צריך את עזרתכם...

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך
קולי אש הד לבשלה???????????.

ככה את מענה לו? ככה לימדו אותך? סתם לתובנה של על הבוקר...תורת היחסיות... שמעתי שחייהם של הגברים בסקס.....משולים לחייהם של הכלבים..{הדמיון צמוד לאחרונה} על כל אורגזמה אחת שלהם... 7 אורגזמות נשיות מתפרצות להן בתהודה..:}] רוצה לאשש לי תפ'יקציה? מה שגורם לי שוב לתהות... האם חומצה נכללת בסל התרופות?

ורד 3

New member
תגידי את רוצה......

להרוג אותנו עם הקוקטייל הזה............גם ככה אני חצי מתה בגלל המרחק נגיעה הזה.............. עדיין מוחה את הדמעות.......

ורד 3

New member
וואי וואי

מכירה את הוולריאן זה מזכיר לי את ריח הליזול בצבא....... מזל שבבית יש ניחוח של עוגת תפוזים......מחר ינחת עליה קרם אינסטנט פודינג וניל ........כשהמון
יםםםםםםםםם שזורים מעליו ............וכמובן עיטורים.........

ורדינה...

לא וולטרן... ולריאן! אין עליו ריח...זה כדור. מזל שאינסטנט פודינג...עוד הייתי עלולה לדרוש את אחד הפיצויים שלי

ורד 3

New member
קוקייה נחמדת ......

את בטח עכשיו אומרת " שקט ילדים " אי לכך לא תוכלי לקרוא ......את תגובתי......... אבל זה בסדר יש לי המון סבלנות...........עד הצהריים........ ולריאן מגיע גם בנוזל ...טיפות......... הערה: יצאה עוגה משגעתתתתתתת !!!

בואי...

בינותינו... זה הם שאומרים לי לשתוק
ולריאן בטיפות...חידשת לי...אני על הכדורים
העוגה...האינסטנט...ת'פיצוי שלי בפם אחרת
כבר צהריים?

דנדושה

אומרים שלהכנס לבית מרוקאי זה בדיוק כמו להכנס ל"כלוב"... ומהפן הbdsm ש'לו... ואומרים שלהתקל בבחורה מרוקאית אסלית יפה חמודה מתוקה חכמה על הבוקר....אחריי שלא ישנה כל הלילה... עם כאלה אייקונים וכזו גישה.... זה אבואבוהה של סיכון לא מחושב... ואצלנו במת' שאין סליחה ומחילה... גם לא יודעים לבטא ת'מילים האלה... אבל יש מילים אחרות שניתנות להגיה...לביטוי...יחד עם המחשה ויזואלית מוחשית... :}}}} ראי לך הותרעת מבעוד מועד....\ או\ ...האני תנצרע פיק.... ברומנית מגובבת...

יערית

New member
מותק אני רואה שאת

שחקנ ית מרוקאית ראשית כאן
ת'טובזה ?ת'טובזה ?חחחחחחחחחחחחחחחחחח

יערית

New member
חבל"ז

מאשרת לאקסי לתנת לך את התעודה של המשוכנזת המרוקנית הראשונה

לדעתי...

זה הולך להיות אחד השרשורים המצחיקים בנט , ש....אל-ז'ין די- מארוק תתחבר..:):):)

ינעל דוק לחלקוהוק.......:}}

ביגלליק היו לי מנדודים של שינה :}] {דבה נבח'ר עלה ראסי....פוזהולה למה ית'רו עלייה לבייד}

jesie12

New member
אין אין את מדהימההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

חחחח פוזהולה הרגת אותי על הבוקר פתאום מתחשק לי פזואלוס
יאללה שברתי שיא בשתיית קפה + לחמניה = 7 דקות ועפה להתפרנס

}{

יפה לך הקונוטציות של הגלגלים המיטגנים להם בשמן חם ועמוק.... :}} ביחלט עושה חשק לגלגל משו... בוקר אור לעמאררררר

t o t a l

New member
זאת לא השאלה הנכונה

תשאל איך אומרים במרוקאית : "מגיע לי"

למעלה