צקרות נוספות

urifelsher

New member
צקרות נוספות

מבשרי השחר – מסרים מהפליאדות צ´קרות 7-12 השביעית היא צקרת הכתר,שפותחת פתח להבנה שזהותו של האדם חורגת אל מעבר לצורתו הגשמית.כאשר אתם מגיעים לחמש הצ´קרות שמחוץ לגוף ,אתם צריכים להתחיל למצוא דרכים חדשות לברר מה קורה עם דבר שאפילו אינכם יודעים בביטחון שהוא ממשי. הצ´קרה השמינית נמצאת בתוך תחום הפעילות שלכם.היא מרחפת 30 ס"מ או יותר מעל לראשיכם. מרבית האנשים מחזיקים את מרכז הצ´קרה השמינית קרוב לגוף הגשמי שלכם.הצ´קרה התשיעית קרובה גם כן. במרחק של מטרים ספורים מהגוף.ברגע שיוצרו תשעה סלילים תנוע צקרה זו אחוצה אל תוך האטמוספרה של כדור הארץ ,תוך התחברות לרשת הקישור האנרגטית.צ´קרה זו מהווה חיבור.הצ´קרה העשירית ,האחת עשרה והשתים עשרה רחוקות הרבה יותר.הצ´קרה עשירית מרגע שבו תהיה מתואמת ומחוברת,תהיה בתוך מערכת השמש שלכם.הצ´קרה האחד עשרה תנוע החוצה אל תוך המערכת הגלקטית שלכם,והצ´קרה האחד עשרה תהיה ממוקמת ומעוגנת במקום כל שהוא ביקום זה.אתם תקבלו מידע ממרכזים אישיים אלה שכן אלה הם גם מרכזים קוליקטיבים,בדיוק כמו ששאר מרכזי הצ´קרות האישיים שלכם הם מרכזים קולקטיבים.כאשר תלמדו לתרגם את החוויות של הצ´קרות תגלו שהחיים כבר אינם כשם שהיו.

