צריבת סרט דיוידי

צריבת סרט דיוידי

איך צורבים את הקבצים הללו בצורה נכונה על דיסק? ואיזה תוכנה מומלצת? תודה!

kkdd

New member
לדעתי?מסמן את כולם וגורר אותם לNERO

בלשונית DATA אין לי צורב DVD אני לא יכול להגיד לך בוודאות שזאת הדרך רק השארה, וגם דרך הגיונית אבל כנס לקטגורית DVD שבמאמרים שלנו, אולי כתוב שם משהו

Ven0m

New member
בNERO

כשאתה עושה NEW ובוחר בתיבה משמאל למעלה DVD יש לך אפשרות DVD VIDEO , בחר אותה ותראה שתי תיקיות בשמות AUDIO_TS ו- VIDEO_TS. גרור את הקבצים שלך ל VIDEO_TS וצרוב במאמר להמרה ל DVD של PRO KILLER, בסוף, יש את ההסבר הנ"ל מלווה בתמונות

eransa

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif

בשעה טובה קניתי צורב DVD של LG משהו כפול 16 B דואל וכו. ובכן ברצוני לצרוב סרטים מצוירים לילדי הקטן ע"מ שלא "יוציא את העינים" מול מסך המחשב. אנא עיזרו לי מה עושים בצורה הכי מפורטת שניתן, אגב מדובר בקבצי MPEG

eransa

New member
וכן...

וכן בקבצי AVI ןכל היתר, כמוכן ברשותי מצלמת מיני DV שברמוני לצרוב ל DVD תודה, ערן

eransa

New member
אנא חברה האם אפשר לקבל הסבר

לשאלות ששאלתי מעלה. תודה, ערן

Ven0m

New member
יש לך במאמרים

מדריך להמרת AVI ל- DVD מאת PRO KILLER המאמר הנ"ל מתאים גם ל DV בהנחה שהתקנת את ה PANASONIC DV CODEC - מצא בגוגל MPG כנראה שאתה לא צריך להמיר אלא ישר לעשות AUTHORING.. כלומר לגרור לנרו במצב המתאים - VCD, SVCD או .DVD. כדי לדעת באיזה מצב לצרוב כל קובץ פתח אותו ב VIRTUAL DUB MOD (שוב, מצא בגוגל) ולך ל FILE - FILE INFORMATION. תתאים את הרזולוציה שיש לך שם לרזולוציות המופיעות ב DVDRHELP (בסרגל משמאל יש לך דפי מידע על VCD, SVCD או .DVD.)

eransa

New member
../images/Emo10.gif עשיתי בדיוק מה שכתוב במאמר|עזרה

ובסוף לא רואים כלום בDVD שלי. האם יש משהו שצריך לבדוק או לתכנת ב DVD שלי, הדיסק בכלל לא עובר את שלב ה LOAD אגב מאמר גדול, הייתי משוכנע שזה יעבוד פיקס. שאלה נוספת, בגמר המאמר והצריבה, מה "מותר" למחוק בכדי לפנות מקום, לאחר האמרה נוצר משהו כמו 9 גיגה כאשר בתיקיית הסרט הפנימית שאותה צורבים המשקל הוא רק 3.5 גיגה. חברה תודה, ערן

Ven0m

New member
נסה לראות במחשב דרך POWERDVD

או תכנה דומה (WINDVD וכו') יכול להיות שה DVD הסלוני שלך פשוט לא תומך בפורמט שצרבת עליו מהו דגם צורב ה DVD שלך, מהו דגם הנגן הסלוני שלך ועל איזו מדיה צרבת, DVD+R או DVD-R ? אתה יכול למחוק את הכל מלבד תיקית VIDEO_TS .. אבל המלצה שלי - שמור את כל הלוגים כדי שיוכלו לעזור לך כאן. עשה דבר כזה - מיין לפי גודל את הקבצים בתיקיה ומחק את הגדולים, הקטנים תופסים ביחד פחות ממגה ויכולים לספק מידע רב תתחיל בלהעלות לכאן את DVD2SVCD._LOG.TXT

