צ'ריטי ומיגל

t o o l

New member
אממ

לא בטוח שהם מקנאים אולי הם לא בקטע של זוגות אבל אני חושבת שהם באמת זוג מהסרטים, הם כ"כ חמודים. תוכלו להסביר למה הם מגעילים אתכם?

moran14h

New member
הם מגעילי לא בגלל שהם קוצי מוצי

הם מגעילים בכלל.. היא דפוקה לגמרי ,מטורללת לחלוטין..פיסיכית ומעצבנת(והיא מכוערת אבל זה לא קשור) והוא (בפעם חיבבתי אותו) פתאום הוא ניהיה טיפש כל כך ..ומעוות.. אני לא יודעת...אני פשוט לא סובלת אותם.. אבל תודה שאת מקבלת בהבנה..לא הרבה מסוגלים לזה פה..

t o o l

New member
איזו חמודה

שטויות כל אחד והדעות שלו אבל שאת רואה אותם מתנשקים את לא חושבת שהם חמודים? אפילו קצת?... קצת? קצת?

Bow Wow4

New member
טוב, תראי מורן..

אדם הוא רק אדם ורוב ימיו לילות. ואין אדם מושלם בכל המעלות. אז תני לו לחלום ותני לו נשימה. תני לשם, תני לחם, תני ליפת נחמה. אל תפקירי ידך עליו ותני חיבה, ואל תדוני אותו תמיד לכף חובה. כי אדם הוא אדם הוא אדם הוא רק אדם...

moran14h

New member
אה!?

אז הוא רק אדם.. (אפילו שזה לא נכון כי הם דמויות) ומה אתה רוצה להגיד פה?

python 4

New member
אה, בוו ואוו מצטט את ירדנה ארזי.

אכן רגע מרגש.

Bow Wow4

New member
אני מקנא

יש להם אחלה עבודה... במיוחד לצ'אד - שהוא מצלם סצינות חלומות שבהם הוא מתנשק עם סימון. כאילו מה יכולהיותר טוב מזה?

הצילצול

New member
יש במה לקנא..

צ'ריטי קודם כל יפה. ודבר שני יש לה את מיגל שהוא די מתאים לה והוא חתיך אז תמיד הייתי חולה עליהם כבר מההתחלה.... עכשו אתם מבינים???

python 4

New member
כן, גם אני הייתי "מת" לזוגיות כזו..

איזו מין זוגיות זו, שכל שני וחמישי אחד מבני הזוג מת? לא, לא הייתי רוצה להיות במקומם של הצ'ריגל.

backstreet girl

New member
שיואו באו וואו 4.....קרעת אותי עם

החתימה שלך.... מיגעל......לואיכס.... חחח...... אבל הם לא כאלה.... הם טובי לב והגונים......

LOL../images/Emo41.gif

חחחח יואו הרגת אותי :))))))))) LOL LOL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מערכת יחסים שמישהו מת בה... פחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה