צריך את עזרתכם!

• פותח הנושא yavin
  • פורסם בתאריך

yavin

New member
צריך את עזרתכם!

אוקיי כל בקיאי הזמר הישראלי וגם אלה שלא: בקישור שמצורף להודעה זאת תיראו רשימה של אומים ולהקות ששרית שירים בעברית מישראל, מכל הסגנונות! אני רוצה [אם יש לכם זמן] שתעברו על הרשימה ותגידו לי אם חסר איזה אומן או להקה ישראלית שיש לה לפחות שיר אחד מוכר. אם שמתם לב שחסר מישהו תכתבו את שמו ולפחות שיר אחד שלו מוכר. ואנ יראה אם הוא מתאים ואני יצרף אותו לרשימה! תודה מראש!

yavin

New member
גיס חמישי?

אתה יכול להביא לי שם של שיר שלהם בכדי להוריד?

yavin

New member
אתה בטוח?

אתה יכול לבדוק את זה איפה שהוא שוב...

Fe

New member
חחח מה אתה מנסה ?

מיכל ינאי - שלום היא מילה שימושית יעל בר זוהר - עולם אחר (עם מיכל ינאי) הגמלים - שיר המחשב גיא יהוד - לא חוזר דודו מינץ' - האוטובוס הכחול הכבש השישה עשר - אני אוהב הנשמות הטהורות - קפה אצל ברטה השרוף - גחבה חברים שרים איתן טייב - צינגלה בוף יאיר ניצני - שיר המנגל מיטל טל - שוברת גלים (עם יואב יצחק) גאולה מדיאל - שבועת האוהבים (עם ישי לוי) להקת הנח"ל - חורף 73 להקת חיל הים - רק בישראל ליאורה - אמן מושיק עפיה ושלומי סרנגה - חלום מתוק אורלי פרל - זה כל הקסם (עם נמרוד לב) נערי רפול - החבר'ה הטובים סמיר שוקרי - רונה עדן - יום הולדת קארין אופיר - הבלדה על חדוה ושמוליק (עם ניר פרידמן) הקומדי סטור - אבוקדו מקולף רוחמה רז - חלומות שולה חן - אמא שימי רון - הולך אדם שרי - דם חם דקלון - המורי הזקן

yavin

New member
ואלה גדול תודה!

הוספתי חלק מהזמרים שניראו לי.. מיכל ינאי היא שחקנית.... ושחקן זה התפקיד שלו גם לשיר כמו במחזאות.. הוספתי בכוונה את אסי וגורי..בלי קשר... ולהקות צבאיות קשורים ל "שירי צה"ל" ותודה אחי אתה גדול! ואי שכחתי אני רואה די הרבה זמרים...

Fe

New member
כן יש עוד..

ציון גולן - אבא שמעון נורית הירש - בוא בשלום דודו ברק - חברים חנה גולדברג - חברים בכל מיני צבעים שמרית אור - יחד יהודה אופן - נערה ממש אוצר איתן פרץ - פתחתו את כל החלונות הכל עובר חביבי - בשדה תלתן מוני אמריליו - ההר הירוק

yavin

New member
שוב תודה ועוד בקשה אם אתה יכול

הוספתי וב את מי שהכרתי ואת מי שהיה מתאים.. את מוני אמריליו לא הוספתי לא שמעתי עליהם.. אתה יכול לפרט לי עליהם קצת.. מי מה מו ואיך?

Fe

New member
השירים שלו ישנים..מולדת ישראל

בארץ אהבתי, ההר הירוק,יש פרחים..

yavin

New member
ועוד משהו קטנטן...

הוספתי כבר את אלה שהיו מתאימים לפי הקריטריונים שהצבתי לעצמי... אתה תוכל לפרט לי עוד טיפה על - חברים שרים איתן טייב מי זה / הם? להקה וכו.... עליהם או עליו לא שמעתי.. אם אתה יכול ובא לך תפרט לי כל מה שאתה יודע ... אני ישמח

Fe

New member
בטוח שמעת

זו חבורה מתוך אוהדי הפועל ת"א שהקימה שירים על איתן טייב.. יותר נכון קללות וכו'... יש להם בערך 17 שירים .

yavin

New member
אהההה שמעתי.... ושוב תודה...

ואי את זה אני לא יוסיף כי זה לא כ"כ מתאים... אבל תודה בכל מקרה! [כמה תודות אמרתי היום...חחחח]

Fe

New member
כנס לפה

ומה שאין ברשימה תוסיף ..

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

איתן טייב בן זנה את הפנדל הוא החטיא בכוונה אההא נהננ הננה בגלו הפועל לא לקחה מקום ראשון אההא אני שונאאאא אני שונאאאאאא אני שונא את בית שאןןןןןןןן

למעלה