צץ לי רעיון..

צץ לי רעיון..

שלום לכל חברי הפורום או לנגנים בכלל.. בעקבות האקורדים שהעליתי לשיר געגוע,חשבתי שיהיה נחמד להעלות מידי לפורום אקורדים לשרים של עמיר ואבי. אז שיהיה לכם בכיף ותהנו.אגב,את האקורדים אני הוצאתי בעצמי ולא מאתרים של אקורדים וכד' כי הם לא נכונים..אז יש לכם על מי לסמוך חחח
.אם יש משהו לא מובן,קשה לי קצת להסביר כאן מאשר להראות (תמונה שווה אלף מילים) אז מקווה שתבינו אותי... תהנו !! נתחיל בשיר דווקא "אלוף בשחור",השיר בדיסק מנוגן בחצי טון למעלה (כלומר במקום Em יבוא Fm וכו' ) אבל אני יכתוב אותו בצורה הפשוטה... תיהנו !! אלוף בשחור / עמיר בניון אקורד פתיחה : Em בית1: Em Am C Em Em Am C D G E A D G C Em E A D G C D פזמון: G C D G G C D G C B7 Em C D G בית 2: Em Am C Em Em Am C D G E A D G C B7 Em E A D G C D פזמון...

תודה אלעד!

באמת באמת יש לך שמיעה של תותח.. הלוואי וגם אני אוכל יום אחד להוציא ככה אקורדים.

liormm2

New member
אלעד אחי צץ לך רעיון מבריק.. ולי יש בקשה קטנה

קודם כל אני חייב להחמיא לך ולאמר פה שאתה אחד הנגנים!! פשוט כייף להאזין לך מנגן ממש כייף!! (ד"א זה ליאור) עכשיו בקשר לבבקשה... אם זה אפשרי אנא ממך תרשום לי את צורת הפריטה הכוונה למעלה למעלה למטה למטה למטה למעלה למטה למעלה אתה בטח מבין למה אני מתכוון... אני יחסית מנגן רק כמה חודשים לכן קשה לי להשיג את הקצב... תודה תודהה יום טוב!!

ליאור

מה המצב אחי? טוב שחזרת דרך אגב. אז ככה לשירים של עמיר גם לי מאוד קשה לגשת מבחינת הפריטה אבל לשיר הזה ול"הכל עד לכאן" אפשר לנגן בפריטה דומה. אז זה הולך ככה: למטה, למטה, למעלה, למעלה, למטה ולמעלה אני מקווה שתבין פחות או יותר את הקצב ועוד דבר לפעמים בשיר הזה תצטרך להעביר אקורד עוד לפני סיום הפריטה ככה לי יצא לפחות.. אתה תקלוט את זה עם הזמן. אז בהצלחה.. ואני מקווה בשביל כולנו שאני צודק.

פזית 1

New member
אמשיך עם הרעיון הזה צעד נוסף...../images/Emo40.gif

מה אתם אומרים שמידיי שבוע תעלו אקורדים לשירים של עמיר ואבי ופעם בחודש נעשה מפגש שבו אתם מנגנים את השירים שלמדתם.... אני יודעת שישנם בפורום כמה וכמה נגנים טובים מאוד... מה דעתכם לקחת את האתגר הזה ? ללמד את הנגנים המתלמדים? איך הרעיון נשמע לכם?

../images/Emo62.gifרעיון טוב פזית

אני בעד שפעם ב.. או לעיתים רחוקות נעשה מפגש עם כולם וננגן ונשיר,זה היה בתיכנון אבל לא יצא עד עכשיו...

טל טל 20

New member
אלעד וכל הפורטים (המוכשרים) על העוד ../images/Emo168.gif

שמעתי שאתה מנגן מקסים אז יאללה מפגש + ניגון יעשה לנו רק טוב !!!!

למעלה