צרות בגן העדן

JamesNox

New member
צרות בגן העדן

אז בעלי שיחיה החליט לעשות סדר בבית, ובין שאר המציאות מצא את המחבוא הסודי שלי של הכדורים. שלח את הילדה לישון אצל חברה, וחיכה לי עם פרצוף מאשים. אל תשאלו, צרחות וצעקות עד לב השמיים. כל הלילה רבנו. אפשר לחשוב שמכרתי את הנסיכה תמורת מנות הרואין לפי התגובה שלו, ולא שלקחתי קצת יותר מדי כדורים נגד דיכאון כדי לעבור את התקופה שהוא היה כל כך חולה. כבר היה לנו עימות על רקע שימוש-היתר שלי בכדורים, לפני שנה בערך, ואז נגמלתי לגמרי בלי עזרה מאף אחד חוץ ממנו. אבל כשהוא היה חולה אז "חזרתי לסורי". אני משתדל לראות את הצד שלו, כמה שהוא מאוכזב ממני, ואני משתדל לא לגרום לו להתרגז, אבל כשהוא מתחיל לצעוק עלי שאני סתם חתיכת ג'אנקי דפוק ואני לא יכול לעשות דברים כאלו כשיש לי ילדה... אז מצד אחד בא לי לבכות ולהתחנן שיסלח לי ולהבטיח שאני אגמל, ומצד שני בא לי לצרוח עליו שילך להזדיין, ויעזוב אותי בשקט, ולצאת מהבית ולא לחזור. אני לא אומר שאני בסדר. אני יודע שאני לא. אני לא מושלם, יש לי בעיה כבר לא מעט שנים. אבל אני יודע איך זה כשאני מגזים. הייתי שם. ועכשיו אני בכמויות יחסית מתונות. ואני מתפקד ככה. זה לא שאני ישן שעות או הייפר. עובדה שאפילו הוא שרגיש מאד לכל סימן אצלי של הדרדרות לא שם לב עד שהוא לא מצא את המחבוא. ואני אבא טוב. גם ככה. אולי בעיקר ככה. וזהו. הוא הוציא ממני הבטחה שאני אלך לפגישות תמיכה, והסכים לתת לי הזדמנות ולא להתעקש על גמילה מחוץ לבית. ואני צריך להתחיל מהיום. הוא זרק לי את על המאגר, וקבע לי תור לרופא (כי גם להפסיק במכה זה מסוכן). אז אם תראו שאני עצבני, זה למה. ג'יימס

ג'יימס יקירי ../images/Emo201.gif

אני לא אחזור כאן על כל מה שאמרתי לך מלבד דבר אחד, אני תמיד, אבל תמיד אהיה כאן בשבילך, לשמוע, לחבק, לתמוך, לעזור במה שרק אוכל. אוהבת אותך מאד
איריס

סודות בונים וסודות הורסים

לא כל הסודות שווים. הסוד שלך הוא לא סוד טוב. בנושא הזה אתה צריך להשתדל מאד להיות גלוי עם בן זוגך. הוא פוחד מהכדורים שלך והוא דואג, לכן גילוי לב הוא הגישה הנכונה. תעבדו על זה ביחד ותמצאו פתרון ביחד. אל תנסה להתמודד עם זה לבדך. בשביל זה יש בעל (שיח' עד מאה ועשרים ).

ותמיד תזכור שבין הבעל לקבוצת תמיכה

יש לך גם אותנו. וירטואלים משהו אבל תמיד מוכנים לתת אוזן קשבת וכתף תומכת. בשביל זה חברים. ובופיק אחת כמעט נטולת מגדר.

