צפת...

odery

New member
צריך להגדיר מראש מי לא מקובל על דודי

שלא יהיו חוסר נעימויות בהמשך...

דודי 34

New member
כל פעם מחדש את מזכירה לי

למה את ניכנסת לקטגורייה הזאת. רפו"ש וכל טוב.

odery

New member
מה אתה זבוב?

למה אתה לא זוכר לבד? הגמרא אומרת שהראיה לכך שהזבוב הוא בעל החיים עם הזכרון הקצר ביותר היא שעל אף שבכל פעם מגרשים אותו הוא חוזר, אלמלא הגמרא הייתי חושבת שהוא נודניק...

ליגה76

New member
גולולוגולולולו

ניסית פעם אחת. לא הלך לך. זה לא אומר שצריך להתייאש. אין שום ייאוש בעולם איך בפורום השני כן הולך? כי מי שמארגן מארגן ברצינות. אני ארים ת'כפפה אבל אתחיל לעשות זאת עוד שבוע, השבוע יש לי עומססססססססססססססססס בעז"ה יצא משהו טוב בעוד כחודש. אולי זה יהיה רק לנשים, ואולי לנשים + ילדים, ואולי זה יהיה גם לגברים, תלוי אם יהיה כח אליכם...................... אז ננסה, נחיה, נמות ואז נראה
ברסלב, מקווה שנצטרך יותר מ15, וזה חדרים? וילה? בית גדול? אכסניה? כי בכל זאת שומרים פה קצת מהמסורת, לא ישנים מעורב. באותו חדר...

ליגה76

New member
יווווווווווווווווווווווווווווווווו

הצלחתי לצרף שיר!!!! בזכות ציפי... תודה מקווה שזה אכן השיר שרציתי לשים, אין לי רמקולים. או יותר נכון יש אבל באינטרנט זה לא עובד...

odery

New member
הייתי מנתחת איתך את המשפט הזה אחד לאחד

אבל מפאת כבודך אחשה.

odery

New member
תלוי כמה תדרכי עלי

אם הרבה אז זה מעורב ירושלמי...

ליגה76

New member
כתבתי

ששומרים מסורת וישנים בחדרים נפרדים... זוגות זוגות
לרקוד, זה כבר משו אחר.... מה נראה לך על שבת בצפת, כבוד המנעלת?

דודי 34

New member
ועוד משו

שמירת מסורת , שינה בחדרים ניפרדים ממממממממ.............???? אם תרימי תכפפה מוכן להיות לך עזר כנגדך.

דודי 34

New member
אז רק לעדכן אותך

אני ארגנתי ברצינות ואפילו נתתי מיקדמה על חשבוני למזלי בעל בית המלון הסכים להחזיר לי תמיקדמה.

מה באמת החבר'ה פה שומרים מסורת?

חשבתי שאתם לא רגישים לדברים האלה... וברצינות מדובר בבית די גדול אבל רק עם 3 חדרים. זה אומר שיצטרכו לעשות חדר אחד גברים חדר נשים וחדר מעורב...
נ.ב. ועכשיו באמת באמת ברצינות. אם מישהו ירים ת'כפפה כמו שציינתי אני מוכן לעזור. אפשר תמיש לשלוח הודעה באישי, אני תמיד אישי..

למעלה