צרבת

אורית30

New member
צרבת

היי יש לי תופעה מוזרה והיא כזו: כל פעם שאני חולה, הצטננות לדוגמא, תוקפת אותי צרבת איומה, צרבת כזו ששום כדור מציצה, גם של סידן לא עוזר, אגב גם המאכלים שאמורים לנטרל את הצרבת לא עוזרת אני אובדת עיצות, חולה וכואבת אנא עזרו לי

צרבת

שלום אורית, למה הכוונה "כל פעם שני חולה"? מהי התדירות של המחלה? על איזו סוג של מחלה מדובר? מהי אותה צרבת? האם יש תופעות נילוות? אשמח לקבל מענה בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית

אורית30

New member
היי שלומי

אז ככה, שאני מפתחת מחלה, נאמר הצטננות חריפה או שיעול, אז בנלווה לתופעות המחלה, נגיד נזלת, חום, כאבי ראש וחולשה, כמו עכשיו, יש גם את הצרבת שלמעשה גוברת על כל הסיפטומים הצרבת, כפי ששאלת חריפה ושורפת את הגרון אשמח לתשובה מהירה אורית

freearth10

New member
צרבת ששורפת את הגרון

היי אורית, צרבת נובעת בדרך כלל בגלל פחדים למיניהם. השריפה אותה את מתארת בגרון מצביעה על כעסים גדולים ועל בעיות של הבעה עצמית. בחרי לך כל טיפול אלטרנטיבי והתחילי לטפל בעצמך. כל טיפול של גוף-נפש יגע ברמות השונות (גוף-נפש-רוח), ינסה להגיע לסיבה להופעת הסימפטום ויאזן את חוסר האיזון שגורם לך לשריפה שכזאת ובכך יטפל בעצם בבעיה שאין לה עוד סיבה להתריע, כי הסיבה לכך, הרי אוזנה. מאיה

צרבת

שבת שלום, עדיין חסרים פרטים רבים בכדי להבין את תמונת המחלה המלאה, ולכן יש לי קושי מסויים להיכנס לעומק הדברים. אני סבור כי אם את באמת רוצה לעזור לעצמך, ולהביא את המזור לגוף ולנפש, הדרך היחידה היא בפנייה אישית לטיפול אצל מטפל/ת. מאחל לך רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

SideKick

New member
ועוד קצת צרבת...

צרבת נובעת בדרך כלל בשל חסימה ומצב סגור של אזורי מקלעת השמש והלב. ייתכן שאזורים אלה נסגרים עוד יותר בעת מחלה, דבר שיכול להחריף את תחושת הצריבה, אבל ייתכן גם שהמצב הסגור מלכתחילה מאפשר היווצרות תכופה יותר של מחלות. כמו ששלומי וחברים נוספים אמרו - רק על ידי מפגש עם מטפל/ת תוכלי לרדת לעומקם של הדברים ולהבין מה בחייך מאפשר את התופעות הללו במטרה לחולל שינוי. שינוי הוא אפשרי, אבל דרושה עבודה עצמית עמוקה כדי להצליח. וכאשר מצליחים, התמורה כפולה ומכופלת. גם הבראה וגם ידיעה שהשינוי שהשגת הוא אמיתי ובא מבפנים על ידי עבודה אישית. אני מאחלת לך הצלחה בכל תחום שתבחרי לטפל בבעיה.

אורית30

New member
תודה לכל המגיבים...

יש לכם המלצות לגבי סוג טיפול/מטפל באיזור המרכז? בנוסף לבעייה הנוכחית אני צריכה טיפול בנוגע לתזונה. שבת שלום

Orrza

New member
שלום אורית30

המלצתי לך, מכיוון שאני את התחום הזה מעט מקרוב יותר, הוא להיות מטופלת ברפואה סינית אצל מטפל שגם למד תזונה סינית. ניתן לשלב עם דיקור, וניתן לשלב עם צמחי מרפא. הצעתי לך את התחום הזה כי אותו אני מכיר ויודע שיכול לעזור המון בבעיות של צרבת בד"כ, אבל יותר מכך, חשבי לעצמך באיזו שיטה ואופן היית רוצה להיות מטופלת, מגע, דיקור, תזונה, צמחים... ולפי זה תחליטי לאיזה מטפל לפנות. כאן בפורום יש איסור של פרסום למטפלים, אבל יש לוח של מטפלים ואפשר לפנות אליהם במסר. בריאות, אור

למעלה