צרות עם ההורים

פו-הדוב

New member
צרות עם ההורים

אנשים אני יודע שזה לא יעניין אף אחד או אחת מכן/ם אבל הייתי חייב לפרוק את הבעיה הזאת אז תסלחו לי שזה כאן לא מצאתי מקום טוב יותר. בכל מקרה אני לא יכול להתמודד יותר עם ההורים שלי,לפני כשנתיים וחצי אחי הבכור נפגע קשה בתאונת דרכים מאז הוא בשיקום וצומת הלב של הורי באופן טבעי ובצדק מתרכזת ברובה בשיקום שלו. הבעיה האמיתית החלה לפני כשנה וחצי בערך שמאז שאחי שב הביתה (הוא בשיקום רק בבקרים) אני מרגיש כמו נטל על ההורים שלי כל מה שמעניין אותם זה שאני יסיים ביה``ס ולא יותר,אין לי מושג איך לשקם את הקשר איתם,ניסיתי הכל כולל טיפול פסיכולוגי ושיחה משותפת איתם ועם הפסיכולוג אך גם זה לא עזר,הם מכחישים אך אני מקבל מהם הרגשה כאילו אני עוד נטל על חייהם. ביי אסף שאיבד כל תקווה לחדש את הקשר עם הוריו

*may*

New member
*אנחה* הורים, הורים .....

אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם.. (או שכן ? לא...) וכמה שדיברנו על זה כאן ובכל מקום - ככה הם וצריך לחיות איתם. אני לא אומרת שתסבול בשקט, ממש לא, ההפך- אתה באמת צריך לדבר על זה או איתם או עם מישהו אחר (לאו דווקא בעל מקצוע... מישהו שאתה מכיר וסומך עליו..) אני לא חושבת שאתה נטל עליהם כי בכל זאת אתה הילד שלהם והם ההורים שלך. אולי הם בתקופה קשה, אולי הם צריכים קצת עזרה ותמיכה או משו.. תנסה להבין אותם קודם כל ולעזור להם. ואז הם יבינו אותך. ותמיד יש תקווה. :) מעיין.

coolspot

New member
טוב תראה זה באמת קשה

לעבור כהורה את מה שעובר על הוריך תחשוב שאם אתה כאב בנך נפצע קשה בתאונת חיים וחייו לא יהיו כמו שהיו פעם אבל זה לא מצדיק את זה שהם מתרכזים רק בו אני מאוד מקווה שיסתדר לך הקשר איתם או מקסימום תמיד תוכל לשוחח ואנשים יעזרו לך חברים, דודים, ואולי גם אנחנו....

mmm

New member
יעבור...

m לא יודע לפי מה שהבאת כאן מה המצב באמת אבל(פסיכולוגיה בגרוש) זה לא ימשך הרבה, הוריך עברו חוויה קשה, עכשיו הם גם משתקמים, יום אחד תתחיל לדבר איתם עוד פעם, והם לא יראו לך כמובנים מאליו, למעשה החוויות שיהיו איתם יהיו מאוד עמוקות הרי לא היתם בקשר ממשי הרבה זמן. BY mE

למעלה