צריח הקישוף הנאלה

melindo

New member
לא נראה לי שאתה מבין את גודל הבקשה.

על רוב המגדלים (אלה שנבנו) אין הרבה מידע...ובטח שבטח לא ציורים... יוכל להיות שיש איזה חור כלשהו שיש בו את כל המגדלים... לפי מה זכור לי עד היום הספקתי לראות רק, את המגדל שבפאלאנטאס וזהו! (וגם הוא לא ממש יפה) אם כי יכול להיות שאולי ראיתי עוד איזה מגדל ואני לא זוכר...

melindo

New member
הנה הצריח של פאלאנטאס

אתה רואה את הבניין ההוא מאחורי השער? אין לי שמץ של מושג אם זה באמת הוא... אבל בספר dragonlance campign setting יש בניין שנראה ממש בול והוא בטוח מגדל הכישוך הנעלה בפאלאנטאס. אם אתה רוצה את התמונה הזאת אז אתה תצטרך לחפש באתר של wizards אולי יש להם גלרייה לספר.

Majere

New member
פעם לחבר..

שלי הייתה תמונה של הצריח בווירת, אבל זה היה על המחשב הישן שלו. אם אתה רוצה לינק לאתר של Elmore- זה שצייר כמעט את כל העטיפות של ספרי רומח הדרקון (אם לא את כולם) אז בבקשה:

Mamimi

New member
יכול להיות שזה הוא?../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

מתחת לרייסטלין..

melindo

New member
ככה זה נראה..

אם כי הוא נראה שונה לגמרי מהגירסה החדשה שלו....

לדעתי זה הצריח באישתר...

כי שימי לב שיש מסביבו בניינים. בצריח בפלאנטאס אין. יש רק חורשה גדולה ומפחידה... לתשובה לשאלה של מי שפתח את הכתום: יש בטגליינס אחד שמסביר על 5 הצריחים. בשביל לחפש תמונות את צריכה לחפש באינטרנט...זה לא כ"כ קל למצוא, אבל יש...

melindo

New member
עכשיו כשאתה אומר את זה...

המגדל בפאלנטס הוא בעיר...יש מסביבו חורשה והכל אבל מסביבה יש עיר...ומרחוק אתה לא יכול לראות את החורשה... אבל עכשיו כשאתה מעלה את הרעיון...אפשר לראות את כל הכיפות המוזהבות של הבניינים שעשתר מפורסמת בהן.

Majere

New member
זה הצריח

בפלנתאס. אתם לא רואים שהוא שחור? רמז מאוד גדול לקללה שהוטלה עליו. לא הוזכרה שום קללה על הצריח בעשתר, לאמרו שהוא היה בניין מרשים. לא מוזכר שהוא היה שחור (והזכירו שהצריח בפלנתאס הפך לשחור אחרי הקללה)

melindo

New member
נכון

זה אותו מגדל ששמתי בתמונה הקודמת...רק שפה הוא מוצלל ורחוק

gold dragonit

New member
אתה עלוב

נותן להורים שלך למחוק תמונות קדושות....... שקרן

Vempiere

New member
טודה ופעם הבאה תיפני אלי בתור זכר

(אני לא אשם בשגיאות הכתיב שלי)