צרור החיים...

Juramento

New member
חחחח איזה חמודה היא נכון?

איך אהבתי אותה!!! תגידי, היא שמה לכם את השיר "עלה קטן שלי"? כי כל בוקר פתחנו את הבוקר עם השיר הזה..חחהיא פשוט התעקשה לשים לנו אותו...

מיכלוש7

New member
ברור!!!

כל הזמן שמענו אותו... (אני הכרתי אותו עוד מקודם אז בכלל היה מגניב) יואו... ואיזה עוד שירים היא שמה לכם? הכי קטעים אני זוכרת שהיה איתה, זה בשבת כשעשינו סיור בארמון וואוול, היא ספרה לנו את הסיפור על הדרקון בצורה כ"כ מצחיקה!
כמו שמספרים לילדים קטעים, היא אמרה מילים ואנחנו השלמנו במקהלה, נגיד, פעם היה דרקון מפ(חיד) וג(דול) ונו(ראי) והוא חי במערה ענ(קית) ומעל המערה חייה נסיכה י(פה) וחכ(מה) ונה(דרת) וחתי(כה) ככה שעות.. היה מבדר
די... היא כזאת חמודה!! אני מתגעגעת לפולין...

Juramento

New member
חחחח נכון!! בקרקוב!! גם לנו היא

עשתה את זה!!!! חחחחחחחחח היא מתוקה ממש!! מדריכה בחסד...ממש ככה... מאז, כל "הפולנים" שאנחנו נפגשים בבוקר או שאומרים ג'ין דובריייי וכאלה או שרים "תחזיק חזק עלה קטן שליייי" חחח...כל בוקר באוטובוס היא היתה אומר "ג'ין דוברי פיטר, ג'ין דוברי כריסטופר, ג'ין דוברי יאנוש" חחח

מיכלוש7

New member
חחחחחחחחח...

גם אנחנו היינו פותחים ככה כל בוקר!!!! ג'ין דוברי מרטין, ג'ין דוברי דרק, ג'ין דוברי פיטר (גם לנו היה פיטר!! אולי גם הוא אותו אחד
) אבל כאילו אצלנו היא לא אמרה לבד, אלא כל האוטובוס ביחד!! איזה באסה שאין לי סורק... יש לי כמה תמונות ממש נחמדות שלה
(עטופה מכף רגל ועד ראש... עם צעיף סביב הראש
) אבל דווקא אצלנו היה קטע לא נחמד, שהמדריכות (היו לנו 2) והאיש עדות כל הזמן רבו בניהם מי ידבר עכשיו... הם לא נתנו אחד לשני לבטות ת'צמם
לא יודעת... לדעתי דבורה והאיש עדות שלנו יצאו מסוסכסים! אבל חפיף, היה לנו פגישה איתה אחרי המסע והיא אמרה שאנחנו אחת הקבוצות הכי טובות שהיו לה!!

למעלה