צריך את המלצתכם!

midman

New member
צריך את המלצתכם!

שלום לכם, אני צריך המלצות על להקות כליזמרים טובות, ידועות, פחות ידועות, וכן לא שגרתיות. (אני חדש בתחום). כמו כן אשמח על המלצות של דיסקים או שירים שונים. בתודה רבה על העזרה, midman.

בתום החומר ../images/Emo13.gif

קישורי הפורום [בסרגל העליון] הם אוצר בלום, של ניגונים ואתרים. בתחום הרוח: מנהלינו האדמו"ר 'איש הרוח' מן השורה הראשונה של הכליזמרים, בארץ ובעולם, בכל קטגוריה.

midman

New member
תודה בן../images/Emo45.gif אבל...

באיזה פורמט הניגונים? איך אפשר לשמוע אותם? מה זה rm.? אודה על תשובותיכם!

הסבר

הורדת תכנת 'ריל פלייר' בקישור המצורף. גירסה חינמית. מצד ימין למטה בשטח האפור. כיתוב בצבע אדום. שיהיה בהצלחה.

אוהו:)))))

איזה כבוד עושה לי בן אהרון
ברוך הבא midman בא שב עימנו. אני בטוח שתהנה כאן

midman

New member
שלום גם לך ותודה על...

קבלת הפנים החמה! המשך שבוע נעים.... midman.

מצויין!

אז ככה
ראשית אני מקליט את הקלטות שלי כיום בעזרת מוזיקה שמקורה מאורגנים אוטומטיים. יש לי SOLTON KETRON X1 ו PSR2000 של ימהה. אני עורך את הפליי בק על הסיקוונסר של המקלדות לאחר מכן אני מוריד לטאסקאם 564 שלי על זה אני מעלה ערוץ קלרינט. תוכל לשמוע כמה קטעים בתיקיה שנמצאת בקישורי הפורום.הקטעים הם חלק מהקלטת האחרונה שהוצאתי. "צפת שלי". כמה בעיות יש:) א) האורגנים לא מקליטים הרבה זמן בMIDI אם מדובר בטמפו 151 ואני רוצה לערוך על האורגן סקיצה של 20 דקות האורגן נתקע בשעת הקלטה. המשקל של 20 דקות במידי עם תוספת של עוד שני ערוצים בנוסף לשמונת ערוצי הליווי האוטומטי, הוא משו כמו 2 מ"ב גג:) זה אמור להכנס לדיסקט. אני מחפש תוכנה פשוטה שאני אנגן ואקליט MIDI למחשב לאחר מכן אני אוריד את העסק לקלידים שלי ואשמע בסאונדים של המקלדת. קייוביס ושאר התוכנות המסובכות קשה לי איתן. חוצמיזה אני מוריד מהאינטרנט המון מקצבים לאורגנים שלי. ביממהה אין בעיות. הבעיה מתחילה בסולטון. ימהה קורא קבצים שהסיומת שלהם היא STY סולטון מאידך קורא PAT אני מחפש תוכנה שתמיר את הקבצים. מצאתי אחת אבל היא תוכנת דמו ולא עושה את העבודה כמו שצריך. יש לי עוד המון דברים שאני צריך ללמוד. כמו שירשור מכשירים בMIDI וכולי אבל את זה נשאיר לאח"כ

midman

New member
עולם המידי...

אז ככה... דרך העבודה שתארת היא אמנם נוחה, מיידית, ידידותית, אינטואיטיבית ואפילו...חסכונית. אבל, החסרון הגדול בעבודה עם אורגנים אוטמטיים, הוא מגבלת הזכרון הפנימי שלהם. מאחר ואני לא מכיר את "שוק האורגנים" היום, אוכל לייעץ לך לנסות מסלול אחר בו אני יותר מתמצא. מאותו רגע שיש לך מחשב אישי (PC), המכיל מעבד של 500MH ומעלה ו256MB זכרון, אתה יכול להצטייד במספר תוכנות מאד נוחות ונחמדות כדי ליצור את המוסיקה שלך, ועדיין להשתמש באורגן שלך כמקור הסאונדים. מדובר באולפן ביתי "למתחילים". אין לך מה לחשוש מתוכנה כמו קיובייס, מאחר שזו תוכנה סופר- ידידותית, ומאד נוחה ללמידה ושימוש. יש המון מידע ברשת כיצד לעבוד עם התוכנות הללו, לכן קיובייס SL תהיה הבחירה הנכונה והמהירה שתענה על כל צרכי ההקלטה שלך. איתה תוכל להקליט ערוצי מידי וערוצי אודיו (הקלרינט לדוגמה) ללא הגבלה של זכרון, אלא באופן חופשי אינטואיטיבי ומאד איכותי. אל חשש, מכיוון שזו השקעה לטווח ארוך מאד. אני אישית עובד עם קיובייס כבר 10 שנים החל מהגרסה הראשונה ועד לאחרונה, ואף פעם לא התאכזבתי. לגבי שאר המרכיבים: נחוץ כרטיס קול בסיסי כגון soundblaster- live. למחשב. עם כניסות ויציאות של מידי. המיקרופון יכול להתחבר ישירות למחשב, אלא אם כן יש בידך מיקסר פשוט שזה עדיף. בקיצור, ההשקעה תהיה מועטה יחסית לתוצאה ולרווח שתקבל לאחר שתתקין "מערכת" אולפנית זו. אני ממליץ לך לקפוץ לחנות מס' 1 בארץ לענייני מידי ואולפנים ביתיים, מיוזיק שופ, אשר תעזור לך ותדריך אותך (ואת כל מי שמעוניין בפורום) בכל מה שדרוש. הם באמת מאד נחמדים יעילים והוגנים. עד מהרה תווכח שכל העניין יותר פשוט ממה שהוא נשמע. אז... מקווה שעזרתי מעט בנושא. תודה על הביקור הנעים בפורום, אשוב לבקר...
MIDMAN.

../images/Emo51.gif על התגובה המחכימה../images/Emo70.gif

בהמשך אני אכתוב ואוסיף אולי קצת על צורת ודרך ההקלטה שלי כיום:)

למעלה