צריך אקורדים ל77

zoophisto

New member
צריך אקורדים ל77

אבל לא לשיר הרגיל אלא לגירסה האקוסטית שלו אבל אני משאר שהם אותו דבר אז בבקשה זה דחוף לי האקורדים תודה :)

zoophisto

New member
דרך אגב

גירסה ענקית!!!! דרך אגב אפשר לקבל אקורדים לשומר של הגן בבקשה? :)) אני הולך לקנות את הספר אבל אני צריך את האקורדים היום

PussyHell

New member
שמע...

יש את שניהם בספר של ברי,"אש במיתרים". אין לי סוק, אז אני לא יכולה לעזור לך. אני אנסה להעתיק את זה לפה, אבל ספק אם אצליח.

האקורדים לשיר 77 של ברי סחרוף

הקדמה ------ E6 , Cmaj7 , E6 , Cmaj 7 , Bsus , Cmaj 7 , Bsus , Asus , A , A9 , A , E6 השיר ------ E6 , Cmaj7 , C#m/E , Cmaj7 , B9sus , Cmaj7 , Bsus , Asus , A , A9 , A , E6 , Cmaj7 , C#m/E , Cmaj7 , F#m11 , Cmaj7 , Bsus , Asus , A , A9 , A תנגן את האקורדים משמאל לימין .

המילים לשיר 77 של ברי סחרוף

לפתע ראשי עף לאחור לא מצליח להפסיק לספור כשהגעתי ל77 לא יודע עוד מה משהו קרה יכולתי בעצם לחזור בתשובה אז לקחתי כדור שמעודד ת'מחשבה נדמה שב77 לא יודע עוד מה אלביס התפוצץ ממתקים מכבי מנצחת ת'רוסים ורוב האזרחים הצביעו מח''ל ב77 (אנואר בא) הנה חייל בצבא ההגנה רובה על הצוואר גיטרה מתחת למיתה היתה בי אהבה בשפע ב77 (חיבים לשים כומתה) שמעתי שפאנק עושה מהפכה (מהפכה ?) ראשים מדברים על רוצח משוגע בעיר אומרים שזאת תקופה של כאסח ב77 לא יודע עוד מה לפתע ראשי עף לאחור לא מצליח להפסיק לספור כשהגעתי ל77 לא יודע עוד מה לא יודע עוד מה

zoophisto

New member
תודה רבה רבה :)))))

אבל עם למישהו יש את האקורדים של הגירסה האקוסטית הזו יהיה בכלל נהדר כי אני בטוח שהוא חוזר על עצמו ואין הרבה אקורדים אבל תודה עזרת לי :)

לגבי האקוסטית

זה נשמע טוב גם על גיטרה אקוסטית , אבל אם זה לא מתאים לך אז תחליף כל הקורד בצורה היותר פשוטה שלו .

giba70

New member
בוודאי שהוא אומר (בדיבור שקט)

בהופעות הוא לא כל כך מקפיד על השורות האלה, אבל בדיסק שומעים טוב והמילים גם רשומות. ב-77 אנואר סאדאת באמת בא ו"חייבים לשים כומתה" זה היה בתקופה שרפול היה הרמטכ"ל והקפיד על כומתה על הראש. אחר כך הורידו את הכומתה לכותפת ומאז לפי טענתו של רפול החייל הישראלי החל לפרוק עול.

למעלה