צרות של עשירים ../images/Emo177.gif
אני נוסעת עם האוטו, פעם בשבוע צפונה לקורס. להרבה אנשים שנוסעים אין אוטו או שהם מעדיפים לנסוע ביחד או שהאוטו אצל בן הזוג וכו'. כך יוצא שאני מדגרה לטרמפיסטים. בדרך כלל זה מאוד כייף, כייף לנסוע ביחד וכייף שמתחלקים אתי בהוצאות הדלק. א-ב-ל יש גם בעיה. אחד האנשים שנוסע אתי באופן די קבוע, מעצבן אותי נורא
, למעשה, הגעתי למצב שרק מלראות אותו אני חוטפת קריזה. מדובר באדם טוב לב ובעל נשמה רחבה ופתוחה, אבל כל כך כל כך טיפש ! ונאיבי ! ומעצבן !!! אבל בעיקר בעיקר, אדם שתמיד מתכנן להקדים באיזה חצי שעה וגורם לכולם להרגיש לא נעים כשהם מגיעים בזמן, ובסוף מחכים לו איזה שעה בלי שהוא יטרח להודיע על האיחור. כבר אמרתי:
הבעיה העיקרית שלי עם הבחור, מלבד האיחורים, שבענין הזה החלטתי בפעם הבאה פשוט לנסוע בלי לחכות לו (!), היא שהוא מרגיש את עצמו קשור ומחויב לנסוע אתי ושאני אסע אתו. אם אני למשל מחליטה לשנות את השעה, אז הוא ישנה גם כן, אפילו אם זה ממש לא נוח לו והוא צריך לבטל בשביל זה דברים. וההיקשרות הזאת היא ממש בכל ענין. כך יוצא שעל אף שאני לא מרגישה חייבת לו שום דבר, אני מוצאת את עצמי מצייתת למנהג הזה שהוא פיתח. בעצם מה שאני צריכה לעשות הוא לשים גבולות חד וחלק וברור, אבל
זה נורא קשה לי ואני ממש מרחמת עליו כי הוא כזה נשמה ובאמת קצת קשה להגיע לבד ליער וכל זה....... ומצד שני זה גורם לי עוד יותר
. מלכוד !.... כמו שאמרתי צרות של עשירים, אבל בכל זאת, איך אפשר להתגבר על זה ? אל תגידו לי "דברי אתו" כי אני יודעת שזה מה שצריך ופשוט לא מסוגלת. אולי יעזור לי דברים קונקרטיים יותר כמו מה להגיד.
אני נוסעת עם האוטו, פעם בשבוע צפונה לקורס. להרבה אנשים שנוסעים אין אוטו או שהם מעדיפים לנסוע ביחד או שהאוטו אצל בן הזוג וכו'. כך יוצא שאני מדגרה לטרמפיסטים. בדרך כלל זה מאוד כייף, כייף לנסוע ביחד וכייף שמתחלקים אתי בהוצאות הדלק. א-ב-ל יש גם בעיה. אחד האנשים שנוסע אתי באופן די קבוע, מעצבן אותי נורא