צריך את דעתכם..

צריך את דעתכם..

טוב,אז ככה.. הכרתי לפני כ-5 חודשים בחורה מדהימה שהתאהבתי בה עם הזמן. הבחורה שבתה את ליבי ופתאום כל החיים שלי סובבים סביבה. היא הדבר הטוב ביותר שקרה לי בחיים ואני לא מתכוון לוותר עליה אף פעם. שאנחנו ביחד זה נראה ששום דבר בעולם לא יכול להפריד ביננו וכל יום שעובר האהבה שלי אליה גוברת ומתעצמת. אבל..לא כך הדבר אצלה..הבחורה לא מצליחה להתאהב בי. היא אומרת לי שהיא אוהבת אותי אך טוענת שהיא עדיין לא מאוהבת בי. היא רוצה להרגיש פרפרים ,היא רוצה להתגעגע מאוד שאנחנו לא ביחד והיא באמת לא מרגישה כך. אני יודע את זה בגלל שהיא פשוט אומרת לי ואיכשהו אני פשוט מרגיש את זה. היא מאוד רוצה להתאהב בי אבל היא לא מצליחה. היא אומרת לי שאני מאוד יקר לה והיא אוהבת אותי אבל לא כמו שהיא באמת רוצה לאהוב מישהו. היא מאוד משתדלת ומנסה ביחסים שלנו והיא נותנת יותר ממה שהיא נתנה עד עכשיו. אני מאוד אוהב אותה ואני אעשה הכל בשביל שהיא באמת תתאהב בי אבל היא טוענת שהיא לא מצליחה באמת להתאהב בי. אני טוען שלאהבה אין זמן מדוייק ,זה יכול לקרות לה אחרי חצי שנה וזה יכול לבוא גם אחרי שנה אבל בינתיים היחס שאני מקבל ממנה הוא לא בדיוק היחס שהייתי רוצה לקבל ממי שכביכול צריכה ואוהבת אותי.אני מקבל ממנה יחס מעולה אבל לא כמו שהייתי רוצה. מה לעשות ?

תראה....

מנסיוני כשהייתי אומרת את זה לגבר זה לא היה במציאות כל כך טוב. לא רוצה שהלב שלך ישבר אבל אם אני הייתי אומרת ככה זה או שהייתי מאוהבת באחר או שמשהו בחיים מאוד מפריע. תנסה לחשוב אם זה אפשרי אני שמחה שמצאת אהבה גדולה אבל זה לא טוב שאתה לא מקבל ממנה את מה שאתה רוצה זה יהרוס את הכל בסופו של דבר לדעתי תגיד לה ואני יודעת כמה זה קשה ,שאתה צריך זמן ושאתה לא יכול להיות איתה עד שהיא לא תרגיש כמוך אל תענה לטלפונים לפעמים והרבה משחקים ממש הרבה אין מה לעשות זה ממש קשה וילדותי אבל זה עובד יש 2 אופציות או שהיא תבין שהיא איבדה אותך וממש תרצה אותך בחזרה או שזה יהיה לה נח והיא תלך ואז כנראה שלא הפסדת ממש . שמע בעצתי אני בחורה עשו לי ועשיתי את זה זה קשה אבל זה מבחן לאהבה ואם היא אוהבת אותך היא לא תחזיק מעמד ותישבר.

הקטע הוא..

שאני ממש לא יכול לעשות את זה. חשבתי על זה לא פעם ולא פעמיים..אבל האהבה שלי אליה ממש גדולה ואני לא יכול להרשות לעצמי לוותר עליה. אני עדיין חושב שהאהבה שלה אליי תגיע עם הזמן..או שאני פשוט משלה את עצמי ???

אי אפשר לנחש

יכול להיות שזאת כן מן אשליה עמדתי במצבך ממש לא מזמן הייתי עם בחור 3 שנים ועד שעזבתי אותו הוא לא הבין כמה הוא בעצם אהב אותי ולא היה דבר שהוא לא היה מוכן לעשות פשוט הכל הוא ויתר עליי כי הוא הבין שזה מאוחר מדיי תראה אני חייבת להתעקש ולומר שהמצב שאתה נמצא בו הוא לא בריא בשבילך אתה חיב להיות אמיץ וחזק ולעשות את זה אחרת לעולם לא תדע לעולם אתם כבר חצי שנה ביחד זה לא חשוד בעינך? אהבה רק במקרים נדירים קמה פתאום אבל חייב להיות לזה ניצוץ איזשהו קליק והיא לפי דעתי רחוקה ממך אלפי שנות אות בעינין הזה . עצוב לי להגיד אבל כנראה שנח לה איתך או שהיא ממש מנסה לאהוב אותך ולא הולך לה אם היא לא תאבד אותך אז אתה תאבד אותה זה רק עינין של זמן תעשה את זה תיהיה חזק ותסביר ללב שלך שזה חיב להיות ככה אם נח לך לא לדעת את האמת זה משהו אחר אבל אתה חיב לנתק ממנה מגע אחרת לא תדע את האמת פשוט לא תדע

את יודעת..

