צריבת סרט.

• פותח הנושא o0O0o
  • פורסם בתאריך

o0O0o

New member
צריבת סרט.

יש לי סרט avi בגודל 711 mb.. ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק רגיל בשביל לראות בDVD.. מה הייתם ממליצים לי לעשות: -overburn או להקטין את הסרט בצורה כלשהי? [הDVD יכול, כפי שנחשתם, לקרוא קבצי AVI]

benjy337

New member
לדעתי ../images/Emo26.gif

אם תצליח לצרוב OVERBURN וסביר להניח שכן תצליח, אז אין שום סיבה להקטין את הסרט, אם OVERBURN לא מצליח בגלל שהקובץ גדול מידי לדיסק, אז תקטין בעזרת EASY VIDEO SPLITTER או VIRTUAL DUB, יש קישורים לשני התוכנות האלה בקישורים של הפורום

o0O0o

New member
ועוד שאלה,

הורדתי סרט בקובץ אחד, אבל הכתוביות היחידות שמצאתי לסרט הם בשני דיסקים. כך שאפשר לראות רק חצי סרט עם כתוביות, כי הכתוביות לדיסק השני מכוונות להתחלה של דיסק 2, כך שגם אם אני עושה חיבור של 2 החצאים יוצא שמתי שהכתוביות של הדיסק הראשון נגמרות הכתוביות של הדיסק השני מתחילות ומכוונות להתחלה. [הזמן שלהם מוגדר ככה]. כך שלא משנה מה אני עושה, החצי השני של הסרט הוא בלי כתוביות. עזרה בבקשה

o0O0o

New member
תודה רבה,

אבל אין סינכרון
, אם חיברת ועשיתי שהכתוביות של CD2 יתחילו יותר מאוחר? אם אני איך, אז אני אוכל לעשות את זה באופן מדויק, כי גם יש לי את הסרט.

o0O0o

New member
שאלה 3 אפילו.

יש לכם מדריך יותר מפורט לנגן MV2? אני מנסה לשנות את הבהירות של הסרט דרך תפריט OSD ופשוט לא רואים תוצאות מעשיות בסרט

למעלה