צרות הגסטון

מצב
הנושא נעול.

ננוק 1

New member
צרות הגסטון

צרות הגסטון
שלום לכולם,אנחנו חדשים בכל הנושא של התרומת ביציות,ואני מוכרחה לשבח את האתר הנפלא הזה שכל כך עוזר ומרגיע-אז חזקו ואמצו!!! רציתי להתעניין בנושא הגסטון - האם גם לכן יש סימנים מפחידים על הטוסיק? עיגולים שחורים וכואבים... אשמח לשמוע על העניין בקרוב. תודה ולהת' בינתיים| ננוק1

היי ננוק וברכה הבאה לביתנו החם../images/Emo140.gif

צרות הגסטון
שלום לכולם,אנחנו חדשים בכל הנושא של התרומת ביציות,ואני מוכרחה לשבח את האתר הנפלא הזה שכל כך עוזר ומרגיע-אז חזקו ואמצו!!! רציתי להתעניין בנושא הגסטון - האם גם לכן יש סימנים מפחידים על הטוסיק? עיגולים שחורים וכואבים... אשמח לשמוע על העניין בקרוב. תודה ולהת' בינתיים| ננוק1
היי ננוק וברכה הבאה לביתנו החם

קודם כל בורכה הבאה. מחאר ואת מזריקה גסטון ניתן להסיק שאת אחרי החזרה. אז המון המון בהצלחה ל- ß+ בשבוע שבועיים הקרובים. נשמח לזמוע עוד ליך. דבר שני אני מצרף לך קישור על איך להזריק את הגסטון And live to tell the tale. בנסף "קיטקוט" ו"לני ק" דיווחו על מכשיר מסג'ים שאיתו הן עוסות את הלחמיות לאחר הזריקה. מי מזריק לך את הגסטון? אני הזרקתי לפלפלת 10 שבועות והצלחתי לשמור על תקינות לחמניותיה בצורה יפה ואני ממליץ לך להעביר את המידע פה למי שמצבע את הזריקה לך. לצערי במידה ואת מקבלת את הזריקה מאחות קופ"ח תסבלי מאחר ואין להן בד"כ את הזמן או הסבלנות לבצע את מה שהומלץ שקישור שצירפתי. שוב נשמח לשמוע עוד עליך לא פחות חשוב, המון המון בהצלחה

צביטניק

New member
גסטון מתי זקוקים לו

היי ננוק וברכה הבאה לביתנו החם

קודם כל בורכה הבאה. מחאר ואת מזריקה גסטון ניתן להסיק שאת אחרי החזרה. אז המון המון בהצלחה ל- ß+ בשבוע שבועיים הקרובים. נשמח לזמוע עוד ליך. דבר שני אני מצרף לך קישור על איך להזריק את הגסטון And live to tell the tale. בנסף "קיטקוט" ו"לני ק" דיווחו על מכשיר מסג'ים שאיתו הן עוסות את הלחמיות לאחר הזריקה. מי מזריק לך את הגסטון? אני הזרקתי לפלפלת 10 שבועות והצלחתי לשמור על תקינות לחמניותיה בצורה יפה ואני ממליץ לך להעביר את המידע פה למי שמצבע את הזריקה לך. לצערי במידה ואת מקבלת את הזריקה מאחות קופ"ח תסבלי מאחר ואין להן בד"כ את הזמן או הסבלנות לבצע את מה שהומלץ שקישור שצירפתי. שוב נשמח לשמוע עוד עליך לא פחות חשוב, המון המון בהצלחה
גסטון מתי זקוקים לו
האם הזרקת גסטון זה חלק אינטגרלי מן הטיפול, מה תפקידו , מתי מזריקים ולמשך כמה זמן , האם אין מקרים שאין צורך בהזרקה לא נעימה זו בברכה צביטניק

ayoosh

New member
לא חובה...

גסטון מתי זקוקים לו
האם הזרקת גסטון זה חלק אינטגרלי מן הטיפול, מה תפקידו , מתי מזריקים ולמשך כמה זמן , האם אין מקרים שאין צורך בהזרקה לא נעימה זו בברכה צביטניק
לא חובה...
בטיפול המנצח שלי (
) לא הייתי בכלל עם גסטון- רק עם אוטרוגסטן (כדורים וגינליים), וזו היתה תמיכה שהספיקה לשלושה להשתרש (בסופו של דבר עברנו הפחתה והיום אני אמא מאושרת ו... מותשת לתאומים מקסימים
). זה תלוי בגישה של הרופא ו... בלחץ שלך (אגב, אני דווקא לחצתי על הרופא כן לקחת גסטון- כי זה מה שרוב הרופאים נותנים, אבל למזלי הוא היה בטוח בעצמו ובגישתו שתמיכה וגינלית טובה יותר מגסטון, ונחסך ממני הסבל הזה...)

גסטון הינה אחת מסוגי....

