צפרדע

מידור

New member
צפרדע

למי שעוד לא ראה בפייסבוק, עבודה שנעשתה בשיטות של Dan Reeder בתוספת עיסת נייר.

ראיתי . . . התעלפתי . . . .

ועכשיו אני רוצה שתספרי קצת על השיטה. . . הקפלים משגעים אותי - אני רוצה לדעת איך את עושה אותם - זה נראה כמו בד גם בנחש וגם פה בידיים ולצידי הפה יאללה תשתפי אותנו.

50מרלין

New member
ואוו מידורי איזה יופי,,נהדרת הגברת ,,,גם

אני אשמח לשמוע על השיטה

ואוו! זה כל כך יפה! ממש מושלם! ומי זה

הדני הזה? גם אני אשמח לעוד פרטים על השיטה.

מידור

New member
אמן המפלצות מעיסת נייר Dan Reeder

תסתכלו באתר שלו, יש שם מפלצות ודרקונים לא מהעולם הזה, השתגעתי על היצירות שלו, וגם עליו, הוא איש מקסים, תודות לפייסבוק אפשר ליצור קשר עם אנשים שפעם אי אפשר היה להגיע אליהם. קניתי דרך AMAZONE את הספרים שלו, יש שם הסברים מצוינים, קשה קצת להסביר בכתב את השיטה, באופן כללי הוא יוצר את הצורות מגושים של עיתונים ומצפה אותם בעיתון ודבק עשוי קמח (יוצא מעולה), מרכיב את הדמות ואז מצפה את הכל בבד טבול בדבק פלסטי. אני השתמשתי בבד טבול בדבק פלסטי וגבס כדי שיהיה יותר חזק. לא ציפיתי את הכל בבד כמו שהוא עושה, כי רציתי לצפות בעיסת נייר ורק במקומות שרציתי קפלי עור שמתי בד. השיטות שלו מאוד מהירות (בניגוד לשיטה של ציפוי בעיסת נייר), יש לו גם שיטות צביעה מאוד מעניינות ופשוטות, ההסברים נפלאים, הספרים לא יקרים, ממש שווה בכל בית שעוסקים בעיסת נייר. חוצמזה שהוא בפייסבוק והוא מאוד חביב מגיב באלגנטיות אמריקאית על כל פרסום שלי...חחחח

WOW

טוב, זה שאני מעולפת על הצביעה שלך - את יודעת. והכפלים האלה, להתעלף! אולי תעבירי לנו הדרכה בנושא?

nishnosh

New member
וואוו מידור איזה כייף שחזרת אלינו

הצפרדע מדהימה בפיסול והצביעה שלה סוף!!! אהבתי!

קיבלתי ספר שלו מארה"ב

אבל המפלצות הלא חינניות האלה גרמו לי לשים את הספר על המדף ולשכוח ממנו - . . . . בקיצר תודה על התזכורת - אכן הדרכה מצויינת!!!

כרמלי3

New member
המפלצות אהממ..

NOT MY CUP OF TEA הצפרדע מקסימה, ואין ספק שהוא אומן ג ד ו ל

אמירהח

New member
מידור איזה יופי של עובדה. הטכניקה והצבעים

מדהים. איזה כיף שאת פה.

מידור

New member
תודה לכן חברות יקרות!!!!

יש בספר שלו מפלצות מאוד לא חינניות, אבל אני התיחסתי רק לשיטות העבודה, לאיך שהוא מביא ריאליזם לעיסת נייר, נשמע לא הגיוני ובלתי ישים, אבל זה מה ששבה את ליבי, יש לו פרויקט שנקרא PIGS חזירים פוליטיים אמריקאים שהוא פיסל אותם בצורה מצחיקה ולעגנית כמו קריקטורה, השליטה שלו בטכניקה והיכולות הבלתי רגילות שלו מביאות אותו לשיאים שטרם נראו בעיסת נייר. אני חושבת שהוא אחד המוכשרים בתחום אם לא ה...... מי שיודע להעריך אמנות יכול בהחלט להנות מהיצירות שלו, שאגב הן ענקייות.

למעלה