צרות טובות

השני ../images/Emo99.gif אני לא מבינה

למה את מתלבטת בכלל
הראשון, כמו שאמרת-פנטזיה. השני, אמיתי... יכול להיות בנזוג במלוא מובן המילה- חבר טוב!!! את מתגעגעת וחושבת עליו .. מה הבעיה? אמרת שיש גם משיכה .. (אומנם לא כמו עם הראשון אבל לדעתי, חלק גדול מהמשיכה שלך כפי הראשון זה בגלל שהוא לא מושג..)

הראשון בהחלט..

לפי דעתי לפחות... זה תלוי באיך שאת מרגישה...או הראשון או אף אחד מהם... כי ברגע שאין משיכה-זו לא אהבה רומנטית אמיתית וסוחפת...אני בטוחה שאת מחפשת משהו אמיתי ומלהיב לא?.. אם אין משיכה זה יכול להיות אחלה ידיד/חבר נפש , אבל אהבה רומנטית זה משהו עם חיבור מסוג אחר זה משהו עצום שממלא אותך מבפנים בפרפרים,מבחינה אחרת...כשאין ריגוש זו לא אהבה רומנטית אמיתית. לא כזאת שאני מחפשת לעצמי בכל אופן.

זכוכיות

New member
אני משערת שזה אינדוודואלי

כי מהניסיון שלי, משיכה לאנשים שנמשכתי אליהם מהרגע הראשון, מעולם לא השתוותה ברמתה למשיכה שהופיעה כלפי ידיד קרוב מאוד. כאילו, רמות שונות לחלוטין של תשוקה וקסם וטירוף.

זה נשמע באמת הכי טוב שיש

אבל לי עדיין לא קרה שמידידות צמחה אהבה אז אני לא יודעת.. בכל אופן היא כתבה שאין משיכה...אני לא רואה איך משיכה אמיתית מתפתחת עם הזמן לאדם שאין אליו משיכה.

אריפש

New member
מתוך ניסיון

השני. הראשון ייאבד מעצמו אחרי שתשיגי אותו, וזהו. את לא תסתכלי עליו עם תשוקה ומשיכה כמו עכשיו. השני לעומת זאת, זה קשר נבנה, ואמנם משיכה לאופי נבנית לאורך זמן, אבל היא נשארת הכי הרבה זמן.

למעלה