צרות כדורגל

צרות כדורגל../images/Emo106.gif

שופטים ישראלים. אבל היו שופטים ישראלים, במונדיאל. מנחם אשכנזי ,אברהם קליין. בספרד, שפט קליין את המשחק, הבלתי נשכח. איטליה - ברזיל.2:4. איטליה, אחרי פתיחה, רדומה, משהו, בפתיחת המשחקים. פתחה מבער אחורי. פאולו רוסי. דהירה, שנסתיימה בהנפת הגביע העולמי, ע"י הקפטן. דינו זוף. השוער, בן ה-40. אגב, אותו דינו זוף, מאמן נבחרת איטליה. בגמר אליפות, אירופה 1990. קבוצתו, איטליה, הוביל 0:1 בגמר, מול צרפת. עד לדקה האחרונה. בזמן הפציעות, לא שמעו לעיצה של טרה, להעיף את הכדור, ליציעים. קיבלו, שער משווה. בהארכה, חטפו עוד גול, "שער זהב". הגביע הלך לצרפתים. דינו זוף, הלך הביתה. ככה זה, כשלא שומעים בקול היועצים הישראלים. בזה, אנחנו טובים.

מה פתאם 1990?

רציתי, להצעיר בעשר שנים. גמר אליפות אירופה 2000. מצטער. על הטעות, ועל שאינני יכול לחזור, להיות עלם צעיר ונאה.

חבר´ה חבר´ה, רגע רגע

3:2, בן אהרון ידידי. שלושער מדהים של פאולו רוסי, באמצע הפגזת מרגמות 120 מ"מ על שדה התעופה בביירות. ואיזו שימחה הייתה כשהם ניקנקו גם את הגרמנים בגמר! אח, אלטובלי. מניפיקו. פורצה סקוודרה אזורי!!!!

זה לא כמו שכתבת...זה: Fortza...

...Qudra Azzura...קדימה(בכח) הקבוצה הכחולה... ואכן, אני אהדתי את איטליה כמעט תמיד, כשהייתי ילד צעיר ב 1974, הייתי בעד הגרמנים...שניקנקו את ה Total FootBall של ההולנדים...כל הואן דרים למינהם... רק חבל שפאולו רוסי "גמר" בהשהיה לשלוש שנים, עקב מכירת משחקים, אפשר לחשוב שהיה חסר לו כסף?...
נ.ב. מאז ההופעות של קמרון, ניגריה...אני בעד ה"טרוף השחור"... והשער הבלתי ניתפס מבחינתי, של רוז´ה מילה הקמרוני, הזקן, נגד רנה היגיטה הקולומביאני, הפרוע...זה היה תיאטרון בלתי נישכח, של טיפשות, עורמה, זריזות ואומץ לב... הפעם גם סנגל באה להציג בפנינו, מלבד ניגריה וקמרון...הם פשוט נהנים לשחק ורעבים להצלחה...ולא לשכוח את...פורטוגל...המצליחה מהיורו האחרון... צריך לשבור את המונופול של ברזיל, גרמניה, ארגנטינה, צרפת, איטליה...שמישהו חדש יקח את הגביע...

טרה10

New member
ריוולדו,רוברטו קרלוס, רונאלדו

ויש גם רונלדינו..אין ולא יהיה כמו ברזיל..! אבל יש איטליה... אולי הפעם יהיה להם שכל להעיף לאאוט את הכדורים ברגעים האחרונים. העיקר שהיללו את צרפת..רק בגלל המזל הנאחס של האיטלקים הם היו אלופים.! ועוד בהארכה.!

אני בהמעטה, לא אוהב את צרפת...

...לא יודע למה?...לא מתחבר לי...למרות שמישל פלטיני היה כוכב מהזן הישן...

למה זה נידמה לי?

מה שקרה, לרונאלדו, ערב הגמר, ב 1998. היה טיפול של השב"כ.הצרפתי. הזריקו לו משהו, בבית החולים. לא ראיתי תופעה כזו מימי, נראה מטושטש והמום.

אולי כמו שמאראדונה היה מכור...

...לסמים וכל עולם הכדורגל המקצועי ידע והסתיר את זה מהעולם ה"חיצון"... יכול להיות שגם רונאלדו נחשף למשהו...
נ.ב. השערה בלבד...

בסימן, זונות../images/Emo86.gif../images/Emo106.gif

המונדיאל הזה, יתאפיין, כנראה, בסימן פציעות. דיויד בקהאם, באנגליה. זינאדין זידאן בצרפת. הם הבולטים. אבל הצרפתים,כבר, מיהרו להאשים את פיפ"א. רופא הנבחרת, שלהם, יצא בהצהרה. עומס המשחקים,קרע ל´זיזו´ את השריר. שיחק משחק אחד יותר מדי. זונות, הצרפתים. כבר אמרתי ?

1982 רבע הגמר

שופט הישראלי אברהם קליין פאולו רוסי כובש שלישיה פלקאו וד"ר סוקרטס כובשים לברזיל. הפספוס הגדול ביותר בעולם הכדורגל לטעמי. הנבחרת הטובה ביותר אי פעם הודחה. מקרובי משפחה שחיים שם למדתי שאומה שלמה הייתה שרויה בהלם ובאבל כבד. זיקו אדר סוקרטס גוניור פלקאו ועוד חזרו הבייתה. בשבילי הם האלופים. הנסחף

פיספוסים, מודל 94.../images/Emo86.gif../images/Emo106.gif

לוס אנג´לס 1994. איטליה ובראזיל. הפעם בגמר. המשחק וההארכה, מסתיימים בתיקו אפס. פנדלים. בראזיל מובילה 2:3 . רוברטו באג´יו מתייצב, מול הכדור. הבעיטה האחרונה של האיטלקים. בראזיל, עדיין אבלה על מותו, של נהג המירוצים, אלטון סאנה. האליל הבראזילאי, נהרג בתאונת מירוץ. מאות, בתולות בראזילאיות, שהבטיחו לו את בתוליהן, מחכות לאליל הבא. רבים מהאוהדים, מסבים את ראשם. באג´יו בועט. לאן???????? לשמים הכחולים. הגביע חוזר לבראזיל. אחרי 24 שנות גלות ! גם רומאריו חוגג. נמחקה חרפת, פאולו רוסי. בספרד 82 . עד היום, משוכנעים, הש"סניקים מבראזיל. אלטון סאנה, הוא, שהסיט את הכדור מעל הקורה. מותו לא היה לשווא.

למעלה