפה את היום'' ואז היא ענתה לו- ''תודה'' ואז הוא ישר הסתובב והלך והיה כתוב לו על החולצה -''מה תודה תתפשטי''... איזה חוצפן....!!! ששמעתי את זה ממנו לא יכולתי להפסיק לצחוק... חחח הרג אותי.. |||||| זה אומר לי שעשיתי את שלי בסמינר... ליגהההההההההה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifזה ענק!

יו בוטן, אתה מצחיק

FlootzicK

New member
תכלס ענק...

את לא מבינה כמה אני אוהב את החולצה הזאת... עד לני כמה ימים הייתי בטוח שאיבדתי אותה... אבל היא בסוף נמצאה אצל אחי שלי... מזל1!! תודה אגב... גם את מאוד משעשעת... ל יודע מה שתנועה הזאת הייתה עושה בלעדיין האמת... חחח וגם תודה על הצדף...!!!!! אבל אם אני חאליף אני כבר לא אוכל להגיד שהמדריכה שלי במדצים עשתה לי אותו בתור תירוץ ללמה אני מסתובב איתו...

באשכול אף אחד מהקיבוצים

המצויינים אינו שייך לתנועה. (אף קיבוץ המועצה לא שייך לתנועה)

לגבי מנשה -

ברקאי, גן שמואל, להבות חביבה, מגל, מענית, מצר, עין שמר לא בתנועה, ומעולם גם לא היו.

דורד

New member
חלק מהקיבוצים

בעמק חפר ישנם עוד קיבוצים בתנועה: משמר השרון, בחן, גבעת חיים (איחוד) וגבעת חיים (מאוחד) מנשה: כפר גליקסון ומשמרות ברמת הנגב: משאבי שדה, שדה בוקר וטללים (ומשנה הבאה, כנראה שגם רביבים)

kedeman

New member
לגבי מטה אשר

בית העמק, כברי, מצובה, אפק, חניתה ואני חושב שזהו... לדעתי בית השיטה לא בתנועה, משמר הנגב בטוח לא

Oukami Kun

New member
אדמית הצטרפו גם כן בשנה שעברה

אבל הוא לא שאל על מטה אשר, לכן אני מניח שהוא כבר ידע את זה...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif לגבי מנשה..

מנשה: כפר גליקסון, משמרות, רגבים בתנועה.. ברגבים התנועה לא ממש פועלת.. כי אין שם גרעינר והכל.. אבל הם נחשבים בתנועה. ועוד דבר שביררתי לך.. אלונה הם חלק ממנשה מבחינת התנועה. ז"א, במנשה יש את מאור, כפר גיליקסון, משמרות, מי עמי, אלונה, שדה יצחק וכו' וכו'.. רק שאלונה זה לא מושב ולא קיבוץ

למעלה