Tal_Ya_Tal

New member
הרטט 12../images/Emo42.gif../images/Emo1.gif../images/Emo42.gif

היי urifelsher הכל ביקום הוא רטט. ישנם רטטים שאנו מסוגלים לקלוט בחמשת החושים שלנו וחלקם לא. כל חוש מתרגם את הרטט לאיכות שהוא יכול לקלוט. זהו עולם של קטבים מנוגדים, שבו הצל מגדיר את האור הצ´אקרה הראשונה = הגרעין הפנימי של הזהות האישית מי אני, כיצד אני שורד. המסע אל תוך העצמי ואל היסודות שעליהם מושתתות אמונות הגרעין שלנו. צ´אקרה שניה = יצירתיות ומיניות הרשומות של האמונות וההתנסויות שלנו בתחומים אלו שתי הראשונות מקבילות לידע המסורתי על שתי קבוצות ה DNA צ´אקרה שלוש = מקלעת השמש, תחושת הבטן (כביכול) פתוחה, כשהיא פתוחה, היא עוזרת להרגיש באינטואיציה את הנתיב הנכון בחיים. אצל נשים היא פעילה יותר בשל המחזור והלידות, מיחסים לה את נקודת הרצון, העצמה והרגשות. צ´אקרה ארבע = הלב מקשרת אל מכלול החיים. החמלה זורמת מן המרכז הזה. מאפשרת להבין את ה"מדוע" "למה" של הרגשות. זרם החמלה, נושא מעבר לשפיטה, אשר פועלת כמלכודת להפרדה. צ´אקרה חמש = גרון, פותחת את המתנה של הביטוי הקולי שדרכו מתבטאת האמת הפנימית. צ´אקרה שש = עין שלישית. ראייה מעבר לתלת מימד צ´אקרה שביעית = הכתר. כאשר היא פתוחה, היא מתחברת לאנרגיות רוחניות ומזרימה אותן ברחבי הגולגולת . מרגע שמעוררים אותן, בלוטת תת הרמה (ההיפותלמוס), בלוטת האצטרובל ובלוטת יותרת המח ממלאות תפקיד פעיל בחיבור. צ´אקרה שמונה = הטרנס-פרסונל. נמצאת בסמוך לגוף הפיזי. בין מס´ סנטימטרים עד מטרים ספורים מעל הראש. היא מתייחסת לעולמות הבלתי נראים שמחוץ לגוף . צ´אקרה תשע = מצויה מחוץ לאטמוספירה של כדור הארץ ועשויה להיות מרוחקת כמו הירח. היא מקשרת אותנו כמשגיחיה ושומריה של האדמה. צ´אקרה עשר= מגיעה לנבכי מערכת השמש שלנו ומאפשרת גישה לכל אשר שם. צ´אקרה אחת עשרה = צ´אקרה גלקטית המציעה מידע על השפעות מערכות הכוכבים המקומיות שלנו צ´אקרה שתים עשרה = מגיעה עד מעבר לגלקסיה שלנו ומאפשרת גישה למה שנמצא בשאר היקום כפי שאנו מתארים לעצמנו אותו. אל שניים עשר מרכזי האנרגיה האלה חייבים להכנס מבפנים היכן שניתן לחוש במידע המתאים ולתרגם את החוויה בתוך ההקשר של התודעה אנחנו מתפתחים לזהות הרב ממדית ונזכרים מהי הגרסה של עצמנו ברחבי הגלקסיה ומעבר לה. חוש השמיעה- קולט צלילים. הצלילים ההרמוניים והמלודיים גורמים להתרוממות הרוח ולתחושות התעלות.הם בעיקר הצלילים ההרמוניים של הטבע. צליל פכפוך המים, ציוץ צפרים, כינור, נבל עוגב. חוש הראיה- קולט תדרים של אור. מנדלות ותנועות ריקוד משלהבות מבחינה רוחנית, צבעים ואמנות המרוממים את הרוח יופיו של הטבע כמו הזריחה, השקיעה, הצמיחה. חוש הריח- קולט רטט ריחני. משפיע מאד על גוף הרגשי ועל הזכרון. חוש הריח מחובר ישירות אל המוח הפיזי. ניחוחות של פרחים או קטורת טהורה כמו מור, לבונה לבנדר וכו´ במצבם הטהור מצוינים בעת מדיטציה ויוצרים זכרונות. צירופים של מור ולבונה או של ניצני לבנדר ושורש האירוס הם מעוררים רבי עצמה בשחזור גלגולים. חוש המישוש-קולט רטטים נמוכים (עצמים) הרגשת מגע אנרגיית החיים האוניברסלית. (פראנה/צ´י/קי) דרך הגוף. (או דרך מרכזי האנרגיה בגוף). וחוש הטעם-קולט טעמים יש חשיבות מאד גדולה למה שאוכלים. אנינות טעם הקשורה באבחנה בניואנסים העדינים מאד בין הטעמים, נובעת מאי גירוי חוש הטעם בטעמים עשירים ומתובלים ביותר. (הועבר על ידי הפליאדנים) L&L TALYA

מרכזי האנרגיה

שלום! לפי מיטב ידיעתי, גם אם לא קשור לתקשורים, מערכות מרכזי האנרגיה הינם שערים לטרנספורמציה אנרגטית. מרכזי האנרגיה שתוארו בשתי ההודעות הראשונות קשורות לחיבורים שבין נקודות קיום מסויימות בעולמנו לבין באדם. מכל גלקסיה בתחום עידן מסוים קיים קשר שיש בו גם קשר-קו-אור ועליו מרכזי אנרגיה המגיעים לשמש ומימנה הלאה כמו בהודעה הראשונה. בנוסף להן יש את החיבור של המימדים לקיום הזה שגם הוא מתהווה ומתמשך בעזרת מרכזי אנרגיה - המהווים את השער למעבר ממימד למימד (עד ח"י מימדים, לאחר מכן ...)אשר המעלות שלנו עולות דרך כוכב ארץ ומערכת מרכזי האנרגיה הידועות. בגשמיות עצמה המערכת המלאה כוללת ציר אור תיאורטי אשר עליו ממוקמים 13 מרכזי אנרגיה. המערכת שבאמצעותה אמורה הנפש להתגשם עוברת דרך ח"י מרכזי אנרגיה.