אני קורא את מה שאת רושמת ואני כ"כ מסכים איתך. אבל אני לא יוכל לעשות את זה.אני ממש אוהב את הבחורה והפחד שלי הוא שאם באמת אני יעשה את זה אזי אני בכלל יאבד אותה. אני ממש לא רוצה לאבד אותה.לא רוצה לחשוב על רגע אחד בלעדיה ובטח שלא על חיים שלמים בלעדיה. זאת הבחורה שחיפשתי כל החיים שלי ,ועד שמצאתי אותה אני אוותר עלייה ?! אני יודע..המוח אומר לי ואמר לי לעשות את זה..אבל הלב..אחחח..הלב אומר לי לא לחשוב על זה אפילו..

אני כל כך מבינה את זה....

תראה אחרי שעזבתי את החבר שלי (3שנים)האהבתי בצורה מוזרה בחבר הכי טוב שלי שהיה מאוהב בי הרבה זמן ואני פשוט לא רציתי אותו התחלנו להיות בקשר פיזי קבוע ומשם זה דיי התפתח זה בחור שאני אוהבת אחרי 5 חודשים איתו ולא איתו קשר ממש מסובך בגלל שהיינו חברים כל כך טובים נכנסתי להריון וידעתי שאני הולכת לאבד אותו כי הוא לא מוכן לקבל דבר כזה...אחרי שסיפרתי לו לא דיברתי איתו שבועיים והלב שלי נקרע לי לא יכולתי אבל נתתי לאמא שלי את הטלפון ואמרתי לה שעד שהוא לא יתקשר אליי אני לא מדברת איתו יותר וידעתי שזה יכול להיות לתקופה מאוד ארוכה אומנם מצבי יותר מסובך ממצבך אבל יש לי ילד ממנו ואני לא יכולה לדבר איתו זה חיב לבוא ממנו כדי שאני יצליח לראות מה הוא מרגיש אם זה משנה משהו אז הוא באמת דיבר איתי אחרי כמעט שבועיים ועכשיו זה קצת מורכב אני יודעת שזה בלתי אפשרי אני כל כך מבינה אותך שאני לא רוצה אפילו לכתוב לך שוב שאתה צריך לעשות את זה תראה אני מאמינה שאם אתה אוהב את עצמך בסופו של דבר אתה לא תחזיק מעמד אבל אם בינתיים אתה יכול לסבול עוד אז תמתח את החוט עד שהוא יקרע אין ברירה אחרת כנראה שהיא לא יודעת מה היא מפסידה......

את יודעת..

כ"כ הרבה פעמים הרגשתי צורך להתנתק ממנה ולא בגלל שאני לא רוצה להיות איתה אלה ההפך. בגלל שאני מאוד מאוד רוצה אותה. זאת הבחורה היחידה שהרגשתי שאני מוכן לעשות הכל בשבילה. כל דבר שהייתי עושה איתה הייתי עושה אותו מכל הלב ורק בגלל שזה היה בשבילה. היום אני יודע מה זאת אהבה..ואהבה יכולה להיות כ"כ אכזרית וכ"כ כואבת שאני לא מאחל את ההרגשה הזאת לשונאים הכי גדולים שלי. אבל אני מוכן לסבול עוד הרבה וזאת רק בשביל הזכות שנפלה בחלקי בשביל להיות איתה אפילו עוד כמה שבועות או חודשים ! זאת הבחורה המושלמת בשבילי..וככה אני מרגיש. היא עושה אותי פשוט מאושר ומחוייך..וזה דבר שמעולם לא היה לי. חבל שהיא עדיין לא גילתה מה זה אהבה..היינו יכולים להיות מאושרים הרבה יותר. אני מקווה בשביל שנינו שיגיע היום שהיא תגלה אהבה מהי,ואני אשמח יותר אם זה יהיה יחד איתי ונוכל להמשיך לבלות ביחד עוד הרבה הרבה הרבה זמן..