eransa

New member
הצורב שלי הוא של LG

מסוג LG GSA-4163B, כאשר קניתי דיסקים באופיס דיפו אמרו לי שניתן על כל דיסק מהסוג ונתנו לי דיסקים של 4.7 גיגה נאמר לי שזה איכותי - על כ 55 ש"ח ל 10 דיסקים. חוץ מזה הDVD בסלון הוא של ELTAX נקנה מסקאל לפני יותר מידי שנים אולי 4-5, בוודאות קורא דיסקים צרובים שמוכרים בתחנה המרכזית. את ההמרה עשיתי לפי המאמר של KILER PRO אם אתה צריך פרטים נוספים אנא שאל אגב לא הבנתי מה כדאי למחוק מהמחשב, לפני ההמרה היה לי 15 גיגה פנויים, כעת נותר לי רק 5 גיגה ואני לא יודע האם ניתן כעת לבצע עוד המרה ומה אפשר למחוק. תודה שוב ערן

Ven0m

New member
תקרא את השאלות

אפשר לראות אותו במחשב או לא? (דרך POWERDVD למשל) לא איכפת לי מה אמרו לך על הדיסקים, איכפת לי אם כתוב עליהם DVD+R או DVD-R ואני צריך את הדגם המדויק של נגן ה DVD בסלון, לא רק את שם החברה קורא דיסקים צרובים שנמכרים בתחנה - מדובר ב DVD-ים צרובים או דיסקים צרובים בפורמט S/VCD? אפשר למחוק את כל הקבצים חוץ מהתיקיה VIDEO_TS. אבל אני ממליץ להשאיר לפחות את הקבצים הקטנים כגון DVD2SVCD_LOG.TXT שדרך אגב יעזור מאד אם תעלה לכאן

eransa

New member
תשובות מדויקות

מצטער בבוקר לא הייתי בבית ולכן לא יכולתי לענות במדוייק. 1. באמצעות תוכנת InterVideo WinDVD הצלחתי לראות את הסרט שבתיקית VIDEO_TS אבל לא על הדיסק שצרבתי באמצעות Nero Enterprise Edition 5.5.10.35 2. הDVD הסלוני של הוא של חברת ELTAX מדגם DVD-650S. 3. המדיות שקניתי הן של חברת VERBATIM מסוג DVD-R כפול 8 (האם להמשיך ולרכוש אאת הסוג הזה?) 4. מצ"ב הקובץ DVD2SVCD._LOG.TXT שביקשת, במה זה מועיל? ולמי? 5. באיזה עוד קבצים אתה מעוניין ואיך זזה יכול לעזור לי בעתיד? או למה לא מחוק אותם? 6. הDVD הסלוני שלי קורא DVD צרובים ולא S/VCD. תודה על הסבלנות
ערן

Ven0m

New member
אם הבנתי נכון

צרבת את VIDEO_TS באמצעות NERO הכנסת את הדיסק הצרוב למחשב ולא הצלחת לראות אותו באמצעות WINDVD ? אם כן, הבעיה היא בצריבה שוב, בהנחה שבכך מדובר, אני מנחש שפשוט פתחת DVD חדש בנרו והעתקת אליו את התיקיה. בעוד שמה שאתה צריך לעשות מתואר במאמר - בדיאלוג NEW של NERO בוחרים משמאל למעלה DVD וברשימה DVD VIDEO. מעתיקים לתיקיה שיש כבר בנרו בשם VIDEO_TS את הקבצים מהתיקיה בעלת השם זהה מהספריה בה יצרת את ההמרה ואז צורבים

eransa

New member
עשיתי בדיוק כך, כמו שמתואר במאמר

וזה לא עבד. כמוכן למה לי לשמור את הקבצים?

Ven0m

New member
כי הם יכולים לעזור להבין מה השתבש

בכל אופן, הכנס את הדיסק שצרבת למחשב וכנס אליו דרך MY COMPUTER (ע"י כפתור ימני - FILE OPEN אם אתה לא מצליח וזה כל הזמן פותח לך את תכנת הצפיה) תגיד לי אילו ספריות אתה רואה אם יש ספריה בשם VIDEO_TS כנס אליה ונסה לגרור את קבצי ה VOB לנגן VLC או MEDIA PLAYER CLASSIC ותגיד לי אם הסרט מתנגן ולא ענית לי במפורש על השאלה - ניגון הספריה VIDEO_TS מהכונן הקשיח שלך עובד, אבל הדיסק הצרוב עם אותה ספריה בדיוק לא עובד ?

למעלה