צרות באות בצרורות...

taz512

New member
צרות באות בצרורות...

טוב תשמעו העם נקעה רגלו, ומקרה שהיה כך היה. כולם יודעים כבר שיש לי בוס מחורבן כחלק מעבודה מחורבנת. אז היום אני עולה על הרכב (רנו אקספרס מסריחה שמנסה להתאבד) ומתחיל במשלוחים, וואלה את הסיבוב של הבוקר, שני משלוחים עברנו בשלום. הכיף התחיל בסיבוב השני, אני מעמיס את הרכב במשהו כמו 6 ארגזים כל ארגז לחברה אחרת, ומתחיל לטייל ברחבי רעננה. משלוח שני, האוטו לא מניע, אין כלום, ואני מכונאי, אין מצב לא רוצה להניע. טוב דחפנו והניע, (מעייף מישהו אמר?) טוב ככה זה המשיך, האוטו חזר להניע אחרי שבדקתי אותו בירידה, משלוח שניים ועוד פעם הוא נתקע, עוד פעם לדחוף, זה חזר על עצמו עוד פעם אחת. בפעם הרביעית אחרי שהברך שלי לא הסכימה לדחוף יותר, ולי לא נשאר יותר כוח, התקשרתי לבוס שלי ואמרתי לו שאין מצב, אני לא זז מטר. שמתי את האוטו בחניה והגיעו עם הרכב של הבוס שלי (סיטרואן ברלינגו) בשביל שאני התחיל לעבוד איתו, העברנו את הארגזים והכל יפה. רק חשבתם.... עכשיו אני נוסע, כמובן שבגלל הקור כלבים והגשם אני מאחר לכל מקום, וזה ממש כיף לחטוף צעקות מלקוחות רעבים (שגם לא נותנים טיפים נוסף לכל הצרות.) אחרי כל זה גם נרטבתי. טוב נגמר היום, רק חשבתי שנגמר היום, צריך עכשיו ללכת להביא את האוטו. מגיעים לאוטו, וןאני מגלה שאיבדתי את המפתח, אז צריך לחזור למסעדה לקחת את הרזרבי. חזרנו למסעדה ולאוטו, והתחלנו לדחוף, בזמן הדחיפה, נפל לי הפלאפון, כן אותו פלאפון שקיבלתי לפני שלושה ימים בערך. נשברה הזכוכית. טוב לקצר את העניינים, האוטו הניע ושמתי אותו במוסך. הלכתי לפלאפון והחלפתי את הפנל (איזה מזל שאני מביא להם את האוכל, אז יש לי פרוטקציות). ואחרי כל זה עוד הייתי צריך לנסוע הביתה בטרמפים כמובן. עכשיו אני בבית, קפוא, מחכה שהדוד מים חמים יתחמם, בשביל המקלחת המטורפת שאני צריך עכשיו. ועכשיו לשאלה שלי, למי יש רעיונות לאיך אני שורף את האוטו (הרנו) בשביל לא לחזור על החוויה הזאת שנית? טאז, השד והיום

taz512

New member
ואי איזה ארוך יצא

אפילו לי אין כוח לקרוא את זה.... טאז, השד והאורך

יש גם צד חיובי

1. אתה בבית, בריא ושלם. 2. טיפלת בכל הצרות שהיו היום ויצאת כשידך על העליונה (היד השניה מחזיקה את הברך הכואבת). יפה, יפה יפה!
3. כוס נס, שתיים סוכר, משהו טוב במערכת - ותחשוב חיובי. א"מ, האח והעידוד

taz512

New member
שלילי כקונטרה לחיובי

1. אני בבית אומנם, אבל יש בלאגן שאני צריך לסדר, ואני ממש לא בריא, יש נזלת והברך כואבת. 2. נכון הצרות טופלו, אבל מחר אני בטוח שיבואו כמה חדשות. 3. אני לא שותה נס, שומע מוזיקה, אבל מסתבר שכשלא הייתי בבית הייתה הפסקת חשמל מה שגרם למחשב שלי לקרוס, למייל שלי לא להיפתח ועכשיו אני רק מחכה שהאוטלוק יפתח. 4. אחי תודה על העידוד, זה עוזר... טאז, השד והאח

d@r121

New member
הנה רעיון...

זיו רוצה להשמיד את האוטו ועכשיו גם אתה אני ממליץ פשוט להצמיד את 2 הרכבים אחד לשני ולהחנות את שניהם במקום כמו דיזינגוף חושב שהאוטו יהיה במקום מרכזי ובולט הרכב של זיו יחנה אחרי הרכב שלך שים קצת חומרים מחשידים באוטו וקח טקסי הבייתה או תעלו לאחת המסעדות לצפות במופע האור קולי בחסות משטרת ישראל

dana2909

New member
פשוט מאד

תחנה את האוטו ברחוב שלי, במידה והנס יקרה ותמצא חניה מישהו כבר ידאג לבוא ולהתעלל קשות באוטו שלך...

זיו25

New member
אני לא יודע...

שני הרכבים האלה... במיקום הסואן הזה... אני מניח שתוך עשר דקות נקבל דוח חניה לאחר כחצי שעה יבוא גרר לאחר כארבעים וחמש דקות יבואו החברים של דנה וידפקו לנו את המכסה מנוע בחלוף שעה הגרר יבין שהוא לא יכול לגרור את הגרוטאות יחדיו בדיוק אז יעבור שם שוטר, יכריז על האיזור שטח צבאי סגור ויפוצצו את שתי המכוניות. עכשיו השאלה זו , האם זה באמת מה שאתה רוצה?

למעלה