צ'רווינה

bazzik

New member
צ'רווינה

אשמח לקבל מידע על מלונות , ובכלל.
עוד לא הייתי שם. אמצע מרץ.

alien life form

New member
כרגיל במקרים כאלה אני ממליץ למקד את השאלה

מה הקריטריונים למלון. מחיר? פאר? מיקום? מתקנים? תקבל תשובות הרבה יותר טובות אם תכוון אותנו. אגב, יש שם קלאב מד ששמעתי עליו דברים טובים ובמחיר שפוי.

ממליץ בתור התחלה לקרוא את הסקירה של הטלגרף. באתרים שאני מכיר הסקירות שלהם בדרך כלל קולעות לרושם שלי לאתר.

https://www.telegraph.co.uk/travel/ski/resort-guides/Ski-Cervinia-resort-guide/amp/

bazzik

New member
אתר בריטי, לא ברור בדיוק מה הוא נותן כמענה לשאלה שנשאלה

אולי לא הייתי ממוקד מספיק....
אני מחפש מישהו שהיה שם שהה במלון שהרגיש שהוא עשה עיסקה טובה.
יקר או זול זה עניין של השקפה ותקציב של כא.
150יורו ללילה HB לאחד זה יקר לאחר זה זול.
חשוב לי סקי אין סקי אאוט. מסעדה במלון. לא מחפש דירה.
ביקתה או שאלה כמו שקוראים זה גם מתאים
&nbsp

Cמן רשום

New member
היינו לפני חודש במלון Hotel Europa

הוא די בסדר. שום דבר מיוחד. מיקום מרכזי.
צ'רביניה באופן כללי די יקרה. כשהיינו שם בסוף דצמבר השלג היה מאכזב אז לא ארחיב על הגלישה.

lastnight

New member
קצת מידע

הייתי שם ב-2012 ( שבוע אחרון של ינואר ) .
האתר - מפנה דרומי . לכן , כשמזג האוויר טוב , שטוף שמש ונעים לגלישה . אבל, וזה אבל גדול - לעיתים יותר תכופות יש רוחות . מדובר באתר גבוה. צרוויניה ב-1900 , והטופ ( במעבר לצרמאט ) ב-3800 , מתחת למאטרהורן . אז יש decsent ארוך מאוד , מ-3800 עד 1400 לכיוון ואל-טורננש שמתחת לצרוויניה , שזה חיובי , אבל כאמור לעיתים קרובות רוחות חזקות מאוד וגם מעליות שנסגרות עקב כך.
גולת הכותרת - גלישה עד צרמאט וחזרה . המעבר נפתח כשמזג האוויר מאפשר . הירידות לצרמאט מקסימות , וגם הגלישה ב-2 צידי הרכסים של צרמאט . צריך רק לזכור לחזור בזמן במעלית לכיוון האיטלקי .
לצרוויניה אין את הייחוד של הדולומיטים מבחינת הבתים המדוגמים , האווירה והאוכל . היא יותר צרפתית - מכוערת למדי ונטולת קסם אלפיני . היא גם יקרה יותר מאיזורי סקי אחרים באיטליה .
מכיוון שהיא לא עיירה של חיים כפריים לפני עידן הסקי אלא Purpose built , אין לה מלונות משפחתיים קטנים כמו בטירול האוסטרי והאיטלקי אלא מלונות "תעשיתיים" יותר . האוכל במלון שלנו לא היה טוב כמו בעיירות הסלה רונדה , אבל היינו במלון בסיסי אז אולי באחרים יותר מוצלח. מי שמגיע בחופשה עצמאית ויש ברשותו רכב , עדיף שימצא דירה או מלון בואל טורננש כ-10 ק"מ לפני צרוויניה - שם יותר זול ויש מעלית למרחב הגלישה עם מגרש חניה מסודר קצת אחרי העיירה.
יש בצרוויניה קלאב מד 4 קילשונים , נדמה לי למבוגרים בלבד . הוא מרוחק ממרכז העיירה - נמצא במרחק 200 או 300 מטר במעלה ההר .
לטעמי צרוויניה מומלצת בעיקר למי שלוקחים סקי פס מורחב גם לצרמאט ומנצלים אותו . צרוויניה בלבד לא מצדיקה את המחיר .

לא ברור מה השאלה

את Booking.com אתה מכיר?
את TripAdviser אתה מכיר?

בשניהם ועוד אתרים יש מידע על בתי מלון.

למעלה