צרות של עשירים

צרות של עשירים

היי שלום לכולם,
כלפי חוץ אין בי שום דבר יוצא דופן, אולי אני מבחינה חיצונית קצת יותר נאה מאחרות, אבל לא בצורה של כוסית קיצונית או פצצה. - אני לא. אך כל זאת לא מפריע לבני המין הנגדי לבחון אותי במבטים רעבים. זה ממש מביך שבכל פעם שאני מכירה בחורים, הם קולטים עלי רושם מוטעה של חתולת מין נימפומנית - ואני הכי לא כזו! אני נראית סבבה, לא מפריזה בבגדים סקסיים ולא מראה שום סימנים של הסכמה שיתחילו איתו, אבל כולם קולטים אותי לגמרי הפוך. עד היום לא היה בחור אחד שהיה שמסרב לי לסטוץ. צרות של עשירים נכון?
וכאן בדיוק מתחילה הבעיה - אני כן בנאדם שזקוק להמון חום ואהבה בקטע של יחסים רציניים ומעורבות רגשית
. נמאס לי כבר מהחרמנות של בנים שמנסים להיראות כאילו הם מעוניינים בי מעבר לזיון חד פעמי, כי אני יודעת איך זה יגמר, למחרת זה ישכח את שמי. התוצאה המרה: התנזרתי מסקס לגמרי, בחורים מגעילים אותי, אני לא נותנת כבר לאף אחד להתקרב אלי מחשש לפגיעה רגשית. אפילו אם אין לו כווונות מיניות כלפי - אני בטוחה לגמרי שאיפשהו מסתתר הרצון לזיון נחשק. אז בתגובה אני ישר שוללת על ההתחלה בלי לנסות לבדוק אפילו את האדם. זו ממש טראומה. כבר 3 שנים אני לבד, אין לי אף אחד, בכיתה כבר קיבלתי הצעה מ-4 בחורים (ביקשו יפה ).... מה אני יכולה לעשות אם אני משאירה רושם של חתולת מין??? המציאות מרה הרבה יותר - אני פוסלת על ההתחלה, יש לי בעיה להכנס לקשרים אמיתיים בגלל זה ואולי לא רק בגלל זה, בכלל זה נורא מכעיס שחוץ מזיון - אין להם שום דבר אחר בראש!!
שונאת סקס! זה דוחה אותי ! למרות שאני אוהבת לצפות בסרטים כחולים כשמתחשק לי אני לא נמנעת מזה. אבל בפועל יש לי בעיה קשה להכנס למערכת יחסים מפני שאני לא מוכנה למימוש בתור מזרון! מישהי פה יודעת מניסיונה על מה אני מדברת?!

חסוי מ 85

New member
אני חושב...

אולי את מדברת בצורה חופשית מידי עם בנים. זה בהחלט דבר שמשאיר רושם... אולי לבדוק את האיפור שלך? זה גם דבר שמרמז מאוד.. ובכללי לבנים יש קטע דפוק שכל בחורה שהולכת עם בטחון עצמי גבוהה ומשדרת כאילו היא רוצה צומי ישר משייכים את זה למישהי שרוצה הרבה סקס קשה מאוד להגיד לך מה בך גורם לזה כי אחרי הכל את בעצמך לא מודעת ולא יכולה לספר לנו על גבי הפורום...

בסדר .

העניין הוא לא באיפור ולא בנעליים. ובקשר לביטחון העצמי - כאן בקטע הזה אני מנסה להיות הכי אמיתית שיש - כלפי חוץ אני אכן מנסה להפגין הכי ביטחון שיש, וכל זה על מנת לכסות על הדימוי העצמי הנמוך השורר התוכי. אני די מפוצלת בקטע של הביטחון - יש אנשים שיגידו שלפעמים אין לי טאקט בהפגנת ביטחון עצמי, אבל כזה מגיע לעשייה בפועל של דברים רציניים - הביטחון נעלם כלא היה.. כלומר זהו ביטחון של תקופות, ביטחון מזוייף. בעיני הגברים בחורה שמושכת צומי - היה אובייקט מיני?! בחיי פעם ראשונה אני שומעת את זה.. אני חושבת האמת שאיפשהו עמוק אני כן רוצה למשוך אלי אנשים, זה מאוד מחמיא לדעת שאני סקסית משגעת, הצרה מתחילה כשזה מגיע ליחסים רציניים שברצוני ליצור ואם להקצין לצורך ההמחשה את העניין - אז אפילו יחסים ללא מין!!

מולימול

New member
כנראה ...

שאת משדרת המון סקס לגברים ולכן הם חושבים שאת חתולת מין !!! אולי משהו בדיבור או בלבוש ...

ygili

New member
תגובה

אולי תנסי להכיר גברים דרך האינטרנט, ולא ישר לתת להם תמונה. להתכתב, לצ'וטט, ורק אם את ממש מרגישה שהבחור רציני תתקדמי איתו הלאה. ככה לפחות תוכלי לנפות אנשים לא רצויים. זו לא השיטה הכי טובה בעולם, אבל היא יותר עדיפה מאשר להתנזר מסקס.

נראה לי שבבסיס מה שאת כותבת יש כמה

מפתחות להבנת העניין: 1. התנסויות קודמות שהשאירו שאלות לא פתורות. 2. חוסר אמון ב"גברים". והמון דיעות קדומות ומכלילות לגביהם. 3. חוסר אמון בעצמך שתדעי להבחין בין משחק למציאות. 4. חוסרי כולת\רצון או אולי פחד "לקפוץ למים". אני חושבת שכל אחת מהנקודות "כבדה" ולא פשוטה. ניסית להתייעץ עם איש מקצוע כדי להבין את המעגל שנכנסת אליו

עלית על זה יפה

1. התנסויות קודמות אכן לא חסרים לי, אמנם לא הרבה, אבל כנראה שלכל מי שהיה איתי ננתי הרגשה של חופש פעולה מלא ללא הצבת גבולות ברורים - כאן עליתי על הליקוי. בכלל - בגלל שאין לי כל כך ניסיון עם גברים אז יכול להיות שהגישה שלי קצת ילדותית ולא מציאותית, אבל אלו הם חוויות נעורי וככה למדתי להכיר את עולם הגברים (לצערי)
2. חוסר אמון בגברים - לא הייתי מכלילה את זה ככה, אבל אפשר לומר שאין לי כל כך ציפיות למשהו מעבר למה שקיבלתי עד כה. 3. להבחין בין משחק למציאות - למה הכוונה? בין אם הבנאדם רציני או שסתם בא לו לפלרטט או סטוץ? כן, זו בהחלט מיומנות נרכשת שבאה אחרי פרק זמן ארוך יחסית של הכרות עם אנשים, מה שאין לי! 4. חוסר רצון לקפוץ למים - כן, יש בי חששות מצד אחד, מצד שני אני יודעת שזה הכרחי לקחת את הצעד הזה ואין ברירה אלא לתת צ'אנס לאנשים תוך כדי הצבת גבולות . כי רק ככה לומדים להכיר, לזרום ולהבין מול מי אתה ניצב, כן, יש בי גם את הבעיה של ביקורת ישירה כלפי אנשים חדשים ... אבל זה בתהליכי תיקון

למעלה