צריבת 2 סרטי וידאו

barsella40

New member
צריבת 2 סרטי וידאו

ברצוני למרוב על דיסק DVD אחד שני סרטים שהמרתי מAVI באמצעות COPY2DVD. כל סרט יצא כ-1.5 ג'יגה.(כל ספרית VIDEO_TS). כך שניתן יהיה לבחור איזה סרט לראות. האם ניתן וכיצד? תודה

coaxcable

New member
יש ת1כנות

לכך: נרו = יצירת דיסק או מצגת קבצים EASY MENU TMPGENC AUT?HOR MyDVD SCENERIST AUTHOR חלק אלו תוכנות בתשלום או אפילו כולן

barsella40

New member
תודה, יש לי נרו וגם טמפגסיאווטור

האם ידוע לך היכן יש הוראות ביצוע? או אולי תוכל להנחותיני תודה

kkdd

New member
אולי באחד מהמאמרים שבקטגורית DVD

מצויין אפשרויות שכאלה

coaxcable

New member
TMPGENC הינה קלילה

אבל מסתבר שהיא הרסה לי 2 מדיות. הכוונה היא ששני פרקים נוספים לא זוהו לאחר צריבה ע"י כונן DVD ביתי. אני רוצה לודא שזו התוכנה ולא צורב DVD

barsella40

New member
ל-KKDD

שאלתי התייחסה לצריבת שני סרטים שונים על מדיה אחת עם אפשרות בחירה איזה סרט לראות. לפי שהבנתי מהקריאה המדריך שלך מתייחס לחיבור של שני סרטים ליחידת הקרנה אחת. אודה לך על הסבר לשאלתי במידה ובכלל יש דרך לבצע את שאני רוצה לעשות תודה

kkdd

New member
ת:

תפתח את נרו, לך ללשונית DVD ותגרור את שני הסרטים שיצרת (מה AVI) אל התיקייה VIDEO_TS שבלשונית DVD כמובן.... ותצרוב והכל יהיה בסדר

coaxcable

New member
צודק, חיבים תוכנה

או שתעלה כמה סרטים = אבל זה בעייתי כי לא כולן ממש מושלמות או עושותצ עבודה מקצועית, כפי שניסיתי בעצמי, למרות שהן טובות להבנה או עשיית דברים אחרים. כמו כן, העתקת 2 סרטים, ששמותיהם די זהים VOB_1_2 מוחקים זה את זה. לך לנרו, אחרי שהמרת ויש לך קובצי VOB, כנס לנרו EXPRESS VISION בחא שם VIDEO DVD. תתבקש להוסיף סרטים (קובצי מדיה) ותוכל לעשות זאת, למעשה נסה עם כל קובץ שנתמך, אפילו קובצי גרפיקה וסאונד. ואז יבנה לך תפריט או משהו כזה. TPMGENC DVD AUTHOR גם מאפשר בניית תפריטים אבל משום מה, לי אישית הרס מדיות עם אופציית WRITE DVD שמופיעה בסוף, כשיש לך אפשרות לברור בין נרו לבינה. זהו יש תוכנות טובות ומקצועיות עוד יותר: sonic my dvd authoer scenerist 5- OR EVEN 6c ועוד אחת שברחה לי מהראש, שהן ממש חזקות ולעשיית DVD ברמות יש CANOPUS או משוה כזה ועוד

coaxcable

New member
אילו פורמטים

והאם לפני כן, ערכת אי אלו המרות מפורמט לאחר, או שהיא עושה זאת גם כן במהלך הצריבה או לפני?

למעלה