צרות ב-Paypal

comm2

New member
צרות ב-Paypal

שלום, נכנסתי לצרות עם פייפל ואשמח לשמוע מחבר'ה שמבינים מה האפשרויות: לפני חודשיים בערך כרטיס האשראי שלי חויב מכל מיני מקומות בעולם - חיובים שכמובן לא אני עשיתי. לאחר דיווח לחברת האשראי הכסף שנמשך הוחזר לי במלואו (בערך 5000 ש"ח). אלא שלמרות שדיווחתי שהרכישות הבעייתיות נעשו מתאריך X עד תאריך Y, הוחזר לי גם הסכום על רכישה שעשיתי לפני תאריך X, כלומר - החזירו לי כסף שלא הייתי צריך לקבל כי אכן רכשתי את המוצר (וזו טעות של חברת האשראי כיוון שדיווחתי על תאריכים מדויקים). לאחר שדיווחתי על הטעות הם לקחו בחזרה את הכסף. אלא שחשבון הפייפל שלי נחסם מטעמי אבטחה (וכנראה שבצדק) וכדי להפעילו מחדש הם דורשים ממי המון אישורים כמו צילומים של תעודות שונות, של חשבון טלפון, כתובת מאומתת וכו' - וכמובן שכל המסמכים האלה קיימים רק בעברית, מה שלא עוזר להם. בנוסף, הם רוצים שאאשר את כרטיס האשראי שכבר לא ברשותי כי ביטלתי אותו לאור גניבת המספר... בנוסף, הכסף שנמשך ממני בחזרה לא הועבר משום מה למוכר שממנו קניתי את המוצר (דרך אי-ביי). אני נמצא איתו בקשר תמידי. מצד אחד הוא אמור לקבל את הכסף כי הוא לא אשם ומצד שני אני כבר שילמתי את הסכום... בפייפל די אטומים, הם עונים אחרי כמה ימים והתשובות לא רלוונטיות. הסיפור מסובך מדי כדי לעשות את זה במייל (ומבחינתי גם באנגלית בטלפון). גם הבנק וגם חברת האשראי מתנערים מהאחריות שלהם (כי זו טעות שלהם, לא שלי). למישהו יש פתרון? תודה.

טלי5555

New member
מסמכים לפייפאל

אפשר לשלוח גם בעברית. תתחיל בזה שתשלח את מה שביקשו. זו חברה די בירוקרטית ואין לך הרבה ברירה אם אתה רוצה להמשיך לעבוד איתם.

noam weissman

New member
פיפאל אולי אטומים אבל חברת האשראי ?

תפנה ישירות לחברת האשראי תדרוש שיחזרו אליך מהיועץ המשפטי שלהם ותסביר לו/לה בצורה ברורה שאם הם לא מזיזים את התחת (סליחה על הביטוי) אתה הולך להגיש תביעה נגדם. אם יש לך משמכים כמו מיילים ששלחת וכו רק יהיה לך יותר קל להוכיח את טעותם. מתנערים כי זה קל אבל אם תתעקש תראה שפתאום כולם מתחילים לזוז. לגבי פיפאל הכי טוב זה להתקשר ישירות..

למעלה