צ'קוטי וסבן

• פותח הנושא JaDa
  • פורסם בתאריך

JaDa

New member
צ'קוטי וסבן

באיזה פרק צ'קוטי וסבן הופכים להיות זוג? זה ממש חשוב!

Bufreak

New member
אני מבקש...

שימו
בכותרת ההודעה. זה לא קשה....

bewiched

New member
מה חתיכה כמו סבן בכלל עושה עם אידיו

אידיוט כמו ציקוטה? לפי דעתי הוא בכלל יותר מתאים לקפטן-תמיד היה בינהם מין מתח כזה. וסבן-אולי שתיהיה עם בדוקטור- הוא טיפוס מגניב

n i v1

New member
בקשר לפדופיליה

אני דווקא כן מבין את הקטע עם נעמי ווילדמן. שימו לב- בכל הסדרה היא היתה ילדונת קטנה, והאמת, מכוערת ודי ילדת שמנת אמריקאית ומעצבנת שצועקת מאמי, מאמי באנגלית עם מבטא מערבי אמריקאי מגעיל אבל בפרק האחרון... בפרק האחרון ( ולכל אלה שלא ראו אותו, גשו לראות אותו כבר ראבאק ), בפרק האחרון היא נראית ממש טוב...בתור אשה מבוגרת.... בכל אופן, בקשר לחתימה ההיא , אתם (וגם אנחנו) לא יודעים בן כמה הבחורצ'יק, אולי הוא בגיל המתאים... לכו תדעו. אינטרנט זה דבר אנונימי במהותו

Esmena

New member
החתימה מתייחסת

לשותף לדירה של הרפורמי , שלדבריו הושפע ממנו ונצפה ממלמל "נעמי ווילדמן". לא פדופיליה ולא באטלת'.

reformy

New member
אכן השותף הוא המקור

וזו בסה"כ תגובה בלתי רצונית שלו לעובדות הבאות: בימי שבת אחרי הצהריים הוא שומע מחדרו את סבן אומרת "נעמי וילדמן" כל חצי שעה, ומדי פעם הוא שומע את "נעמי" (של החלונות הגבוהים) ברדיו. אה, והוא לא פדופיל.

sysiphus

New member
לא ראיתי את הפרק האחרון

הורס פרקים שכמותך, לא יכולת לשים את הסימן של הספוילר... אולי תהרוס לי בכלל את הפרק ותגיד לי שהם מגיעים בחזרה לכדור הארץ...!

n i v1

New member
לא ראית את הפרק?

אתה? תעבוד על מישהו אחר הם חוזרים לכדור הארץ בסוף. הרי ראית את גברת ג'ני בנמסיס - הלא כן? אלמנטרי, ידידי סיזיפוס, אלמנטרי

נריה_ה

New member
אני לא מבין למה אתם מתעצבנים.

גם אני ידעתי מזה רק עכשיו אבל אותי זה לא ביאס. להפך רק גרם לי לרצות לראות את ההמשך... ואת הסיבות למה שקרה.

Bajoran Preist

New member
מתעצבנים בגלל

שלא כולם רוצים לדעת מה יקרה לפני שהוא קורה. חלק גדול מהיופי של סדרה, ויופי של פרקים בסדרה הוא ההפתעה שהם עשויים לגרום.

Bufreak

New member
הכי אני שונא ואני מדגיש :שונא!

זה אנשים שלא אכפת להם לקרוא ספוילרים ולא אכפת להם מאנשים אחרים. הם מדברים על ספוילרים בהודעות מבלי לסמן! כי "זה לא כל כך נורא". די! מספיק! אני נשמע קצת עצבני כי הרסו לי יותר מדי עם ספוילרים לא מסומנים. ואני חושב שהמנהל של הפורום הזה צריך להדק קצת את החגורה. מנהלת פורום באפי חסמה מישהו מהפורום על ספוילרים לא מסומנים,אולי המנהל פה צריך לאמץ את השיטה.

sysiphus

New member
בל נגזים...

אני בד"כ מזהיר מפני ספוילרים, אבל עד השרשור הנוכחי לא ממש היה לי מושג מה זה ה"S" עם הסימנים השטניים...

Bufreak

New member
הייתי עצבני ../images/Emo13.gif

אני כנראה לא ממש כועס על המספיילר *הזה*. אני כועס על עצמי... *קהל*: הוווו. אני חלש! הרסתי לעצמי את הסידרה שאני הכי אוהב בגלל ספוילרים מסומנים ולא מסומנים. אז אני לא צריך עוד ספויילרים. אני נשבע שאני לא מבין את עצמי.

נריה_ה

New member
קודם כל תרגע...

אתה חייב לקחת בחשבון שברגע שתדבר על נושאים שקשורים למסע בין כוכבים, בפורום הזה או בכל מקום אחר, יש איזה שהוא סיכוי שמישהו יגלה לך מה קורה בהמשך. הרי אין דבר שלא יוכל אדם כלשהו להגדיר אותו כספויילר, מסיבות שונות: הפרשים בזמני שידור, החמצת פרק וכו'... ובכל מקרה, על מה נדבר, על כמה פיקארד יפה?!?!? וכמה חידונים אפשר לעשות. חייבים לדבר על הנושאים החמים. אני לא אומר שלא צריך להתחשב באנשים. אם יש אנשים שהדברים מפריעים להם, צריך בהשקעה קטנה של |סימן| להתחשב בהם.

למעלה