עולם המידי...
אז ככה... דרך העבודה שתארת היא אמנם נוחה, מיידית, ידידותית, אינטואיטיבית ואפילו...חסכונית. אבל, החסרון הגדול בעבודה עם אורגנים אוטמטיים, הוא מגבלת הזכרון הפנימי שלהם. מאחר ואני לא מכיר את "שוק האורגנים" היום, אוכל לייעץ לך לנסות מסלול אחר בו אני יותר מתמצא. מאותו רגע שיש לך מחשב אישי (PC), המכיל מעבד של 500MH ומעלה ו256MB זכרון, אתה יכול להצטייד במספר תוכנות מאד נוחות ונחמדות כדי ליצור את המוסיקה שלך, ועדיין להשתמש באורגן שלך כמקור הסאונדים. מדובר באולפן ביתי "למתחילים". אין לך מה לחשוש מתוכנה כמו קיובייס, מאחר שזו תוכנה סופר- ידידותית, ומאד נוחה ללמידה ושימוש. יש המון מידע ברשת כיצד לעבוד עם התוכנות הללו, לכן
קיובייס SL תהיה הבחירה הנכונה והמהירה שתענה על כל צרכי ההקלטה שלך. איתה תוכל להקליט ערוצי מידי וערוצי אודיו (הקלרינט לדוגמה) ללא הגבלה של זכרון, אלא באופן חופשי אינטואיטיבי ומאד איכותי. אל חשש, מכיוון שזו השקעה לטווח ארוך מאד. אני אישית עובד עם קיובייס כבר 10 שנים החל מהגרסה הראשונה ועד לאחרונה, ואף פעם לא התאכזבתי. לגבי שאר המרכיבים: נחוץ כרטיס קול בסיסי כגון soundblaster- live. למחשב. עם כניסות ויציאות של מידי. המיקרופון יכול להתחבר ישירות למחשב, אלא אם כן יש בידך מיקסר פשוט שזה עדיף. בקיצור, ההשקעה תהיה מועטה יחסית לתוצאה ולרווח שתקבל לאחר שתתקין "מערכת" אולפנית זו. אני ממליץ לך לקפוץ לחנות מס' 1 בארץ לענייני מידי ואולפנים ביתיים,
מיוזיק שופ, אשר תעזור לך ותדריך אותך (ואת כל מי שמעוניין בפורום) בכל מה שדרוש. הם באמת מאד נחמדים יעילים והוגנים. עד מהרה תווכח שכל העניין יותר פשוט ממה שהוא נשמע. אז... מקווה שעזרתי מעט בנושא. תודה על הביקור הנעים בפורום, אשוב לבקר...
MIDMAN.