צריבת מוזיקה

pure_as_fire

New member
צריבת מוזיקה

יש לי את תוכנת nero החדישה ביותר וצורב yamaha 20x10x40 בnero כשאני צורב באפשרות CD AUDIO הקבצים אוטומטית יהפכו לwave ??? כי לפי מה שהבנתי דיסקמנים קוראים אך ורק קבצי wave

liranon

New member
תלוי

אם אתה צורב קבצי MP3 אז לא הם לא יהפכו לWAV. אתה צריך להמיר קבצי MP3 לWAV. ונכון דיסקמנים קוראים קבצי WAV יותר נכוןCDA. אם אתה צורב מקבצי WAV אז תוכנת הצריבה תהפוף אותם לCDA בשביל שתוכל לשמוע עם דיסקמן או מערכת סטריאו את הדיסק.

jumpgate

New member
בלבלת אותו

אם אתה צורב DATA CD הקבצים ייצרבו כמו שהם אם אתה צורב AUDIO CD כל קובץ מוסיקה יהפך אוטומטית לרצועת AUDIO סטנדרטית

amni

New member
הדיסקמן קורא רק פורמט CDDA

WAVE הוא פורמט שרק מחשב יכול לפענח. התוכנות שצורבות דיסקים להשמעה בנגני CD שאינם מחוברים למחשב --- עושים המרה מ WAVE ל CDDA (או מ- MP3 ל CDDA ) ומייד לאחר ההמרה צורבים בפורמט CDDA .

pure_as_fire

New member
או קיי עכשיו באמת....->

אני מבולבל מ3 התגובות שלכם לא הבנתי מה אני צריך לעשות בכלל להמיר לwave ולצרוב בCD AUDIO? לצרוב מייד??? אם תוכלו לתת לי משהו מסוגר יותר וברור בבקשה כי התבלבלתי לגמרי בתודה רבה לכול העוזר\ת

amni

New member
עדיף תחילה להמיר ל WAV לדיסק קשיח

זה יותר בטוח ויותר גמיש (גמיש כי אפשר לערוך עם קובצי CUE את מרווחי הזמן בין שיר לשיר). כמו כן המרה יכולה להעשות על ידי תוכנות שאינן תוכנות צריבה (תוכנת EAXACTAUDIOCOPY להורדה מתקליט באיכות מירבית, תוכנת MAD להמרה מ- MP3 ל WAV באיכות מירבית ) .

liranon

New member
לא בדיוק

תוכנות צריבה לא ממירות ישירות MP3 לCDDA . צריך להמיר את הMP3 לWAV וא התוכנות ימירו אותו לCDDA. עכשיו שאלה לשואל. אתה מנסה לצרוב קבצי MP3 או WAV.? אםאתה צורב MP3 ואתה רוצה לשמוע אותו בדיסק מן תצטרך להמיר לWAV ואז תוכנת הצריבה תמיר אוטומטית לCDDA.

leibovic

New member
תשובה

אז ככה, כשאתה מעלה את התוכנה ועולה האשף, אתה עושה NEXT כל הזמן עד שיש FINISH. כמובן שאתה לוחץ על קבצי AUDIO. אחר כך אתה בוחר למעלה את האפשרות CD RECORDER, ושם SAVE TRACK. לפני זה אתה כמובן שם את התקליטור בכונן הסידי רום, ואת הדיסק לצריבה בצורב עצמו. אתה בוחר שם בחלון איפה אתה רוצה לשמור את הTRACKS. וגם איזה TRACKS אתה רוצה לשמור מתוך כל הדיסק. ואז GO. זהו זה. בהצלחה:)

נעשה סדר לאומלל, תקשיב ילדי היקר:

אין צורך להפוך ל WAVE ממש מיותר, תוכנת הצריבה ממש לא צריכה את זה כשאתה צורב תוכנת הצריבה נותנת לך מספר אופציות : AUDIO CD דיסק מוזיקה DATA CD דיסק מידע ויש אופציות נוספות שאינן עיינינו כרגע כשאתה צורב AUDIO CD אתה מקבל דיסק שהמוזיקה צרובה עליו בצורת מידע שכל CD של מערכת סטריאו או דיסקמן קוראים, הפורמט הזה מכונה CDDA וזה פורמט שהוא כמו כל הדיסקים שקונים בחנויות. הפורמט WAVE או הפורמט המכווץ MP3 הם פורמטים של מוזיקה למחשב שהדיסקמן במערכת סטריאו לא יודע לקרוא בכלל. MP3 יתרונו בגודלו הקטן WAVE יתרונו באיכותו, אבל זה עיקרון פיזיקלי שאם אתה הופך MP3 ל WAVE אתה לא מקבל איכות יותר טובה, מכסימום אותה איכות. היום תוכנות הצריבה החדישות NERO או EASY CD CREATOR צורבות ישר מ MP3 לדיסק אודיו. אם אתה צורב דיסק DATA אתה יכול לשים עליו מה שאתה רוצה- MP3 WAVE או תוכנת חלונות, אבל כמובן שלא תוכל לנגן את זה במערכת הסטריאו יום טוב

למעלה