צרות בגן העדן

stאסתי

New member
צרות בגן העדן

אחרי האופוריה של ההתחלה,שהחזיקה מעמד ממש קצת אגב, באה הנפילה. אולי מיהרתי לתוך הקשר הזה? אולי הוא לא מתאים לי? אין לי מספיק בעיות משלי שאני צריכה גם את שלו? אני באמת מאוהבת או שסתם דלוקה עליו כי הוא נראה טוב? אולי היינו יותר טובים בתור ידידים? אררררר כמה מחשבות הוא כל הזמן אומר לי שאני חושבת יותר מדי.שאני אזרום. אבל אני בנאדם חושב,לא קל להפסיק עם זה ככה בפתאומיות. הייתי אצלו 3 ימים. חלקם היו מדהימים,וחלקם היו כלכך כלכך גרועים. מה עדיף? זה מפצה? אוףףףף אני מבולבלה.והידיד היחיד שחיכיתי ממנו לאוזן ועצה אומר לי שזה לא פייר שאני מדברת עליו איתו,שאני אדבר איתו בעצמו(עם החבר). אבל אי אפשר לדבר איתו ואני מרגישה מפגרת ליזום שיחה רצינית אחרי שבוע חברות אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זה יצא מבולבל כמעט כמו שאני.

לא צותתּי ולא התקנתי

מצלמה נסתרת, לכן אני יכול לדבר בקטגוריות כלליות מאד: יש מאֹהבות ויש אהבה. המאֹהבות היא ססגונית, מרגשת, פעמְבחיימית (בכל פעם מחדש), מטריפה פילים ומוציאה לביאות זקנות משלוָתן. מטבע הדברים היא גם קלה להתבדר והתבוננת על מקומה - ואיננה (מה שקורה, בדרך כלל, תוך זמן קצר אחרי שהיא פורחת ועולה כנִצּה). בקִצור, ענין פרחוני וקקיוני שאפיָני יותר לשכבת הגיל היותר צעירה. האהבה, לעומתה, אפֹרה כאבן, אבל גם כבדה כמוה. התפאורה שלה היא הרבה פחות מודרנית ואינה מצטיּנת בחִדושים סגנוניים ואחרים, אבל יחד עם זאת שום יעקב אבינו ושום משה רבנו לא יוכלו לגלֹל אותה מעל פי הבאר. היא כבר ענין של גורל. כמו שכתב סרגֵי דובלאטוב בסוף ספרו "השמֻרה": - מה קשורה לכאן האהבה? - שאלתי. ואחר כך הוספתי: - האהבה - זה עניָן לנֹער. לחיָּלים, לספורטאים... ואילו כאן הכֹּל הרבה יותר מסֻבּך. כאן זו כבר לא אהבה, אלא גורל... אחר כך נשמעה נקישה והכֹּל השתתק. עכשָו צריך היה להרָדם בתוך חדר ריק ומחניק... ____ וידיד טוב לא מוצאים על המדרכה. חבל להעיף אותו פיַיפען בגלל מאֹהבות. זהו, בעצם. בהצלחה
. יונה

דסדס

New member
דבר ראשון... קחי אויר!

עכשיו.... תרגעי טיפה. אני חושבת שזה שאת לא מפסיקה לחשוב על זה... זו אחת ההוכחות שאת כן אוהבת אותו... אם לא היה לך איכפת ממנו... לא הייתי כ"כ עסוקה בלחשוב עליו ועל הקשר שלכם! אני לא בטוחה בזה כמובן... זה סתם ניחוש שלי....... לא הכל יכול להיות מושלם בחיים... וגם עם האהבה הכי גדולה יש נפילות מדי פעם... לדעתי תני לזה עוד קצת זמן... תנסי להרגע קצת ולקחת את זה יותר באיזי (אני יודעת כמה זה קשה... גם אני הטיפוס החושב!) עוד שבוע איתו אולי יותר אז תעשי שוב פסק זמן עם עצמך ואולי גם איתו ותחשבי שוב על כל מה שעובר לך עכשיו בראש. בכל מקרה בהצלחה לך במה שתחליטי לעשות... בהצלחה באהבה! ובהצלחה בחיים!! דסדס

Le Fay

New member
סליחה...

ואילו החלטתם שנבון יותר "להישאר ידידים", כמה זמן הייתם מצליחים להתאפק?

uri80

New member
עדיף לנסות ולהסתכן מאשר להישאר

עם תחושת מה היה קורה. זה עדיף על תחושה של החמצה. קודם תרגעי ותזרמי עם זה - צריך גם להנות בחיים

למעלה