צרות של מנייאקים

• פותח הנושא lir67
  • פורסם בתאריך

lir67

New member
צרות של מנייאקים

יש לי 5 לילות, טיסה מבנגקוק (ואף פעם לא הייתי בתאילנד) מה עדיף מתוך אלה? פוקט, קוסומוי, קראבי?

lior zez

New member
היתכוונתי לומר: קבל קישור זה:

http://www.lametayel.com/information/city.asp?cityId=767

dunee

New member
לא מסכים!

קו טאו מתאים לאנשים שמעוניינם לעשות קורס צלילה, מעבר לזה אין כ"כ מה לעשות באי, נכון שהוא יפה אבל יש יפים ממנו. אגב, למה דווקא איים? בנקוק עיר מדהימה שבכיף אפשר להעביר בה איזה 4 ימים. אפשר לעשות טיול OVERNIGHT לאיוטאיה Authaya, מקום של מקדשים עתיקים. יפה ביותר! לא ציינת איזה סוג נופש אתה מחפש? 5*? אכסניה? מסיבות? צלילות? יש לך כסף לטיסה לאי? תכתוב, אני אשמח לענות.

jeshu

New member
../images/Emo45.gif רעיון נוסף - לסוע/לטוס לסיים ריפ בקמבודיה.לא רחוק.מוציאים ויזה במעבר הגבול.הרבה יותר מעניין מאי מפוצץ בתיירים.

dunee

New member
רעיון מצויין

אבל שוב, אולי תכתוב מה מעניין אותך? איזה סגנון טיול אתה מחפש

jeshu

New member
זו רק הצעה לזה שפתח את השרשור המקום הכי רחוק שאני אגיע אליו בזמן הקרוב זה חיפה. ואני כבר הייתי בתאילנד ובקמבודיה - ויש סיכוי טוב שאחזור לשם.

lir67

New member
מה שאני מחפש

זה להתרחק מעיר גדולה והומה, ולעשות בטן גב על חוף יפה, אולי קצת סנורקלינג. להכיר אנשים נחמדים וכו'. מינימום פעילות. כמו שכתבתי בהתחלה אני יכול לטוס.

Amoureuse

New member
מכולם הייתי רק בקוסאמוי

בחרתי בו כי בזמן שנסעתי (זה היה יוני) מזג האויר שם הרבה פחות גשום מאשר בצד של פוקט וקראבי. כדאי לך לבדוק לגבי המועד בו אתה נוסע. סה"כ קוסאמוי ימלא יפה מאד את הדרישות שלך - אבל אני לא יכולה להשוות למקומות האחרים. חופים יפים, אוכל טוב, פאבים (אם אתה נוסע עוד במונדיאל אז זה שיקול... אני הייתי שם על יורו2004 והיה ממש שמח לצפות במשחקים עם כל הארופאים). להכיר אנשים נחמדים זה כבר עניין של מזל כמובן...

lir67

New member
אז איפה עדיף מבחינת מזג אויר

בסוף יולי תחילת אוגוסט? באיזור פוקט או בצד השני בקוסאמוי?

jeshu

New member
אני מגיע לצפון בסופ"ש הקרוב בשאיפה אבל זו שאיפה כבר שלוש שבתות רצוף...ובשבילי גם ת"א זה צפון... אני בהחלט מתכנן להגיע לחנות.

למעלה