ובכן....

אני מברכת אותך הלואי שהיא תדע לאהוב כמוך ממש מגיע לך את זה... מאחלת לך המון המון הצלחה ומשפט סיום: "הכל הוגן באהבה ומלחמה" בהצלחה אם אתה צריך אני פה

שלום לך גבר..../images/Emo13.gif

דעתי היא קצת שונה.. לפי עניות דעתי אני חושבת שאתה צריך להמשיך ולתת גז ולגרום לה להתאהב בך. אבל דע לך,ככל שתיתן יותר היא תיתן פחות-זאת המציאות. היה פאסיבי יותר וגרום לה לדעת שאתה זקוק לאהבה שלה. אני בטוחה שבחורה זאת תהיה מאוד מאושרת איתך אתה באמת נשמע מאוהב. ואם לא ? הפסד שלה !

הלוואי והיה כ"כ קל לבצע..

כמו שקל להגיד. הלב שלי שייך אליה.מעולם לא אהבתי מישהי.אף פעם לא הרגשתי את הצורך בלחלוק את החיים שלי עם מישהי והנה..שהגיע זמני..משהו לא דופק. אני חושב עליה כל יום לפני שאני נרדם וחושב עליה כל יום שאני קם. חשבתי לי אתמול בפעם הראשונה אם באמת זה מגיע לי..גם אני רוצה שיאהבו אותי .אני רוצה שהיא תאהב אותי. הפחד הגדול ביותר שלי הוא שהיא תתיאש מזה שהיא איתי כבר כמה חודשים והיא תקום ותלך ותשאיר אותי עם לב שבור שאף אחת לא תצליח לרפא. מכאן תביני שגם אני דיי מפחד להתקדם עם האהבה שלי אליה. ככל שהאהבה שלי אליה תגבר כך רבים הסיכויים ללב שבור ופגוע יותר.

גבר....../images/Emo99.gif

לאהוב זה נהדר וזה לאורך שנים..להיות מאוהב זה חולף די מהר.. קבל את האהבה שלה כפי שהיא, כי הרי אין לך ברירה אחרת, אי אפשר להכריח מישהו להיות =מאוהב=...

קופנגן

New member
שלום לך

המקרה שלך מאד מוכר לי. מצאתי את עצמי מזדהה עם הסיפור, רק בהבדל אחד: בי התאהבו ואני הייתי זה שלא התאהב. ואני יכול לתת לך עצות שנתתי לחברה שלי (לשעבר) עד שקצו כל הנסיונות. היא התאהבה בי. ואני מתאהב לאט . אולי ככה שכנעתי את עצמי כדי להסביר למה אני לא מתאהב. והיו חסרים לי מאד הפרפרים. מאד. אבל אמרתי לעצמי שפרפרים עם כל הכבוד להם, הם לא הכי הכרחיים. ולי, יותר מהכל, הפריע שדשנו בנושא שוב ושוב, "ברגשות שלנו". ולפעמים הרגשתי ששמים לי סטופר ואני חייב להתאהב אני לא מכיר את טיב מערכת היחסים שלכם, את מידת הפתיחות ואת השיחות שלכם, אבל העצה הכי פשוטה היא : כל עוד טוב לך, כל עוד אתה מרגיש שבקשר הזה עדיין ניתן להשקיע ולבסס אותו, תשאר. 5 חודשים יחד זה הרבה זמן, יכול להיות שהיא לא תתאהב בעוצמות שאתה מחכה להן, אבל יכול להיות שדווקא כן. הכל תלוי כמה אתה מוכן לחכות שזה יקרה, והאם אתה מוכן להסתפק במה שיש בינתיים. רק אל תשכח: אהבה בן בני זוג זה לא משהו זהה זה עניין של תקופות, של מצבי רוח, מטוטלת שמשתנה כל פעם. תמיד אני נותן את הדוג' של אחותי שהחבר שלה התאהב בה מעל הראש והיא הייתה הדומיננטית בקשר. ברגע שהתחתנו, הכל השתנה והוא הפך הדומיננטי. הכל משתנה עם הזמן. מקווה שיסתדר לך, בין אם תשארו יחד לבין אם יפרדו דרכיכם

ananlavan

New member
הפוך על הפוך

תגרום לה לא לקחת אותך מובן מאליו,שתרגיש קצת חיסרון ואז היא תבין. לא משחקים טפשיים אלא קצת מרחק שיביא חשק להפגש. כמו בכל דבר בחיים.

למעלה