צריייכה סוג של עזרה ...

צריייכה סוג של עזרה ...

אז ככה : יש לי חבר חייל , ואני תלמידת תיכון . . אני רואה אותו פעם בשבועיים מינימום , וקשה לי עם זה מאוד... אני מרגישה שבזמן האחרון התרחקנו מאוד , ושאני לא כ"כ מאוהבת בו , אני לא יודעת מה להגיד לו , אייך לסיים את הקשר שבנינו כי הוא אוהב אותי מאוווד. אני צריייכה עזרה וכמה שיותר מהר יותר טוב .... שבוע טווב :)

GrowingMadness

New member
../images/Emo4.gif

עם כל הכבוד, הגעת לפורום חברות של חיילים, לא לפורום 'בנות שרוצות להיפרד מהחבר שלהן כי הוא חייל ורואות אותו רק פעם בשבועיים'. את לא חושבת שזה טיפה...מזלזל מה שאת עושה עכשיו? פני לפורום אהבה אומשהו.

תגובה לנאמר בנושא...

אז ככה , מרוב שאני בחוסר מעשה , ושיגעותיות כנראה הבנתם אותי לא נכון , כולכן פה חברות של חיילים , ובטח שבטח עברתן את זה את הריחוק הזה של הפעם בשבועיים . אייך עשיתם כדי שתתקרבו , איך עזרתם לקשר לפרוח , אני מרגישה שאני לא כ"כ מאוהבת בו בגלל הריחוק , והכוונה שלי הייתה לא להפרד ממנו , אלא מה אתן הייתן עושות לסיים את הקשר או לא ואם לא אז אייך לטפח אותו ? ! ואיך להתמודד עם זה לבד ? איך אפשר ? ומה להגיד לו בקשר לזה שאני מרגישה שאנחנו מתרחקים אם בכלל ... ואגב אני תלמידה כיתה יא ....

GrowingMadness

New member
זה לא היה נראה ככה מההודעה הראשונה שלך.

כתבת שאת רוצה עצות איך להיפרד ממנו, ו"כמה שיותר מהר יותר טוב". אני אצטט אותך: "אייך לסיים את הקשר שבנינו". אז.. מה בדיוק אנחנו אמורות להבין? מזאת אומרת "הבנתן אותי לא נכון"? זה מה שרשמת! בהודעה הראשונה שלך באת בקטע של "אני לא אוהבת אותו יותר בגלל הריחוק, ואני רוצה לסיים את זה יפה כי הוא מאוהב בי ואני לא מאוהבת בו". לא באת בקטע של "בנות, תעזרו לי, חבר שלי יוצא מעט מאוד הביתה, אני צריכה עצות בקשר לאיך להעביר את הזמן, איך מתמודדים עם זה ומה עושים". זה מה שאת כתבת, תקני אותי אם אני טועה. תראי, כמו שנאמר מתחתיי- אל תברחי, תמצאי פתרון! באמת שזה ישבור אותו, יפגע בו, יפגע בתפקוד שלו...
חבל. אבל אם את באמת לא אוהבת אותו ורוצה להיפרד ממנו.. מה אני אגיד לך. תסבירי לו יפה את המצב, תהיי עדינה איתו, תגידי לו שתשמרו על קשר, תהיו ידידים, אנאערף. עדיין אני חושבת שלבוא לפורום 'חברות של חיילים' ולבקש עצה בקשר לאיך להיפרד מחבר שלך זה מזלזל אבל בסדר.

סורי

אני יודעת שזה לא נראה ככה , ואני מצטערת על מילים שנאמרו , כי זה היה רגע של משבר .. שכבר לא ידעתי מה לעשות .. ורשמתי איך לסיים את הקשר שבנינו , כי כבר לא ידעתי עם הקושי הזה של המרחק והסבל שווה את כל זה , אבל מסתבר שמאוד הוא שוווה !!!!!!!! ואתמול הבנתי שאני מתחרטת על מה שאמרתי פה אבל לא יודעת איך למחוק את התגובה הזאת ...

