צץ לי עכשיו רעיון

IDOffryn

New member
בקשר לסרטים

סקובידו- סתם סרט חמוד! לא ענק.. סתם סרט לא מזיק ונחמד...ושרה שחקה שם ממש טוב.. מעודדות צמודות - לא להיט אבל חביב ביותר חוץ מזה אליזה שם!!(אז לא ידעתי בכלל מי זאת קלייר..)

Wicked Wicca

New member
אל תלכלכו...

זה לא סרט כזה גרוע. זה סרט לילדים ואני חייבת לציין שממש נהנתי לראות אותו, כל הסרט אני ואחי צעקנו וצחקנו... שרה שיחקה שם ממש טוב! היה לי מוזר לראות אותה בתפקיד הסתומה שלא עושה שום דבר מועיל אבל זה היה שינוי מרענן

hospital_food

New member
האמת שהתכוונתי

לסרט עם פיית´, אבל גם ל"סקובי דו" לא חסר. הסרטים של כוכבי "באפי" בוחרים להשתתף בהם פשוט נוראים, פונים לקהל יעד של צופי "דוסון קריק" ו"המורדים" וזה חבל...

ד י י ז י

New member
משהו ראה ´ולנטיין´?

עם דיוויד בוריאנז.. האמת, ראיתי אותו רק בגלל שדיוויד שם, בכל מקרה, היה מוזר לראות את דיוויד בשמש, ועוד בתפקיד החבר המגעיל! אבל אתם צודקים באמת יש להם טעם גרוע בלבחור סרטים, אולי אין להם הרבה הצעות? בנתיים רק לסת´ גרין היה סרטים שאהבתי.. (אני מתה על הדמויות שלו באוסטין פאוארס ויד רצחנית!)

Schnickelfritz

New member
לסת´ גרין

באמת יש סרטים נחמדים
ולא לשכוח את אליסון
אמנם אמריקן פאי לא סרט מתוחכם במיוחד, אבל הוא בהחלט מצחיק (1 ו 2) והדמות שלה לגמרי בלתי נשכחת

וואי אתם טועים ולאנטיין סרט אדיר!

ספויילר לסרט ואלנטיין: כל הגאוניות שהחנן הוא זה שבעצם רוצח את כולם וזוכה בבחורה ויוצא מהכול בשלום!!! הכי יפה בסופ שהאף שלו מדמם כמו של החנן מהילדות וכמו הרוצח... מה שאומר שהוא הרוצח- רק בסופ אפשר להיות בטוחים:) גאוניות.. בקשר לסרטי שרה- יש לה טובים יותר ופחות... הכי טוב זה יחסי זדון בתרגום העברי
הוא די סרט מדהים בלהראות כמה בני נוער עשירים דפוקים (או בני נוער בכלל) אני אהבתי וזה על פי רומן מלפני מלא זמן ששכללו... בכל מקרה יש לכולם סרטים טובים יותר ופחות... אני למשל נורא אהבתי את פיניטה של זאנדר/ניקולאס...

למעלה