בופיק

New member
גיימס היקר

הי גיימיס, אני מאוד מסכימה עם מה שאמרו שאר חברי הפורום, אתה לוקח המון על עצמך, מפנים ומפנים ..... גם לך מותר להניח את הראש על כתף של מישהו, גם לך מותר לבקש יד שתוביל אותך וגם לך מותר לבקש את החיבוק מלא התמיכה..... זה לא בושה לקבל עזרה
אני מאמינה שהסיטוציה עם בעלך לא הייתה קלה ונעימה, אבל אולי הייתה לטובה... אולי זה שהוא מצא את הכדורים יעזור לך להיגמל מהם... לפעמיים מאוד קשה לבקש עזרה, אבל אם מציאים לנו אז אנחנו כבר קופצים על המציאה.. כאילו מחכים שמישהו ישאל אותנו כדי שנוכל להגיד כן
אני מקווה שאכן תצליח בגמילה שלך.. ואל תשכח שאנחנו תמיד פה להקשיב לך ולהיות לצידך... איתיוש אתה מצליח להצחיק אותי כל פעם מחדש... פשוט אוהבת אותך
וחיבוק כמובן
בופיק

gr8guy

New member
תרופות ואמצעי זהירות

ג'יימס, אמנם אינני מבין גדול, אבל אני מאמין שצריך למצוא את הנקודה המאוזנת. במידה ובאמת נדרש, אני לא רואה מניע לקחת אנטי-דיפרסנטס, כל עוד שזה נעשה תחת השגכה של רופא/פסיכיאטר שמפקח אחת לתקופה על מצבך. התרופות האלה ידועות כלא פשוטות, אבל במידה ומשתמשים בהן בצורה נכונה, אני מאמין שהן יכולות לשפר את חייך ועל אחת כמה וכמה לשפר את חיי הזוגיות והמשפחה שלך. אינני מכיר את הסיפור האישי שלך, אבל אני חושב שחשוב מאוד שבעלך יבין, שבמקום לרוץ לגמילה, כדאי קודם כל להבין מאיפה המצוקה הזאת מגיעה ואיך ניתן לטפל ולפתור אותה. להיות בדיכאון או בחרדה זה לא פשע. אני ממליץ לך להתייעץ עם פסיכולוג ופסיכיאטר וגם לערב את בן הזוג שלך, ככה גם תוכל להיות תחת השגכה ולא תרגיש שאתה מבצע פשע במידה ואתה צריך לקחת כדורים ובנוסף, בעלך יהיה יותר בתמונה וכך גם הוא ידע איך לתמוך בך ולעבוד איתך יחד עד שתגיע תקופה נוחה יותר. מחזק אותך ומאחל לך רק תקופות שקטות גיא.

yosef 30

New member
היי ג'ימס

ראשית אני רוצה לומר שאני מסכים עם כל מה שאמרו כאן חבריי. זה בהחלט מצב לא נעים. יכול להיות שבן זוגך גם רוצה להיות חלק מההתמודדויות שלך בדיוק כמו שאתה היית שם לצידו. אני יכול להבין שהוא גם חושש למצבך האישי ולילדה - אפשר להבין שהחשש שלו מגיע רק מכוונה טובה. בנוסף יש גם את הצד שלך, שאני מתאר לעצמי שלא רצית להעמיס עליו יותר מדיי בלחץ שלך, כבר הספקנו להתרשם מהיכולות המדהימות שלך באהבתך אליו ובאהבתך לילדה. אני בטוח שלא סיפרת כי לא רצית להדאיג. ידידי הייקר אולי זה הזמן שלך והשיעור שלך ללמוד לקבל עזרה, תמיכה, ללמוד להישען על מישהו, כמה אתה יכול לסחוב לבד
זה הזמן להתחיל ללמוד להרפות - הכל קורה לטובה. אתה רק צריך להסכים לזה. שולח לך חיבוק ענק
יוסף

sidoni

New member
בהצלחה גיימס ../images/Emo24.gif

אם הכדורים האלו עזרו לך בתקופה הקשה אזי הם עשו את שלהם ....אני גאה בך על ההחלטה של קבוצת התמיכה . ושוב בהצלחה.

JamesNox

New member
תודה לכולכם

התחלתי ללכת לפגישות. בינתיים אני הולך כל יום. עוד לא דיברתי, אבל גם זה יבוא. שלום, אני ג'יימס, ואני ג'אנקי.

למעלה