צריךך עזרה...!!!!!!!!!!!!!!!!

omri klain

New member
צריך עזרה...!!!!!!!

שלום לכולם..! יש לי מנוע SF שאני מניע אותו אין לו שום בעיה הוא עומד על סרק והכול אבל שאני בא לנחיתה אני מוריד מנוע והוא לא ניכבה ישר לוקח לו כמה שניות והוא ניכבה, ואני בטורים גבוהים אפילו הוא עושה לי קט למה זה?? ודרך אגב הוא מכוון פיקס לא אמורה להיות לו שום בעיה אבל אני לא יודע למה הוא עושה לי את זה..!! ואין למנוע הזה רינג..!! תודה לעונים.... עומרי...

ram_z

New member
לא בטוח שהבנתי אותך.

קצת יותר סימני ניקוד אולי היו עוזרים. אם הבנתי נכון,המנוע חותך בטורי סרק גבוהים. אם כך תנסה לפתוח מעט את הסיכה הנגדית. כל פעם 1/8 סיבוב עד שתרגיש שינוי. תחיש מנוע לפול תן למנוע לשרוף את שאריות הדלק והורד לסרק עם נכבה פתח עוד 1/8 וחוזר חלילה. כל זאת בהנחה והסיכה הראשית מכוונת נכון. מומלץ כמובן תמיד להשתמש בדלק איכותי. תחזור לספר איך היה. אם צריך נמשיך משם
בהצלחה.

omri klain

New member
תודה לך ...

אני יראה עם זה יהיה בסדר... ואני מישתמש עם 5% המנוע מיתכבה לי בסרק רק שהוא באויור שהוא על הקרקע הוא לא מיתחבה רק שאני מוריד מנוע בנחיתה הוא מיתכבה..

ram_z

New member
מוזר...

עם או בלי קשר תבדוק שכל ברגי המנוע מחוזקים במקום כולל אלו שמחברים את הקרבורטור. 5% זה יפה. של איזה יצרן?

ram_z

New member
מגנום....

תנסה לעבור לאומגה של מורגן. לטעמי דלק איכותי יותר. בהצלחה

omri klain

New member
צריךך עזרה...!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום לכולם..! יש לי מנוע SF שאני מניע אותו אין לו שום בעיה הוא עומד על סרק והכול אבל שאני בא לנחיתה אני מוריד מנוע והוא לא ניכבה ישר לוקח לו כמה שניות והוא ניכבה, ואני בטורים גבוהים אפילו הוא עושה לי קט למה זה?? ודרך אגב הוא מכוון פיקס לא אמורה להיות לו שום בעיה אבל אני לא יודע למה הוא עושה לי את זה..!! ואין למנוע הזה רינג..!! תודה לעונים.... עומרי...

omri klain

New member
כן הינו אבל אני רוצה עוד עצות...

והמנהלים שמים את ההודעה שלי כימעט בסוף ואז לא רואים אותה...!!

YHS

New member
די!

המנהלים לא שמים שום דבר בסוף. אתה לא יודע ולא רוצה ללמוד לשרשר.

ram_z

New member
אחינו...

שיעור ראשון בללמוד לשרשר הודעות. 1. כל שרשור שנוספת לו הודעה חדשה מוקפץ לראש הדף. 2. בכדי להוסיף תגובה להודעה קיימת לוחצים הוספת תגובה. 3. לפתיחת שרשור חדש לוחצים הוספת הודעה!!!!!! בחייאת, תלמד! תעשה חיפוש יש הוראות מפורטות איך לשרשר נכון. רם

omri klain

New member
דרך אגב...

אמרו לי שצריך ליפתוח כול פעם קליק שתיים עם יהיה לי קט ,וגם אמרו לי שזה יכול להיות פלג..

ram_z

New member
קליק 2 לא יעזור במקרה הזה

הקאט מגיע בטורים נמוכים הסיכה הראשית (עם הקליקים) מטפלת בפול מנוע לא בסרק. פלג אכן אופציה שלא עלתה בדעתי קודם. לפני שאת הממהר לזרוק כסף על פלג שאולי לא תקין. תנסה לכוון ת'מנוע. רם

למעלה