גסטון מתי זקוקים לו
גסטון הינה אחת מסוגי....
גסטון הינה אחת מסוגי תמיכה של פרוגרסטרון. מבין כל סוגי התמיכה, היא היחידה הנעשת בזריקה. כאשר שאלנו את ד"ר קלדרון, בזמנו, בקשר לנחצתו או האם ניתן לקבל תמיכה אחרת ויותר ידידותית לסביבה (יותר נכון ללחמניות של פלפלת
) ההוא ענה לנו שלגסטון יש יעילות של 3%-5% יותר מכל סוגי התמיכה האחרות. אם זאת, הוא גם אמר לנו שעד ל- ß גסטון, אחרי ה- ß לא אכפת לו שנחליף תמיכה. תמיכה פרוגרסטרוני לקוחים עד שבוע 10-12 להיריון. בסופו של דבר אני הזרקתי לפלפלת גסטון עד שבוע 9 ולאחר מכן היא עברה לתמיכה של קרינון, שהינה ג'ל וגינלי.

נטאשה

New member
ברוכה הבאה ננוק

צרות הגסטון
ברוכה הבאה ננוק
לא הזרקתי גסטון מעולם אבל יתכן שבטיפול הקרוב אזדקק לו... בכל אופן מאחלת לך בהצלחה רבה ועדכני אותנו.

ronitili

New member
ברוכה הבאה, ננוק../images/Emo140.gif

צרות הגסטון
ברוכה הבאה, ננוק

הגסטון הוא חומר "לא נחמד" לפעמים נשארים סימנים, אבל אם את פועלת לפי ההמלצות של מלח כולל העיסוי האינטנסיבי אחרי - יש סיכוי שתעברי את הסיפור בשלום. מה שחשוב הוא שההריון יתקדם ויתפתח בצורה תקינה, ושתחזרי הביתה בעוד 8 חודשים עם תינוק בריא
נשמח לשמוע עליך יותר, ולהוסיף אותך לטבלה שלנו.

שרון991

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה, ננוק

הגסטון הוא חומר "לא נחמד" לפעמים נשארים סימנים, אבל אם את פועלת לפי ההמלצות של מלח כולל העיסוי האינטנסיבי אחרי - יש סיכוי שתעברי את הסיפור בשלום. מה שחשוב הוא שההריון יתקדם ויתפתח בצורה תקינה, ושתחזרי הביתה בעוד 8 חודשים עם תינוק בריא
ברוכה הבאה

ברוכה הבאה../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה, ננוק

ברוכה הבאה

sagivkr

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

צרות הגסטון
שלום וברוכה הבאה

גם לי היו סימנים שחורים וכחולים על הטוסיק, למרות שהבעל המקסים שלי הזריק לי, והוא עשה את זה בסבלנות ובאהבה גדולה. אל תתרגשי מהסימנים. זה נורמלי לחלוטין!!! לי באופן אישי מאוד עזר מסאז' של 5-10 דקות באיזור של הזריקה. הגסטון הוא חומר נורא סמיך ושומני, והמסאז' מפזר אותו היטב, וכך לא נוצרים גושים כואבים ויש פחות סימנים כחולים ושחורים. תחזיקי מעמד, כי המאמץ שווה !!! בהצלחה, יפעת

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

צרות הגסטון
ברוכה הבאה
ו

כבר ענו לך על הגסטון, אז כמה שזה ישמע "רע" - אם הרופא שלך לא מוכן לשנות את התמיכה- מאחלת לך 12 שבועות קשים של גסטון ואחריהם (ואיתם) - הריון תקין

LunaLi

New member
הידרופרוגסטרון

צרות הגסטון
הידרופרוגסטרון
זוהי זריקה שמחליפה את הגסטון, היתרון: מקבלים רק פעם ב-4 ימים, אני קיבלתי רק פעם אחת בינתיים וממש לא כאב, האחות שמה קצת קרח על המקום לפני ההזרקה וזהו. ניתן להשיג רק בכלל פארם הם מייצרים בעצמם אבל הם שולחים הביתה עם שליח.

מצטערת, לא אוהבת את החומר הזה

צרות הגסטון
מצטערת, לא אוהבת את החומר הזה
וישנם רופאים שנמנעים מלתת אותו בתדירות גבוהה. אני סובלת ממנו מדצמבר שנה שעברה ועד היום - מכיוון והזרקתי אותו לא מעט במספר טיפולים, התעורר אצלי גירוד מטורף בכל הגוף, ששום כדור לאלרגיה לא עזר לי להיפטר ממנו לגמרי עד היום. אמנם הגירודים והאדמומיות פחתו, אך מדי פעם הם מופיעים ומשגעים אותי מחדש.

הי ננוק

צרות הגסטון
הי ננוק
הריני להרגיעך, גם לי היו סימנים כחולים שחורים כואבים , גושים כל התאורים הקוסמטיים האפשריים וחוץ מזה אני חודשיים לאחר החזרה שלא הצליחה ויש לי גושים על הטוסיק שמסרבים להיפרד, אז החזיקי מעמד WELCOME TO THE CLUB (זה לא מה שישבור אותנו)

אדוינה

New member
ברוכה הבאה ננוק!

צרות הגסטון
ברוכה הבאה ננוק!
נשמח לשמוע עלייך עוד! האם יש כבר הריון? היכן טופלת, ומה היה הטפול המנצח? מחזיקה אצבעות להריון חלק!

מצב
הנושא נעול.
למעלה