צרות של עשירים (או פינוק)?

jahnon

New member
צרות של עשירים (או פינוק)?

אני לא מחשיב את עצמי כמפונק אבל בזמן האחרון התחלתי לתהות... מקרה שהיה כך היה לאחר כחודשיים ללא עבודה, מצאתי עבודה, לא משהו אבל בכל זאת עבודה. המשכורת לא משהו והעבודה פיזית וקשה. כל יום אני משרך את רגליי לעבודה המשמימה (למי שתהה עבודה בדואר, כן כן אני זה שזורק את החבילות שלכם ממקום למקום) כל יום יש לי מאבק עם עצמי אם ללכת לעבודה או לא ובסופו של דבר אני מחליט ללכת כי, אין מה לעשות צריך את הכסף (טיול לאוסטרליה) לפעמים אני חושב להתפטר מהעבודה הזאת ולחפש משהו אחר. אני רוצה לציין שאת העבודה הזאת לקחתי רק כדי לעבוד עד שאמצא משהו אחר, אבל מתברר שהעבודה הזאת גוזלת את רוב זמן האיכות שלי עם עצמי ואין באפשרותי למצוא עבודה שתתאים לכישוריי או שתאתגר אותי ולו בקצת. נושא הודעה זו נבחר רק בגלל המצב במשק וממש אבל ממש לא משקף את המשכורת שאני מקבל.

דן צ

New member
"זורק"?? זה מה שאתם עושים?

כאילו המדבקה "שביר" על החבילה לא אומרת כלום? סתם לקישוט? דרך אגב אני בדיוק במצבך , אני עובד בעבודה זמנית עד שאקבל את האישור המיוחל ממקום עבודה אחר שהוא כבר ברקע ומתבשל, העבודה שאני עכשיו עובד בה היא מתישה משהו כמו 11 שעות ביום ואני חוזר הביתה על ארבע, אבל אין מה לעשות במצב המשק של היום זה מה שיש ועם זה ננצח ונשרוד ואם לך זו למטרה טובה כמו טיול לאוסטרליה אז אני מציע לך לחשוב על הסוף על הכרטיס ביד .

jahnon

New member
תראה תשמע זה לא בדיוק...

זורק זה מילה חזקה מידה "מעיף אמנותי" זה יותר מתאים. אני עובד 8 שעות ביום (8 שעות יותר מדיי) של עבודה פיזית קשה, ואני כבר עבדתי בעבודות פיזיות בחיים (שיפוצים למי שהתעניין ועבדתי יותר מ8 שעות) פשוט זה 8 שעות רצופות על הרגליים ולהרים חבילות ושקי דואר שהעובדים בדואר חושבים שאם השקים גדולים זה נותן להם את הרשות למלא אותן עד הסוף כאילו אם הם יחלקו את זה לשני שקים זה יעלה להם כסף... ולא תאמינו מה אנשים שולחים מה לעזאזל יש לאנשים לשלוח מיץ לבן שלהם ולמה לעזאזל אני צריך לגלות את המיץ נספג במכנסיים שלי בצורה שלא משתמעת לשני פנים שאני לא יכול להתאפק (מיץ תפוחים אם רציתם לדעת) חבילות מהמרכז הגרעיני (משורק לא מעפולה) ולא לדבר על הכמות הבלתי נתפסת של החבילות דרך הים (במשקל ממוצע של 20 קילו לאחת, במקרה הטוב). מכאן זה דיי מובן איך אני חוזר הביתה, כאבי גב כאבים ברגליים ומסריח ממיץ תפוחים. אני לא חושב שאוסטרליה תחזיק אותי הרבה זמן בעבודה הזאת... מילא אם האנשים מסביבי היו בראש שלי אבל מה כולם שם רוסים (דבר ששיפר את הרוסית שלי במידה) חלק אומנם בגיל הפיזי שלי אבל זקנים בגיל המנטלי, העבודה הזאת מצצה ומוצצת את לשד החיים שלהם ומאיימת לעשות כך גם לי...

zimes

New member
בדואר?

איזה מין דבר מוזר זה - חבר בפורומאפי שעובד בדואר???

dana2909

New member
עד כמה שאני יודעת - הוא לא היחידי

אין מה לעשות. צריך להתפשר. אם אתה חושב שברגע שתצא החוצה לחפש משהו יותר מאתגר וזה יפול לך לידיים אתה אופטימי (או סופרמן). אבל (!), אם בהגדרה זו משרה זמנית אבל אין לך זמן לחפש עבודה אחרת או ללכת לראיונות (במידה ויש) אז יש לך פה בעיה רצינית. אני מזמן אמרתי שצריך להעביר חוק שיחייב את כולם לעבוד שבוע כן שבוע לא. זה היה פותר לכולם את הבעיות. תאלץ להכריח את עצמך למצוא זמן, אין לך יותר מדי ברירה...

ברח כל עוד אתה יכול!!!!

דואר=חרא!!! וברצינות - אני נמצא בדיוק באותו מצב כמוך אבל זה כמו שאשתי לעתיד אמרה לי: "תגיד תודה שיש לך עבודה ותשתוק". וגם אצלי זו עבודה זמנית עד שתגיע טובה יותר. (כן בטח... מי יתן לי עבודה
)

taz512

New member
בקרוב אתה תצטרך מנתח פלסטי

כי מיילי עדיין יתום. ואני בכוונה אומר זאת כאן, בשביל שכל העולם יראה לאיזה רמה הגענו, המצב בהחלט מצריך נזיפה פומבית. וד"א מה נסגר עם המבחן? ואני עוד שתי דקות צריך לחזור לעבודה, איזה דיכאון. טאז, השד והדיכאון

עבוד על זה עוד קצת ושלח לי את זה

בחזרה. נראה מה אפשר לעשות. וכנראה שהמבחן יהיה רק מחר. אוף

taz512

New member
אני רואה שלמדת

להפיל תיקים, חשבתי שאני הפלתי את התיק אליך. טוב נו שיהיה, אחרי זה אני מקבל צעקות מאפי שאני אוויל ואני מעמיס על עצמי יותר מידי. והכל בגללך!!!!!!!!!!!!! טאז, השד והעומס

למעלה