D dori78 New member 26/8/14 #35 לא זכור לי שהיה פה דיון בעניין וממילא לא התנסיתי באף אחד מהם, ככה שאני לא מבינה את ההבדלים כדי לזכור העדפות בתחום.
לא זכור לי שהיה פה דיון בעניין וממילא לא התנסיתי באף אחד מהם, ככה שאני לא מבינה את ההבדלים כדי לזכור העדפות בתחום.
ל לירי לא שרה New member 25/8/14 #10 דברים שגברים שלא מדברים עליהם.. חשוב להגברת המודעות והגבריות בעיקר!  
O oops did it again New member 25/8/14 #13 איזו בורות גברים לא עושים פוק, גברים תוקעים נאד. חשבת ללמוד חצוצרה?
D dori78 New member 25/8/14 #18 זה כבר תלוי בעוצמה. אני הייתי ממליצה על טרומבון, לא על חצוצרה. חוץ מזה, איך חצוצרה? הוא שאל אם החברה שלו יכולה להכנס להיריון מזה שהוא עשה עליה פוק. את באמת חושבת שהוא מבין בחצוצרות?
זה כבר תלוי בעוצמה. אני הייתי ממליצה על טרומבון, לא על חצוצרה. חוץ מזה, איך חצוצרה? הוא שאל אם החברה שלו יכולה להכנס להיריון מזה שהוא עשה עליה פוק. את באמת חושבת שהוא מבין בחצוצרות?
D dori78 New member 25/8/14 #14 תשובת עורך מדור על בנים ועל בנות mr browen יקר, מגן תחתון נועד לתחתונים. מאחר ולא כתבת שאתה לובש תחתונים, אני לא רואה איך המוצר יכול לעזור לך. בברכה, דר' שקר כלשהו.
תשובת עורך מדור על בנים ועל בנות mr browen יקר, מגן תחתון נועד לתחתונים. מאחר ולא כתבת שאתה לובש תחתונים, אני לא רואה איך המוצר יכול לעזור לך. בברכה, דר' שקר כלשהו.