GrowingMadness

New member
סבבה, תסתכלי בתגובה שלי למטה.. :)

ואני ממש מסכימה איתך, האהבה שווה הכל! גם את הסבל והמרחק וכל זה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחייבת להגיד לך שזה פשוט מגעיל.

אם התרחקת בגלל הצבא ובגלל זה את מרגישה שאת פחות אוהבת אותו - אז תעבדו על העיניין.. אל תברחי מיזה. דברו יותר, תמצאו ריגושים חדשים. לא יודעת. בכל פעם שהוא חוזר או פעם בחודש תעשו איזה יציאה גדולה כזאת או שכל פעם אחד אחר יחשוב על דייט הפתעה לשני. אני בטוחה ב2000% שקשה לו שם וזה מסגרת חדשה לו ואולי גם מיזה נובע מעט ריחוק ואולי בעצם הוא ממש ממש צריך אותך עכשיו פשוט מפחד לבקש. אני שמעתי כבר מחבר שלי על חברים שלו מהמחלקה שחברות שלהם ניפרדו מהם בגלל שהם בקרבי, בגלל הריחוק.. הם שבורים וזה פוגע בעבודה שלהם שם. אפילו שמעתי סיפור של חייל אחד שממש בקושי מתפקד עכשיו כי הוא פשוט שבור לגמרי :\ אין לו כבר סיבה לחזור הביתה בסופ"שים. בקיצור - תעשי את השיקולים שלך. אם זה סתם כי נוצר מרחק - חזקו את העיניין! ואם את באמת לא אוהבת אותו.. תגידי לו את זה בשיא העדינות ונסו לשמור על קשר בכל זאת.. אולי כמו עכשיו שאתם מרוחקים רק בלי ההגדרה והמחוייבות של חבר וחברה. ושאלה קטנה לי אליך.. באיזו כיתה את בתיכון?

רגע של משבר

אני תלמייידת כיתה יא' , ואני רוצה להשאר איתו אני פשוט לא יודעת איך לשרוד את המרחק .. ואני כן אוהבת אותו ומתגעגעת בטירוף פשוט קשה לי .. ואני מתמודדת עם זה לבד .. אייך אפשר לחזק את העיניין ? ! לגרום להיות שוב מאוהבים מעל הראש ... ואולי זה ישמע קצת מוזר , אבל שאני איתו אני פשוט דלוקה על הבנאדם הזה אוהבת אותו כ"כ .. הוא כיאלו חומר ממריץ ... אבל שהוא בבסיס קשה לי עם זה ... אני לא רוצה לסיים את הקשר איתו זה בטוח , אבל אתן כחברות של חיילים בטח כבר הכרתם את הסיטואציה הזאת , ואני בטוחה שלפעמיים היה לכם רגע של משבר שאמרתם אם זה שווה את כל זה , או שאולי עדיף שנפרד בכלל .. המשבר הזה קרה לי אתמול שחשבתי שאולי אני אפרד ממנו אבל אחרי שרשמתי את ההודעה הבנתי שאני לא אוכל בלעדיייו בחיים !!!!!!!!!!!!

GrowingMadness

New member
חומד, את צריכה להסגר על עצמך.

כתבת לי כבר כמה פעמים ש"את לא מאוהבת בו בגלל הריחוק ואת מרגישה שאת לא אוהבת אותו", עכשיו את כותבת שאת כן אוהבת אותו ומתגעגעת אליו. אז מה בכל זאת עושים? אצלי מה שעובד הכי טוב זה להיות עסוקה כל הזמן. להיות עם חברות, לעבוד, לעשות ספורט, כל דבר שיגרום לי לא לחשוב על הגעגועים אליו. לך בכלל יהיה יותר קל כי את בביצפר. תשקיעי בשיעורי בית, בלימודים, בעבודות... קחי את כל האנרגיות שאת משקיעה במחשבות על חבר שלך ו"תתעלי" אותן להשקעה בבית ספר
תראי, כולנו פה מתמודדות עם זה כל הזמן, ודבר אחד אני יכולה להגיד לך והוא שאם אתם באמת אוהבים אז האהבה שלכם תנצח את הזמן לבד ואת הריחוק
אם את רוצה עוד משהו דברי איתי במסר :) בהצלחה!

