צריך אזרה ...

צריך אזרה ...

אנילא יודע איך לצאת מהגוף שלי אני רוצה לדעת איך יוצאים אנא איזרו לי..

איך עושים סאינס????????

אנא איזרו לי ...אתם בתך יודעים איך עושים סאינס אז עם אתם יודעים איך עושים סיאנס אז אתם יוכלים ללמד אותי בבשקה תודה על כול העונים...

EarthWind

New member
אני רוצה לומר לך שזה מסוכן מאד

אחי ניסה לצאת מהגוף שלו וקרו דברים מאד מאד לא נעימים בעקבות זה שהפריעו לו באמצע או שהוא פשוט הרגיש רע כשהוא הגיע ל"שיא" הרגשת מוות ולכן - תיזהר מהסקרנות הזו שלך. זה קטלני...

I am a freak

New member
בשביל מה?!

יש לך סיבה מיוחד או שאתה סתם רוצה להרגיש מיוחד? הפריק.

mmaayy

New member
מה זאת אומרת?

מה זאת אומרת "לצאת מהגוף שלך" אך אפשר לעשות כזה דבר? רק במוות זה יקרה

Keanne

New member
הממ..

אפשר לצאת מהגוף ולעבור לגוף של מישהו אחר ? איך? זה מוגבל בזמן או משהו ? מה הסכנות והדברים שכרוכים בזה?

I am a freak

New member
תשובות

1.לא שמעתי על אף אחד שניסה 2.לא יודע, לא מכיר אפילו סיפור כזה [בין אם הוא בדיה ובין אם הוא אמת
] 3+4. אותן התשובות כמו לאחד ושתיים. הפריק.

EarthWind

New member
זה אפשרי... אבל זה מסוכן

אם מעירים את האדם בפתאומיות, אז הוא עלול למות. כשבנאדם מאומן במשך עשרות שנים, גם אז זה יכול להיות מסוכן. צריך ממש לדעת מה עושים..וצריך גם לדעת רקע לדברים... זה מאד לא רצוי לעשות דבר, שאנחנו לא יודעים עליו הרבה אחי עשה כזה דבר. הוא ניסה לצאת מהגוף של עצמו אבל ברגע שהוא התחיל להצליח, החלו לקרות דברים שליליים מאד - מקרים ממש מפחידים של אלימות...סכינים..לינץ'.. דיברתי איתו והוא הפסיק..אני חושבת. אבל פשוט אפילו אסור לחשוב על האפשרות של לעשות את זה. סקרנות עלולה להרוג במקרה זה.

איךךךךך....

איך יוצאים מהגוף אני רוצה לדעת בבקשה אני יודע שזה מסוכן לכחתי בחשבון אזז....בבקשה תגידו לי .. תודה לכול העונים

למעלה