צריך את עזרתכם

spraizler

New member
צריך את עזרתכם

אני צריך לדעת מתוך רשימת הקיבוצים שמופיעה פה, מה שמות הקיבוצים שבתנועה: כמו כן, אם שכחתי חלק מהקיבוצים תוסיפו, רק אל תשכחו מועצה. עמק חפר: משמר השרון מנשה: ברקאי, גן שמואל, כפר גליקסון, להבות חביבה, מגל, מענית, מצר, משמרות, עין שמר, רגבים חבל מודיעין: בארות יצחק חופא"ש: גברעם, זיקים, יד מרדכי, כרמיה, ניצנים דרום השרון: אייל, גבעת השלושה, חורשים, נחשונים, ניר אליהו, עינת, רמת הכובש גלבוע: בית אלפא, בית השיטה, גבע, חפציבה, יזרעאל, עין חרוד איחוד, עין חרוד מאוחד, תל יוסף ברנר: גבעת ברנר בני שמעון: בית קמה, דביר, חצרים, כרמים, להב, משמר הנגב, שובל, שומריה אשכול: אורים, בארי, רעים, מגן, כיסופים, עין השלושה, נירים, ניר עוז, ניר יצחק, סופה, חולית, כרם שלום, גבולות, צאלים. רמת הנגב: טללים, משאבי שדה, שדה בוקר תודה רבה

יבח

New member
../images/Emo207.gifגם צריכה עזרה:]

אני צריכה רעיון לפעילות לפני השינה לחניכים בכיתות ד'-ו'...

justsilly

New member
בגזר יש את

קיבוץ גזר משמר דוד חולדה (משמר דוד וחולדה זה קיבוצים נכון?
חחח)

fate spinner

New member
עמק יזרעאל

כפר החורש, הסוללים, רמת דוד, דברת, יפעת, גבת, גניגר, אלונים. זה מה שעולה לי כרגע

spraizler

New member
אני צריך רק מהמועצות שרשמתי למעלה

כל שאר המועצות אני יודע.

groovydude

New member
בעמק חפר יש גם

את גבעת חיים איחוד וגבעת חיים מאוחד ואת בחן ורוצים לפתוח גם את יד חנה לבני המושבים

Walk On Water

New member
אז זהו שכל הקיבוצים שכתבת

בגלבוע כבר לא נמצאים בתנועה|: כולם עברו למחנות העולים..

P o M i K i

New member
קצת עזרה

עמק חפר: תוסיף גם את גבעת חיים איחוד\מאוחד, ואולי יש עוד קיבוצים אבל אני לא חושב. חופא"ש: אין קיבוצים בנתיים, אולי אולי בתקווה בשנה הבאה גברעם יחזרו לתנועה. בבני שמעון ואשכול גם אין קיבוצים בתנועה.

FlootzicK

New member
....

הקיבוץ גבעת ברנר הוא בכלל בנוע''ל. אבל יש בברנר את שילר וגבתון בתור קיבוצים. במועצה אזורית גזר יש את קיבוץ משמר דויד וקיבוץ גזר בתנועה. (חן, חולדה כבר לא בבני המושבים עברנו למכבי סוף שנה שעברה. אני פשוט נשארתי בבני המושבים ומדריך במקום אחר. משמר איילון אם עוזר לך)

justsilly

New member
כן כן אני יודעת, רק שכחתי ../images/Emo12.gif

וחוצמזה זה שאתה עוד איתנו בתנועה בלבל אותי קצת
(אבל טוב שאתה עוד איתנו! חח)

FlootzicK

New member
את יודעת שיש לי טלפון חדש???

ועד עכשיו לא שכחתי אותו בשום מקוםםםםם...!!! התחלתי להיות אחראי אחרי הפעם ההיא.....

justsilly

New member
חחח וואי זה היה קטע כזה מצחיקקק

תתחדש בוטנאז' :] גם המספר חדש? אם כן אז שלח לי אותו במסרים או משהו..

FlootzicK

New member
ממש לא היה קטע מצחיק...

לפחות לא בעיני.. בייחוד בזמן שצחקת עלי....
ואגב, המספר לא חדש... רק הפלאפון.. חחח

justsilly

New member
מההה.....?

בוטן זה היה כ"כ משעשע! אתה הרי יודע שהכל מאהבה..
זה כמו שאמרת לי בסמינר סובלנות כמה שאני יפה, אמרתי תודה, ואז הסתובבת עם הסווטשירט הזה שלך.. חחחחח זה היה מצחיק!

למעלה