תווודה :)

אמרתי לך יצאו לי מילים מהפה בגלל שזה היה ישנו רגע של משבר , כי זאת הייתה השבת הראשונה שלי בלעדיייו .. והעלת את החיוך על פני . . למה אני בטוחה שהאהבה שלנו חזקה !!! תודה רבה , וסורי על האי הבנה מקודם ..

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif...

אני רוצה להגיד לך שזו רק השבת הראשונה.. יש כאן בנות (כמוני וכמו שי-GrowingMadness) שהחייל בדיוק עכשיו שנה בצבא. ותראי - טפוטפוטפו האהבה מנצחת. החייל שלי סגר כל פעם שבועיים ופעם אחת 21 ועכשיו הוא התחיל קו והוא הולך לסגור 14 ימים בבסיס ואז 4 בבית. זאת אומרת לא שבועיים כאלה חוזרים בסופ"ש השני אלא שני סופ"שים ואז כמה ימים בבית. קשה אבל יש אהבה ויש בסיס לקשר. כמה זמן אתם כבר ביחד?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifושכחתי לגמרי מהפעם ההיא..

שבכלל טסתי לארה"ב ל30 יום + מצטבר של יומיים טיסות והחייל חזר לבסיס שבוע לפני שטסתי. כמה קשה היה לשנינו כי הוא יצא הביתה ואני הייתי במרחק יבשות ממנו! כמובן היו שיחות וידאו מה שבזמן שהוא בצבא אי אפשר.. אבל אהבה זו אהבה.

:)

יש אהבה הבנתי את זה בעזתכן , ובעזרת עצמי ... ואנחנו ביחד כבר חצי שנה .. וברוך ה' הכל הולך פרפקט רק שלפעמיים יש רגעי חולשה ומשבר ומסבר שגם לו ..

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחצי שנה זה אחלה בסיס לקשר :)

זה לא כאילו רק הכרתם או שאתם רק חודש חח

GrowingMadness

New member
נו ברור.

אבל ככה זה כשהוא בצבא, רחוק מהבית וחוזר פעם באלף שנה. יהיו לכם עוד המון רגעים כאלה, וזה טבעי. צריך לדעת איך להתמודד עם זה בדרכים שלכם.

dandi99

New member
מסכימה מילה במילה...

כל פעם שחבר שלי מספר לי שעוד מישהו שבור אצלהם כי החברה נפרדה ממנו בגלל היציאות כואב לי עליו הלב.

shiri59

New member
גם אני כמוך

כיתה י"א בתיכון וכו' ומינימום פעם בשבועיים שמעי אנ מודה על זה שהוא לא דבוק לי לתחת אחרת זה לא היה עובד אבל כן זה קשה מאוד וגם לי יצא לחשוב על פרידות לאחרונה אבל מצד שני קשה לי לחשוב על זה שכשהוא יצא לא ניהיה ביחד זה לא מספיק חזק בשביל שאני אממש את זה את חדשה? ברוכהה הבאה אני באמת מבינה אותך את מוזמנת להתבכיין פה ולהעביר את השבועיים :p איפה הוא משרת?

חשבתי שאני היחידה שהיא הייתה ככה .

בחיל קשר , עוד בתחילת דרכו המותק שלי :) וכן חדשה דנדשה , וסופסוף הגעתי למסכנה שאני איתו עד הסוף לא משנה מה !!!! ואין מה לעשות לכולם יש את הקטע של המשבר , ואני חושבת שעם בנות כמוכן , הכל יעבור מעולה .. כי פה כל אחת תומכת בשנייה , אפשר להגיד כל עם ישראל כמשפחה אחת חמה ואוהבת ....!

למעלה