Tal_Ya_Tal

New member
תודה אסתיה../images/Emo42.gifיקירה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

דרך אגב, גם על פי דרונבלו מלכיצדק, יש לנו גם מרכזי אנרגיה, חצוניים, הבנויים כביצת אנרגיה העוטפת אותנו סביב, סביב ב 360 מעעלות, כאשר מרכזי האנרגיה הללו מצויים בנקודות החיבור של כוכב הטטרהדרון שלנו (המרכבה) עם ביצת האנרגיה העוטפת אותנו. L&L TALYA

מעניין...

איך ניתן לעורר את מרכזי האנרגיה האלו? אני די בטוח שכשהייתי קטן השתמשתי בהם, אך היום אני כבר לא זוכר איך, מישהו יכול לנסות להסביר? A Strider
נ.ב. אני יודע שאני בטח נשמע כמו משהו שמפברק הכל, אבל תאמינו לי... ממש לא. אפילו קיבלתי מין איזכור ליכולות שלי בתיקשור לאחרונה כאשר נאמר לי שעליי להיזהר על אלו שאינם יודעים שיש לי יכולות כאלה.

הייתי מעדיף

לא לדבר על זה בפורום מלא, אני חושב שכמו כולנו יש לי יכולות, אך אני כבר מגיל צעיר התחלתי לפתח את כולם, חלקן אני מניח יכולות להיות פחות "מועילות" לאחרים ויותר מזיקות מאשר עוזרות, למעשה אני הצלחתי
כבר כמה פעמים להזיק בצורה מסויימת שאני מקווה שהייתה זמנית. אך בכל מקרה, אותם יכולות "אקסטרא" יכולות גם להועיל וגם להזיק, תלוי בשימוש למרות הסברה ששמעתי מהרבה אנשים שאם הכוונה שלך טובה, אתה לא יכול להזיק, אך שמתי לב שזה לא תמיד נכון. ההזהרה עצמה הגיעה על נושא גדול יותר, אך היא גם כללה את יכולות אלו. A Strider

אם ברצונך ראשית להשתחרר מההולוגרמות

ההולוגרמות המגנטיות המקבעות את שדות הביו פידבק ואת ההילה (לעיתים גם באתרי, אתה יכול להתקשר אלי לטויפול האנרגטי הזה. הצד הנוסף הוא לעשות בקביעות תהליכי השתרשות לליבת כוכב ארץ ולאור הבריאה ולהתחייב לבצע את רצון בוראך על פני הארץ. השלב הנוסף הוא ללכת בביגוד ולודא חיים בדקורציה שקיימים בה רק מה שנקרא צבעי אור - לבן והצבעים הנוצרים משבירת קרן אור (פריזמה). הצד הנוסף הוא לבקש להגיע למנחה המתאימ/ה עבורך - לא לבקש בתקשור אלא מבוראך. שבוע טוב אסתיה מאחר והמחשב שלי הפסיק לפעול כמה ימים ונפתח רק בתפילה, אני משערת כי הייתי אמורה להעביר לך מסר זה. למקרה והמחשב לא יעבוד שוב ואז לא יהיה לי מחשב עד יוני אתה מוזמן להתקשר, אם תרגיש שאתה מעוניין לשאול עוד. 026447990 (א´-ה´ של חול)

למעלה