צפרדעים

Mr Amazing Ass

New member
צפרדעים

שלום לכולם וצהריים טובים. לאחר צפייה בבקלאש (שהלינק הופיע פה - תודה למי שתלה) התעצבנתי. בקרב בין RVD לאדי גררו אומרים שגררו היה השני עם קפיצת הצפרדע. בולשיט אני אומר. וגררו שאל את RVD ברו כלשהו אמר לו שהוא יראה לו של מי הקפיצה היפה יותר. מה אני אומר? של שון מייקלס! (כשהוא ודיזל היו אלופי זוגות, הוא עשה פרוג ספלאש מהכתפיים של דיזל) וגם של ההד שרינקרס.

hirshfe

New member
אוקי

אתה מסתכל רק על WWF או WWE, אז לידע כללי אדי גוררו וRVD עשו כבר פרוג ספלאש לפני 10 שנים במקרה של ואן דם ו15 במקרה של גוררו. שניהם לפני הד שרינקרס או מיקקלס דיזל

אילן די

New member
ההד שרינקרס קיימים יותר מ- 10 שנים

עוד לפני ה- WWE, הם היו ב- USWA וקפיצת הפרוג ספלאש תמיד היתה מהלך של פאטו (ריקישי).

hirshfe

New member
לא אמרתי שלא

אמנרתי שב-WWF התחילו להשתמש בערך לפני עשר שנים שהם היגעו ל-WWF. בכל מקרה אם אני לא טועה "הראשון" להתשמש בקפיצה כתנועת סיום היה הקטור גוררו שהוא הדוד.אבא(???) של אדי

pegasus kid

New member
אם כבר אז

זה לא היה הקטור גררו אבא של אדי לפי מיטב זכרוני אלא גורי גררו האבא צ´בו , אבל יכול להיות שאני טועה - מה שבטוח שאני לא טועה זה שהוא לא היה הראשון שהשתמש בפרוג ספלאש - גם הרב רפאל הלפרין היה עושה פרוג ספלאש לפני 40 שנה לדעתי ולדעת מיליונים בעולם הפרוג ספלאש שבוצע בצורה הכי מקצועית ויפה בוצע ע"י לא אחר מג´ימי " סופרפליי " סנוקה לא לחינם קראו לו - superfly הוא באמת היה עף אם זה מהחבלים , כלוב או כל מקום אחר

אני לא חושב שג´ימי סנוקה היה עושה

פרוג ספלאש כי פרוג ספלאש זה קפיצת צפרדע לעומת הקפיצה של סנוקה שהוא רק מרים את הידיים למעלה וקופץ קאמלה היה קופץ כמו סנוקה אני חושב שקוראים לפינישר של קאמלה ג´יינט ספלאש(ככה שמעתי באיזו קלטת שראיתי שהוא עושה את הפינישר שלו)

למעלה