זה כבר רמה אחרת של עושר...
מ מתבוננת מהשחקים New member 5/5/06 #21 חחח, בנים , אתם עם מוזר מה כזה עושר בזה? אם הייתי רוצה הייתי יכולה לעשות 3 גברים שונים ביום, זה מה שיעשה אתכם מאושרים?
חחח, בנים , אתם עם מוזר מה כזה עושר בזה? אם הייתי רוצה הייתי יכולה לעשות 3 גברים שונים ביום, זה מה שיעשה אתכם מאושרים?
ט טלי מהצאט New member 5/5/06 #27 כל כך צודקת! אין אין על התחושה הזו,לאהוב ולהיות נאהבים! רק הוא ורק איתו! רק היא ורק איתה! (אגב, אני מעולם לא הצלחתי לעשות את ההפרדה בין סקס לרגש!)
כל כך צודקת! אין אין על התחושה הזו,לאהוב ולהיות נאהבים! רק הוא ורק איתו! רק היא ורק איתה! (אגב, אני מעולם לא הצלחתי לעשות את ההפרדה בין סקס לרגש!)
מ מתבוננת מהשחקים New member 5/5/06 #31 אני הצלחתי אבל זה לא הקטע שלי... הרבה נשים יכולות אבל זה לא מה שאנחנו מחפשות <רובנו>
S Single Malt New member 5/5/06 #35 ממש לא../images/Emo31.gif פשוט המשכתי את המטאפורה על "צרות של עשירים" לא מעוניין ביותר מאישה אחת, הסקס הכי טוב שאפשר לבקש מגיע לדעתי רק עם בת זוג קבועה... ואמנם ברוך אשם אבל יש מספיק כל מיני כאלה להיות איתן לילה פה לילה שם... למה תמיד לא מוצאים את מה שמחפשים ומה שלא מחפשים נמצא בשפע
ממש לא../images/Emo31.gif פשוט המשכתי את המטאפורה על "צרות של עשירים" לא מעוניין ביותר מאישה אחת, הסקס הכי טוב שאפשר לבקש מגיע לדעתי רק עם בת זוג קבועה... ואמנם ברוך אשם אבל יש מספיק כל מיני כאלה להיות איתן לילה פה לילה שם... למה תמיד לא מוצאים את מה שמחפשים ומה שלא מחפשים נמצא בשפע
מ מתבוננת מהשחקים New member 5/5/06 #28 לירן, רוב האנשים יודעים לזהות גבר לפי גרוגרת לפני שהם מגיעים לשלב <הכואב והמאוחר מידי> של לזהות אותו על פי הזין. תפסיק להגיב לאנשים מתוך הטראומות האישיות שלך
לירן, רוב האנשים יודעים לזהות גבר לפי גרוגרת לפני שהם מגיעים לשלב <הכואב והמאוחר מידי> של לזהות אותו על פי הזין. תפסיק להגיב לאנשים מתוך הטראומות האישיות שלך